- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
- Konu Sahibi pink_princes
-
allah yardimciniz olsun hayat cok zor ama o size destek olacak nefes almasi bile yeter insana guc veriyor dayanamam hayatta yapamam dedigin seylere sirf insan evladi icin dayaniyor hakkinizda hayirlisi olsun umarim hersey duzelir allah evladinla senin yuzune bakar.Ah oğlum minik bebeğimm, ben nasıl bi anneyim? Umursamaz ilgisiz bir babadan oldun sen. Hep ikimizdik, beraber ağlar beraber sarardık yaralarımızı. Sonra işe başladım ve seni bilmeden kötü bir bakıcının eline emanet ettim. Sana ilaçlar verdi yanlız bıraktı ağlattı seni.. Söyle ben nasıl bi anneyim?? Babannen iyi bakar yaralarını benim yerime sarar dedim işimi bırakmamak uğruna.. Çünkü geleceğini göremediğim bi evliliğim vardı.. Sana sadece sevgi değil bakıma ds ihtiyacın vardı be yavrum.. 3 kere bronşit atağı geçirdin hasta oldun onların da elinde. Söyle sana nasıl kıydım? Tabi akıllanır mı annen.. Çalışmak zorundayım geleceğimiz için. O sinsi babannen halan planlar yapıyordu kötü giden yuvamı daha da beter hale getirmek için. Senin minik kulakların onların bana haykırdığı zehirlerle doldu be yavrum.. Üstelik baban bile inanmadı bize.. Yine değişti bizim için herşey.. Anane ve dedenin yanına geldik ama sığamıyoruz ah yavrum hiçbir yere.. Çok mu iyiydi bizim için burası?? Dede alkolu bırakıp bağırmayı tantanayı kesip düzelirmiydi bizim için? Ah yavrum seni 1 haftadır görmeyen baban düzelirmiydi toparlarmıydı herşeyi?? O kadar üzgünüm ki seni bu kadar acı dünyanın kucağına attığım için.. Affedermisin beni yine bilsen o minicik ellerinle tutarmısın yüzümü??
Uyutmak için calpol vermiş yavruma devamlı.Bakicinin verdiğiiilaçtan bahsetmissiniz nedir o acaba? Durumunuza çokhem de cçokuüzüldüm Rabbim selamet e cikarsin bir an önce inşallah.
Allah cezasini versin Sikayet ettinizmi ?Uyutmak için calpol vermiş yavruma devamlı.
Edemedim yanına kaldı herşey. Bebeğimin eşyalarını kapınım önüne koyup kapıyı da yüzüme çarptı. Onun da yavruları var. Allahım herşeyi görüyor.Allah cezasini versin Sikayet ettinizmi ?
Aynen keşke oyle olmasaydı ben kızımı oyle yapmıcam . Kapım hep acık olacak onaAllah yardımcın olsun , eşinin kalbine de merhamet , eş , evlat , aile sevgisini , bağlılığını ve yuvana huzur mutluluk versin . Minik meleğin için ayakta dimdik durun , olumsuz olayların psikolojini etkilemesine izin verme . Bebeğinin sağlıklı bir anneye herşeyden çok ihtiyacı var unutma . Zor zamanlar yasıyorsun ama geçecek umudunu yitirme .
Neden bilmiyorum ama bizim ülkenin gerçeği bu maalesef çoğunlukla kız çocukları evlenip , evden ayrılınca , evlatlıktan da çıkarılıp , baba evinin kapası kapatılır . Yazık ki bu durumu yaşayan çok insan var . Dua ve mücadeleyle inşallah hayatınız hayal ettiğinden de güzel hale gelir .
Ay yavrum benım gerçekten mıRezil kadin Allah bildiğigibi yapsin eevlatlarından bulsun.Biz hasta olsalar bile ilaç vermek istemezken keyfi vermiş o..... Tabi elin cani ele ucuz. Ben de uyumasi için bebegin bingildagina toplu iiğne batiran serefsizleri de dduydum. İnsanligimdan utandim.Çünkü ayni kategoride ayni familyada yer aliyoruz.İnsan...Tee Allahim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?