bebeğimmmmmm

Şaka mı bu

Ben size kızdım açıkcası evlat bu annemin evine giderim yine korurum çocuğumu onun canından kıymetli mi şimdi şeker hastası olsa hepiniz suçlusunuz

Sonuna kadar haklisiniz bana kizmakta asla bisey diyemem 5 gunluk cocuga gozune surme cekerkende sesimi cikartamadim aptalmisim dedim ya ne deseniz haklisiniz.... Ama sunuda soyliyim yine hamileyim suan kesinlikle musade etmem maymun gozunu fena acti....

Zaten ben cocugun bakicisi gibiydim ben 3 tane buyuttum soyle yaptim boyle buyuttum aslan gibiler diye diye anlatir. Sagolsun sukurki sehir degistirdim ve ilk ay daha sunu dedim ben evliymisim anneymisim.simdi diledigi kadar hava yapsin artik gecti bu isler....

aaaa ahhhh 3 aylik bebege verilirmi kati birsey devam sutu ver tatlim bebek senin bebegin karistirtma allah korusun bebegine birsey olur uzak tut boyle cahillerden benim kizim 2 yasina kadar devam sutu icti her goren kocaman kiz formulami veriyorsun yuhhhh dediler ben annesiyim ben veririm karari dusunceleriniz size kalsin dedim 1.si turkiyede varmi bilmem ama burda 2 yasa kadar devam sutu var neden adamlar uretsin 2 yasa kadar madem gereksiz 2.si benim kizima sut verdim kokuyor dedi kac kez kustu gece uykusunda bile denedim icmedi bende anne olarak kiyamadim kuzuma 3.sude benim kizim anne sutunu bile 2 ay zor aldi cok siddetli bir rahatsizlik gecirdim herkes bilip bilmeden konusuyor kim kimin ne yasadigini bilmez elestirir cocugumun doktoru kesinlikle devam sutune devam et senin bebegin anne sutude almadi dedi o biliyor benim ne yasadigimi zatensakin tatlim uzulen sen olursun bebek senin bebegin hicbirsey olmasa bile kabiz olur o aci cekerken senin icin yanar ikincisi ic hastaliklara yakalanir ben cocuk gelisim okurken derslerde gordum bunu ordan biliyorum

buna cok kiziyorum burdada bir turk anne vardi ikiz dogurdu eltisi gelmis yanina yardima sen eltisi kadincagiz daha ayilmadan icirt bir lokma yavrulara sekerli suyu bebekler hirrrr hirrrrr ediyorlar tum doktorlar toplandi apar topar bir telas ne oldu acaba dedim elti olacak cadi soylemiyorda dr israrla sordu bebekleri kaybediyoruz birsey var bulamadik diye itiraf etti cadaloz apar topar bebekleri goturduler bilemiyorum ama midelerini yikadilar belkide tam 4 gun yogun bakimda yatti yavrular bir cahil yuzunden ya olselerdi:18: allahim ne gunlere kaldik bende yeni anneye dedim sakin abla bebekleri eltinle ayni ortamda yalniz birakma diye cok bilmis kayinvaliden rahat etsin simdi madem o kadar cok biliyor kurtarsin simdi yavrularini seker hastaligindan tovbe tovbe kizdim bak simdi

canım acıkca soyleyeyım ben sana cok kızdım.. bisküvinin zararı var mıdır dıye kadınlar klubunde soracağına internette arastırma yapabılırsın mesela..ve cocugun sındırım sıstemıni şimdiden nasıl mahvettiklerını öğrenebılırsın.. ya da bebeğinin seker olma rıskını kaca katladıgınızı..
ya cok affedersın ama sadece ornek vermek amacıyla bu kelımeyı kullanıyorum; hayvanlar bıle yavrusuna ufak bı mudehalede savunmaya gecıyor zararlı oldugunu bal gıbı bılıyorsun sen nasıl durabıldın? o bebegın annesı sensın! sen doğurdun arkadasım nasıl senı ıplemezler! aglıyor dıye baska sorunu olamaz mı belkı gazı var belkı o bıskuvılerı sındıremedıği için ağlıyo yavrum tavsıyem;cevrendekılerı dınlemedığinın mesajını ver,ve kendınden emın bı sekılde bebgınle ılgılen telaş yapma.. bı sure sonra seslerı kesılecektır ..agladıgında bebek bu aglıyacak de gecıstır ama sakın sana soylenen, mantıgına yatmayan seylerı mecburen yapma... ve lutfen bıraz daha arastırma yapmaya calıs o sıze allalhın bır emanetı bunu unutma..

Son düzenleme:

Ne sürmesi Can havli diye bi'şey var ki o senin canından can nasıl sesini çıkaramadın evladı bırak kardeşime böyle zarar verecek şeyler yapsalar evi tepelerine yıkarım.

Sen o çocuğu korumakla yükümlüsün o senin yavrun kayınvaliden kafayı yemiş başka bi'açıklaması olamaz cahillikten öte bi'şey 10 yaşındaki çocuk bile bilir neyin zararlı olduğunu eşin ve kardeşleri iyi ölmemiş o kadının elinde

Diyorum ya gerekirse baba evine git yine de şu kadından koru çocuklarını el kadar yavrucak kendini de sakınamıyo böyle insanlardan

Kadınlar Kulübü'nde-yada bir net ortamında hiç böyle bir yorum yapacağım aklıma gelmezdi..

Deli etti bu cahil k.validen beni konu sahibi..(saçını başını yolup eline vermek istiyorum o kadının)
Yemin ediyorum dayak yemekten beter edip,ite kaka kovardım onu evden..Sürme çekilir mi bebeğe ya..

Duygularıma tercüman bi mesaj bu..

(Bebekle evcilik oynamak)

Birincisi babam oleli 17 sene oldu annemin evine giderdim ancak ikincisi antidepresan ictigim icin kv bebegim 6 gunlukken tehdit etti seni deli diye hastaneye kaparim cocuguda elinden alirim diye sesimi cikartamadim.neyse arkadasim kizin konusunuda kaynatmayalim ben artik eski ben degilim bitti o gunler daha da yapamaz musade etmemmmmm.

Biz üç aylıkken yeğenime çay kaşığının ucuyla minnacık ev yoğurdu veriyorduk ya da kendi yetiştirdiğimiz organik meyveleri emdiriyorduk azıcık naapıcak bakalım diye görmek için öyle birşey sandım sizinkini de. Çok tavsiye edilmiyor ama çok heyecanlanıyordu bizimki, o yüzden arada öyle kaçamak yapıyorduk, bir zararını görmedik diyecektim. Ama 3 aylık bebeği bebek bisküvisi ile beslemeye kalkmak çok büyük bir gıda değişimi, hem ekstra şeker yüklemesi hem de sindirmesi çok zor olmaz mı o kadarcık bebeğin? Zaten kimsenin karışmaya hakkı olmamalı bence çocuğunuzu neyle besleyeceğinize, aç olsa siz anlarsınız. Sütünüz yetmiyorsa da doktor size bebek bisküvisi yerine bebek maması önerir. Belki doktora gidip bebek mamasına ihtiyacınız olup olmadığını öğrenmeniz, büyüklerin peşini bırakmasına yardımcı olabilir.

Aaaaa haci surmesi o ama ilerde gozleri iyi gorurmus.anasi gibi olmazmis ben dogustan katarakt olarak dunya ya gelmisim yakin gozlugum 4 numara:)kv surekli anlatir ben kendimi ovmuyorum cok cok iyi yetistirdim kendimi benim mantigima uymayan seyi soylemesinler bana dayanamiyorum cahil insanlara der:) ben daha susuyorum kizin konusuda kaynadi kusuruma bakmasin artik....

Haklısın konu içinde konu yaptık konu sahibi kusurumuza bakmasın
Allah sana da kolaylık versin inşallah, bebeğini sağlıklı al inş kucağına:)

3 aylık bebeğin midesi ne ki yemek alsın Allah aşkına ya herşeyi çok biliyolar, 6 aylık olana kadar su bile verilmiyo bebeğe. Sakın izin verme doktora sordum zararlı dedi de.

Konu sahibi beni affetsin,ama dayanamayacağım bu mesaja.
Allah ım elimde kalırdı o kadın benim,çocuğunu elinden alacak he?
Rabbim hep diyorum,elimden kaza çıkaracak tarzda olan insanlardan beni uzak tut.
Yemin ediyorum düğün derneğin tam tersi,tam ona göre bi merasimle atardım onu evden...Neyse..

Son düzenleme:
Öncelikle bebeginizi saglikla büyütün insallah.
Ama bebeginizi büyütürkende biraz cevreye kulak tikayin. Ne yazikki bizde herkesin bebek büyütme konusunda bir fikri var. Öyle yapma söyle yap, böyle yapma bunu yap. Öncelikle doktorlara ve de kendi icgüdülerinize güvenin. Ve son olarak ILK ALTI AY SADECE ANNE SÜTÜ:::

Vallahi ben daha yeni hamileyim dünyaya gelmemiş çocuğum hakkında yorum yapan geri zekalı k.valideciğimi bende öldürmek isterim çünkü daha doğmamış çocuğuma don biçiyorlar. ıyyy sinirlenmemk elde değil

Benzer seyler icin benide zorladilar vermedim. Sutum yetmediginde formul sut verdim, ikiz olunca yetmedide zaten. Zamani gelince ek gidaya basladim. Ayrica zamani gelince bile benim bebeklerimi biskuvi ishal yapmisti 2 ay daha bekledim oyle basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…