Bebeğimmmm.....

pink_princes

Umrumdan Öte...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
784
451
123
Ah oğlum minik bebeğimm, ben nasıl bi anneyim? Umursamaz ilgisiz bir babadan oldun sen. Hep ikimizdik, beraber ağlar beraber sarardık yaralarımızı. Sonra işe başladım ve seni bilmeden kötü bir bakıcının eline emanet ettim. Sana ilaçlar verdi yanlız bıraktı ağlattı seni.. Söyle ben nasıl bi anneyim?? Babannen iyi bakar yaralarını benim yerime sarar dedim işimi bırakmamak uğruna.. Çünkü geleceğini göremediğim bi evliliğim vardı.. Sana sadece sevgi değil bakıma ds ihtiyacın vardı be yavrum.. 3 kere bronşit atağı geçirdin hasta oldun onların da elinde. Söyle sana nasıl kıydım? Tabi akıllanır mı annen.. Çalışmak zorundayım geleceğimiz için. O sinsi babannen halan planlar yapıyordu kötü giden yuvamı daha da beter hale getirmek için. Senin minik kulakların onların bana haykırdığı zehirlerle doldu be yavrum.. Üstelik baban bile inanmadı bize.. Yine değişti bizim için herşey.. Anane ve dedenin yanına geldik ama sığamıyoruz ah yavrum hiçbir yere.. Çok mu iyiydi bizim için burası?? Dede alkolu bırakıp bağırmayı tantanayı kesip düzelirmiydi bizim için? Ah yavrum seni 1 haftadır görmeyen baban düzelirmiydi toparlarmıydı herşeyi?? O kadar üzgünüm ki seni bu kadar acı dünyanın kucağına attığım için.. Affedermisin beni yine bilsen o minicik ellerinle tutarmısın yüzümü??

Allah hepimiz için hayırlısını versin. Kaderde böyle bir hayatta varmış. Ben herşeyi çekerimde neden bebeğim? Masumum, pamuğum için neden zalim herşey?

( bu zamandan sonrasini kurtarmak sizin elinizde.

Simdiye kadar hersey kotu gitmis olabilir ama siz boyle olsun istemezdiniz ki hangi anne ister tum bunlari? Inanin her gece kavusuyor sabaha uzmeyin kendinizi.

Sizde bebeginizde kavusacaksiniz huzurlu bir hayata inaniyorum buna.

Sevginizi eksik etmeyin miniginizden.

Yipratmayin kendinizi.

Dilerim en kısa sürede evliliginizle ilgili bir karar verir hayatinizi en guzel sekilde yoluna koyarsiniz.

Allah yardımcın olsun , eşinin kalbine de merhamet , eş , evlat , aile sevgisini , bağlılığını ve yuvana huzur mutluluk versin . Minik meleğin için ayakta dimdik durun , olumsuz olayların psikolojini etkilemesine izin verme . Bebeğinin sağlıklı bir anneye herşeyden çok ihtiyacı var unutma . Zor zamanlar yasıyorsun ama geçecek umudunu yitirme .

Neden bilmiyorum ama bizim ülkenin gerçeği bu maalesef çoğunlukla kız çocukları evlenip , evden ayrılınca , evlatlıktan da çıkarılıp , baba evinin kapası kapatılır . Yazık ki bu durumu yaşayan çok insan var . Dua ve mücadeleyle inşallah hayatınız hayal ettiğinden de güzel hale gelir .

Bu dünya da hepimizin farklı sınavları var malesef herkes yaşadıklarını anlatsa ne hikayeler çıkar allahım sana o güzel yavruyu vermiş sen ona iyi bak bende anne adayıyım hergün dua ediyorum sağlıklı olsun diye hergün korkuyorum acaba bişey oldu mu diye inan yarabbim herşeyi görüyor buda senin sinavin benim evim sana ve bebeğine açık bu hep aklında olsun

Allah razı olsun arkadaşlar. Bebeğim için hayat güzel olsun nolur.. Bebeğimin herbir gözyaşında o kadar acı varki. Dünyayı yakardım da yine pamuğuma o acıları yaşatmazdım..

allah yardimciniz olsun hayat cok zor ama o size destek olacak nefes almasi bile yeter insana guc veriyor dayanamam hayatta yapamam dedigin seylere sirf insan evladi icin dayaniyor hakkinizda hayirlisi olsun umarim hersey duzelir allah evladinla senin yuzune bakar.

Bakicinin verdiğiiilaçtan bahsetmissiniz nedir o acaba? Durumunuza çokhem de cçokuüzüldüm Rabbim selamet e cikarsin bir an önce inşallah.

Annesi bol bol dua et sen basindasin onun bir Annesi var. Yanliz degil. Guclu ol ayakta dur. Bende kizim icin ayakta durmaya guclu olmaya calisiyorum insallah basaricaz.

Hic uzulmeyinben de bebeğim 4 aylikken babaevine dodöndüm.kendi evime ddöndüğümde bbebeğim 9 aylikti.Geçip gitti bebeğimnerden hatirlasin.Siz ona yansitmayin mutsuzlugunuzu bebek de olsa hhisseder sütünden geçer derler bizde

Rezil kadin Allah bildiğigibi yapsin eevlatlarından bulsun.Biz hasta olsalar bile ilaç vermek istemezken keyfi vermiş o..... Tabi elin cani ele ucuz. Ben de uyumasi için bebegin bingildagina toplu iiğne batiran serefsizleri de dduydum. İnsanligimdan utandim.Çünkü ayni kategoride ayni familyada yer aliyoruz.İnsan...Tee Allahim yaa.

Aynen keşke oyle olmasaydı ben kızımı oyle yapmıcam . Kapım hep acık olacak ona

Ay yavrum benım gerçekten mı ((( onlar insan olamazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…