Ah oğlum minik bebeğimm, ben nasıl bi anneyim? Umursamaz ilgisiz bir babadan oldun sen. Hep ikimizdik, beraber ağlar beraber sarardık yaralarımızı. Sonra işe başladım ve seni bilmeden kötü bir bakıcının eline emanet ettim. Sana ilaçlar verdi yanlız bıraktı ağlattı seni.. Söyle ben nasıl bi anneyim?? Babannen iyi bakar yaralarını benim yerime sarar dedim işimi bırakmamak uğruna.. Çünkü geleceğini göremediğim bi evliliğim vardı.. Sana sadece sevgi değil bakıma ds ihtiyacın vardı be yavrum.. 3 kere bronşit atağı geçirdin hasta oldun onların da elinde. Söyle sana nasıl kıydım? Tabi akıllanır mı annen.. Çalışmak zorundayım geleceğimiz için. O sinsi babannen halan planlar yapıyordu kötü giden yuvamı daha da beter hale getirmek için. Senin minik kulakların onların bana haykırdığı zehirlerle doldu be yavrum.. Üstelik baban bile inanmadı bize.. Yine değişti bizim için herşey.. Anane ve dedenin yanına geldik ama sığamıyoruz ah yavrum hiçbir yere.. Çok mu iyiydi bizim için burası?? Dede alkolu bırakıp bağırmayı tantanayı kesip düzelirmiydi bizim için? Ah yavrum seni 1 haftadır görmeyen baban düzelirmiydi toparlarmıydı herşeyi?? O kadar üzgünüm ki seni bu kadar acı dünyanın kucağına attığım için.. Affedermisin beni yine bilsen o minicik ellerinle tutarmısın yüzümü??