Sanırım sezeryan yapmak icin diyor. Doktorlar icin daha kolaymış sezeryan sanirimBoyuna kilosuna oranla hesplamıştır doktor. İlla ki bi bildiği vardır. İçinize sinmediyse başka doktora gidin.
Kendi kendine de dogurursun internetten arastır.Sanırım sezeryan yapmak icin diyor. Doktorlar icin daha kolaymış sezeryan sanirim
Eee siz bu araştırma ile tıbbı bitirmişsiniz maşallah. Sezaryen isteseydi direk söylerdi zaten. Diyelim istiyor o zaman başka doktora gidersiniz.Kizlar merhaba 1 aydir canımı sıkan bisey var di.doguma 1 ay kaldı doktorum 2 muayenede bebeğin baş çevresi 1 ay önden gidiyor diyordu.bugun ultrason kagitlarini önüme aldim son 2 muayenede baktım ki gayet orta sınırda. Bana yalan söylemiş oldu.sebebi ne Olablr.4 hafta önde gdyr deyip duruyirdu.sembollerin anlamlarindan bulup netten arastrdim.
Siz de ayy normal istiyorum diye tutturun. Sonuçta internetten ulaşmışsınız gerekli bilgilere.Sanırım sezeryan yapmak icin diyor. Doktorlar icin daha kolaymış sezeryan sanirim
TamamSiz de ayy normal istiyorum diye tutturun. Sonuçta internetten ulaşmışsınız gerekli bilgilere.
Aynen bitirdk sonunda:)Eee siz bu araştırma ile tıbbı bitirmişsiniz maşallah. Sezaryen isteseydi direk söylerdi zaten. Diyelim istiyor o zaman başka doktora gidersiniz.
Son anda sezaryene çevrilen o kadar hasta tanıdım ki doktorlar bilerek bunu yapıyor benceEee siz bu araştırma ile tıbbı bitirmişsiniz maşallah. Sezaryen isteseydi direk söylerdi zaten. Diyelim istiyor o zaman başka doktora gidersiniz.
Sanırım sezeryan yapmak icin diyor. Doktorlar icin daha kolaymış sezeryan sanirim
Sezeryan icin olabilir. Devlet hastanesinde boyle ciddi bisey olsa detaylı ultrason yönlendiriyorlar hemen ama özelde genelde oluyor bu durum bebegin ne zaman geleceği belli olmuyor her saat aranmak istemeyen bazı doktorlar gun verip bebeği alabiliyorKizlar merhaba 1 aydir canımı sıkan bisey var di.doguma 1 ay kaldı doktorum 2 muayenede bebeğin baş çevresi 1 ay önden gidiyor diyordu.bugun ultrason kagitlarini önüme aldim son 2 muayenede baktım ki gayet orta sınırda. Bana yalan söylemiş oldu.sebebi ne Olablr.4 hafta önde gdyr deyip duruyirdu.sembollerin anlamlarindan bulup netten arastrdim.
Benim doktorum da bana öyle söylemişti. Özel hastanede idim. Ama dogum dan cok korkuyordum ben önce cok ağladım sonra ciddi bişey olsa rahat konuşmaz bu kadar diye düşündüm. Sezeryanle dogum yaptım kafada büyüklük sorun yoktu. Hatta herkes bu muymuş büyük kafa diye güldüler. DKizlar merhaba 1 aydir canımı sıkan bisey var di.doguma 1 ay kaldı doktorum 2 muayenede bebeğin baş çevresi 1 ay önden gidiyor diyordu.bugun ultrason kagitlarini önüme aldim son 2 muayenede baktım ki gayet orta sınırda. Bana yalan söylemiş oldu.sebebi ne Olablr.4 hafta önde gdyr deyip duruyirdu.sembollerin anlamlarindan bulup netten arastrdim.
Reis başka bi dr a görün ondan sonra sezaryen davasini konusuruzSanırım sezeryan yapmak icin diyor. Doktorlar icin daha kolaymış sezeryan sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?