bebeğimn iştahsızlığı

Berivanatman12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
110
44
98
bayanlar.bebegim zaten pek de öyle her seyin tadına bakan biri değil.eline biskuvi veririm ağzına bile değdirmez misal.bu kac gundur de yeni bir huy cıkarmış.ne versem ağzında tutuyor yutmuyor...elimden ne geldiyse yapıyorum ama yutmuyor ve agzında bekletior.bebeğim 15 aylık.sizce ne yapabilirim iştahını açtırmak için ya da lokmasını yutması için...lutfen yardım..

sabır
baska bıseyle duzelecegını sanmıyorum
kı cevremde de boyle cocuklar vardı yapılacak bısey oldugunu sanmıyorum sabırdan baska

Mesela püreye alışmışsa normal gıdaları böyle ağızda bekletiyorlar yutmuyorlar. Onun dışında diş de çıkarıyor olabilir.

Benimde 17 aylık bir bebeğim var,aynı sorunu bende ek gıdaya başladığımız günden beri yaşıyordum, son bir haftadır artık kendi haline bıraktım zaten ben zorlasamda yemiyor ağzından çıkarıyordu, önüne koyuyorum yemeğini çatal ve kaşık koyuyorum bekliyorum ona hiç yemesi için uyarıda teklifte bulunmuyorum .bir haftadır ilk defa dün ağzına bir kaç lokma bişey koydu akşam da çorbasını kendi içmeye çalıştı.bugun yine kahvaltisinida kendisi yemeye çalıştı. Böyle böyle öğreneceğine inanıyorum tek sorun üstü başı çok kirleniyor ama kendi eliyle yediği bir lokma bile herşeye deger siz de deneyebilirsiniz belki işe yarar

Back
X