Şaka mı bu
Ben size kızdım açıkcası evlat bu annemin evine giderim yine korurum çocuğumu onun canından kıymetli mi şimdi şeker hastası olsa hepiniz suçlusunuz
Bende bi kaç defa duydum bilmem kaç çocuk büyüttüm denildiğini,ama kaale bile almadım,tenezül bile etmedim 'acaba gerçekten bir bilgisi var mıdır' diye..Bunlar böyle,cahilliklerini başka türlü kapatamıyorlar,gelinlere hava atmak için,o masum canların sağlığıyla oynuyorlar.
Çocuk doğurmayı biliyorsanız,çocuğunuza sahip çıkmayıda bilmeliydiniz korkacağınıza..
İleride insülin'lerle kızınız boğuşacak (Allah korusun),sizler ah,tüh,mühle kalacaksınız..Olan sadece kızınıza olacak..
'Dr ne bilir,ben ....bilmem kaç tane büyüttüm' diyorsa bir kadın,o kadın aslında 'ben zır cahilim,sizin yanınızda ezilmemek için,böyle gerizekalı yöntemler buldum,yoksa zır cahilin önde gideniyim' demek istiyor muhtemelen..Sakın inanmayın yeni anne olacaklar ve yeni anneler!
Kizim ilk dunya ya geldiginde kv sekerli su verirdi 1 gunlukken falan vermeye basladi korkudan bisey diyemezdim cocuk oldu 1 aylik dr goturduk esimin yaninda soyledim dr a onceleri esim vermesin annen soyle dedikce annem biliyor 3 tane buyutmus derdidr cok kizdi siz ne yapiyorsunuz bu cocuk ilerde direk seker hastasi dedi.gece kaynana gene vermeye kalkti esim verme deyince dr ne bilir ben 3 tane buyuttum hepinize verdim allah a sukur turp gibisiniz dedi.harbiden turp gibiler gorumcem de esimde seker hastasi.ve ilerde kiziminda olma riski var.gecen kv hatirlattim en son bak cocuklarin seker hastasi diye umarim kizimda olmaz esim e hatirlatinca ya bende mi acsba ondan oldum keske verdirmeseydim dedi ama is isten gecti.o zaman gorumceminde esiminde hasta oldugunu bilmiyorduk olan bana oldu yedim herseferinde azari oturdum totomun uzerine siz siz olun sakin taviz vermeyin ilerde cocugunuz nasil etkilenir bilemezsiniz ustelik 3 aylik midesi ogutmez bile onu sakin aman sakinnnn
Sonuna kadar haklisiniz bana kizmakta asla bisey diyemem 5 gunluk cocuga gozune surme cekerkende sesimi cikartamadimaptalmisim dedim ya ne deseniz haklisiniz.... Ama sunuda soyliyim yine hamileyim suan kesinlikle musade etmem maymun gozunu fena acti....
bebekle evcilik oynamak isteyen buyukler bidaha doğursun kendi bebeğine isterse kurufasulye yedırsın, malum gazı cıkar rahatlar bebek... supanekeee,, izin vermeyın arkadaşm, ogrenmişler ben 3 cocuk buyuttum hani birşeyi mi var diye, hepmz defoluyuz haberleri yok, banada emziği batır bal a, batır tahıne pekmeze, oohhh allah bılır ben ne olacam,, tahta gibi kundaga sar, tahta oldu koca bir nesil, tamam tabıkı tecrubelıler ama sahıplenmelerıne ızın verme, hangı cagdayız, doktoru var, internetı var,kitabı var,, onların zamanında ne vardı??? yıne onlar gibi ben 10 bebe buyuttum diyen buyukler... ya bukadar cahılce sahıplenen buyuklere sinir oluyorum, sizde izin vermeyın, bebek sahbı olacak olgnluga gelmişsinz, valla sonra dizlernzi döversiniz, bir bozulurlar, iki bozulurlar sonra susarlar , ay inanamıyorum hala minicik şey biskvi nası yer estfrllahh.. 2 kere kızarlar size en fazla, snra bırakırlar gör bak. ben doktora göre hareket etmek istiyorum , içime sinmiyor deyin, kusura bakmayın deyin, hatta ustune birde TİŞİKKİR EDERİM deyin.
Ne sürmesiCan havli diye bi'şey var ki o senin canından can nasıl sesini çıkaramadın evladı bırak kardeşime böyle zarar verecek şeyler yapsalar evi tepelerine yıkarım.
Sen o çocuğu korumakla yükümlüsün o senin yavrun kayınvaliden kafayı yemiş başka bi'açıklaması olamaz cahillikten öte bi'şey 10 yaşındaki çocuk bile bilir neyin zararlı olduğunu eşin ve kardeşleri iyi ölmemiş o kadının elinde
Diyorum ya gerekirse baba evine git yine de şu kadından koru çocuklarını el kadar yavrucak kendini de sakınamıyo böyle insanlardan
Aaaaa haci surmesi o ama ilerde gozleri iyi gorurmus.anasi gibi olmazmis ben dogustan katarakt olarak dunya ya gelmisim yakin gozlugum 4 numara:)kv surekli anlatir ben kendimi ovmuyorum cok cok iyi yetistirdim kendimi benim mantigima uymayan seyi soylemesinler bana dayanamiyorum cahil insanlara der:) ben daha susuyorum kizin konusuda kaynadi kusuruma bakmasin artik....Kadınlar Kulübü'nde-yada bir net ortamında hiç böyle bir yorum yapacağım aklıma gelmezdi..
Deli etti bu cahil k.validen beni konu sahibi..(saçını başını yolup eline vermek istiyorum o kadının)
Yemin ediyorum dayak yemekten beter edip,ite kaka kovardım onu evden..Sürme çekilir mi bebeğe ya..
Birincisi babam oleli 17 sene oldu annemin evine giderdim ancak ikincisi antidepresan ictigim icin kv bebegim 6 gunlukken tehdit etti seni deli diye hastaneye kaparim cocuguda elinden alirim diye sesimi cikartamadim.neyse arkadasim kizin konusunuda kaynatmayalim ben artik eski ben degilim bitti o gunler daha da yapamaz musade etmemmmmm.
Haklısın konu içinde konu yaptık konu sahibi kusurumuza bakmasın
Allah sana da kolaylık versin inşallah, bebeğini sağlıklı al inş kucağına:)
Birincisi babam oleli 17 sene oldu annemin evine giderdim ancak ikincisi antidepresan ictigim icin kv bebegim 6 gunlukken tehdit etti seni deli diye hastaneye kaparim cocuguda elinden alirim diye sesimi cikartamadim.neyse arkadasim kizin konusunuda kaynatmayalim ben artik eski ben degilim bitti o gunler daha da yapamaz musade etmemmmmm.
hanımlar merhaba 3 aylık kızım var.aile büyüklerimiz sürekli birşeyler yediriyorlar.bebeğimin her huzursuzluğunda aç olduğuna kanaat getiriyorlar.son olarakta.bebe bisküvisi yedirmeye başladılar.bisküvinin zararı var mıdır.bilgisi olan var mı.ne yapayım sütüm var bebeğimde emiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?