bebeğimmmmmm

pnryrdmc

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
18
1
6
35
İstanbul
hanımlar merhaba 3 aylık kızım var.aile büyüklerimiz sürekli birşeyler yediriyorlar.bebeğimin her huzursuzluğunda aç olduğuna kanaat getiriyorlar.son olarakta.bebe bisküvisi yedirmeye başladılar.bisküvinin zararı var mıdır.bilgisi olan var mı.ne yapayım sütüm var bebeğimde emiyor.

3 aylik bebege bebe biskuvisi zararli tabikide.ayrica baska ne yediriyolar ve sen buna neden izin veriyosun.daha cok kucuk.ben ek gidalara baslayanq kadar su bile vermedim.sen onun annesisin.tavrini koy.onun sagligi herseyden onemli.dinleme kimseyi.sutun de varmis.onlar konussun dursun.bebegini en iyi sen anlarsin.

ne desemde anlamıyuorlar ki çocuk az ağlasa hemen aç bu aç diyorlr sizin bebeğiniz n kadarlık.ayrıca bizim kız da ğzına ne gelse sağolsun yiyor.

cnm benm oğlum 2 yaşındaydı doktora götrdm o zaman günde bir defa sütüne katıp veriyordum bebe bisküvisini bana kesinlikle verme onların içinde sertleştirmek için kullandıkları bir madde var ve kansorejen dedi hele ki 3 aylık bebeğe asla onun midesi nasıl öğütsün onu sen al odana götür bebeğini ağlayınca kesinlikle engel ol.sonuçta bebeğin daha önemli eşinede anlat oda engel olsun

olurmu öyle şey 3 aylık küçücük bebeğe biskuvi verilirmi 3 aylık bebeğe su bile verilmezken..sakın verdirmeyin.4,5 ay anne sütü su dahi verilmeyecek.5 aydan sonra ek besinlere geçilir.ek besine geçtikten sonra su vermeye de başlanır.

Son düzenleme:
Benim kizim 9 ayina girdi.ayrica madem sende doymadigini dusunuyorsun.devam sutu ver bebegine canim.biskuviden iyidir degilmi.ayrica biskuvinin uzerini bi okut oyle yapanlara 4 ayin uzerindeki bebeklere veriliyor.ve ben bile vermiyorum artik onu.kendim yapiyorum evde.en guveniliri.

bızımde kucugumuz var bır tane.. doktor su bıle ıcırmeyın demıstı... kı siz bebe bıskuvısı dıyorsunuz neden evde bulunduruyorsunz kı o bıskuvıyı?

ayrıca o bebe bııskuvısını vereceksenz bıle evde kendnz yapın cok kolay ve uzun sure saklanablyr market urunlerı çok zararlı...

bebeğinizin annesi sizsiniz kesınlıkle ızın vermeyn....

Ben 6 ay kadar sadece anne sütü yeterli diye biliyorum ama o bütün besinleri sizi emerek alıyor zaten...
Annenler tabi tecrübeliler bilirler herhalde ama yazık kıyamam bebek her ağladığında aç demeleri ilginç

valla çok teşekkür ederim beni cesaretlendirdiniz.

Canım benimde 3 aylık bebeğim var baska bisey yedirmeye çalışsalar kaplana kesilirim

Zaten kısıtlı süre mucizevi besin anne sütunu alacak , sonra ömür boyu yemek yiyecek zaten , bu acele niye
Mutlaka engel ol , cicibebe degil 3 aylık bebeğe , büyük bebeklere bile zararlı
İlk 6 ay sadece anne sütü !!! Anlamıyorlarsa Dr a onlarla git , Dr söylesin , bu konuda yumuşak yüzlü olma , o senin cocugun

Sakın boyle bir sacmalik yapmalarina izin verme bir daha.o ne oyle el kadar bebek onu nasil yesin.bogazina kacar Allah muhafaza.midesini yakar kusturur delirmis bunlar be.
Onlar ac bu dedigi zaman git odana emzir sutun yoksa devam sutu ver.icabinda gec karsilarina by bebegin annesi benim karismayin isime de.kizdim valla ne cahil insanlar var

sütünüz azsa formül süt (aptamil vs) verilir ancak.. bebe bisküvisini mümkünse büyüyünce bile yemesin. bence siz deseniz yine ısrar ederler ya da gönül koyarlar, en iyisi doktora götürdük, doktor ne yedirdiniz bebeğe diye çok kızdı, bağırsaklarını bozmuşsunuz dedi falan deyin (yalan da değil kabız yapar).. bunun üstüne de ısrar edemezler herhalde

Kizim ilk dunya ya geldiginde kv sekerli su verirdi 1 gunlukken falan vermeye basladi korkudan bisey diyemezdim cocuk oldu 1 aylik dr goturduk esimin yaninda soyledim dr a onceleri esim vermesin annen soyle dedikce annem biliyor 3 tane buyutmus derdidr cok kizdi siz ne yapiyorsunuz bu cocuk ilerde direk seker hastasi dedi.gece kaynana gene vermeye kalkti esim verme deyince dr ne bilir ben 3 tane buyuttum hepinize verdim allah a sukur turp gibisiniz dedi.harbiden turp gibiler gorumcem de esimde seker hastasi.ve ilerde kiziminda olma riski var.gecen kv hatirlattim en son bak cocuklarin seker hastasi diye umarim kizimda olmazesim e hatirlatinca ya bende mi acsba ondan oldum keske verdirmeseydim dedi ama is isten gecti.o zaman gorumceminde esiminde hasta oldugunu bilmiyordukolan bana oldu yedim herseferinde azari oturdum totomun uzerinesiz siz olun sakin taviz vermeyin ilerde cocugunuz nasil etkilenir bilemezsiniz ustelik 3 aylik midesi ogutmez bile onusakin aman sakinnnn

Son düzenleyen: Moderatör:

Şaka mı bu

Ben size kızdım açıkcası evlat bu annemin evine giderim yine korurum çocuğumu onun canından kıymetli mi şimdi şeker hastası olsa hepiniz suçlusunuz

kesinlikle izin verme...
gordugunde uyar bende cok cektım bu tavirlardan....
ama bebeginden onemli degil....

Şaka mı yapıyorsun? Bebeği nerede dünyaya getirdin? 6 aydan önce katı gıda verilmediğini 10 yaşında çocuklar biliyor.

Ne yap biliyor musun?
Etrafındaki bütün zır cahilleri savur savur fırlat,etrafında yer aç ve bi nefes alın..
Çok sinirlendim,ne demek sürekli aç olduğuna kanaat getirip,bisküvi yedirmek?
Benim kızım daha eti cici bebenin tadını bilmez,tamam mamayla büyüdük..kaşık mamasıda veririm,ama bisküvi verecek kadarda değil,o kadarda değil hani!

Bu cahil büyükler böyledir,her şeyi biz biliriz havasındadırlar..Hepsini tek tek savurup atacaksın ki,kendine gelesin,o bebeğin oyuncak olmadığını ve en önemlisi o bebeğin bir annesi olduğunu öğrensinler..

Bol bol bol bol bol emzirin!Ağzına anne sütü dışında su lekesi bile değmesin sütünüz yetiyorsa!

Sağlıklı günler..

Son düzenleme:

Bende bi kaç defa duydum bilmem kaç çocuk büyüttüm denildiğini,ama kaale bile almadım,tenezül bile etmedim 'acaba gerçekten bir bilgisi var mıdır' diye..Bunlar böyle,cahilliklerini başka türlü kapatamıyorlar,gelinlere hava atmak için,o masum canların sağlığıyla oynuyorlar.

Çocuk doğurmayı biliyorsanız,çocuğunuza sahip çıkmayıda bilmeliydiniz korkacağınıza..
İleride insülin'lerle kızınız boğuşacak (Allah korusun),sizler ah,tüh,mühle kalacaksınız..Olan sadece kızınıza olacak..

'Dr ne bilir,ben ....bilmem kaç tane büyüttüm' diyorsa bir kadın,o kadın aslında 'ben zır cahilim,sizin yanınızda ezilmemek için,böyle gerizekalı yöntemler buldum,yoksa zır cahilin önde gideniyim' demek istiyor muhtemelen..Sakın inanmayın yeni anne olacaklar ve yeni anneler!

bebekle evcilik oynamak isteyen buyukler bidaha doğursun kendi bebeğine isterse kurufasulye yedırsın, malum gazı cıkar rahatlar bebek... supanekeee,, izin vermeyın arkadaşm, ogrenmişler ben 3 cocuk buyuttum hani birşeyi mi var diye, hepmz defoluyuz haberleri yok, banada emziği batır bal a, batır tahıne pekmeze, oohhh allah bılır ben ne olacam,, tahta gibi kundaga sar, tahta oldu koca bir nesil, tamam tabıkı tecrubelıler ama sahıplenmelerıne ızın verme, hangı cagdayız, doktoru var, internetı var,kitabı var,, onların zamanında ne vardı??? yıne onlar gibi ben 10 bebe buyuttum diyen buyukler... ya bukadar cahılce sahıplenen buyuklere sinir oluyorum, sizde izin vermeyın, bebek sahbı olacak olgnluga gelmişsinz, valla sonra dizlernzi döversiniz, bir bozulurlar, iki bozulurlar sonra susarlar , ay inanamıyorum hala minicik şey biskvi nası yer estfrllahh.. 2 kere kızarlar size en fazla, snra bırakırlar gör bak. ben doktora göre hareket etmek istiyorum , içime sinmiyor deyin, kusura bakmayın deyin, hatta ustune birde TİŞİKKİR EDERİM deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…