43 cmle cocuk dunyaya getiremezsinizdr lar sezeryan yapmayi sevmezler aslında.
cocugun kafasi 4 hafta onde olsa bile ne sezeryana yonlendirmek isteyecek kadar nasil bi buyukluk olabilir ki normalde 43cm ise 44 cm falandir
onemli olan çatı genişleğiniz bu konuda.
siz bence bir dr a daha danisin
Bebekken ölçümleri nasıldı bizim oğluş üst sınır 43.9 iken 45 ölçtü doktor. Biraz takıldım buna ama hamileliğimden beri büyük kafası, babası zaten koca kafalıydı. Beyin ultrasonu çekildik su vs yok çok şükür.Bebegin saglik sorunu falan mi oldugunu dusundurdu bu size? Benim cocuklarada soyledi doktor sonrada ailede koca kafalilik var mi dedi esim tam koca kafali ogullarimda babalarinin kopyasi oldu.
Bizde de 42 olctu ama vucutla orana bakinca sanirim buyuk dedi ki 2. Bebegim biraz zayifti. sonrasinda da siniri asmadi hic. asm de bisey demediler normal cercevede ilerliyor dediler. Acikcasi bende korkmadim doktorun soylemleriyle esimle evlenmeden once koca kafalisin doye kafa bulurdum icimdeki his hep koca kafali cocuklarimin olacagiydi. Ama oglumun birinin kafa sekli biraz degisik onun icin goturdugumde de bi sorun olmadigini soylediler. Tohum belli olunca umursamadim ben acikcasiBebekken ölçümleri nasıldı bizim oğluş üst sınır 43.9 iken 45 ölçtü doktor. Biraz takıldım buna ama hamileliğimden beri büyük kafası, babası zaten koca kafalıydı. Beyin ultrasonu çekildik su vs yok çok şükür.
Sezeryan doğumdan korkuyorum sorun bu canimSezaryen olsa ne normal doğum olsa ne farkediyor?
Ben sezaryen istiyordum hatta gün belirledik ancak 2 hafta öncesinde sancıyla beraber gidince doğum başlamıştı. Hemen sezaryene alın dedim ancak doktorum çok rahat normal doğurabilirsin diyerek isteğim geri çevirdi. Artık kolay mıydı bilemiyorum ama normal doğurdum sonuç olarak.
43 cm ornekti sadece43 cmle cocuk dunyaya getiremezsinizoyle bir çatı yok
Normali 35 falandır, benim cucuk kafalim 33 cmdi
Ayrica 4 hafta demek şu demek, diyelim karninizdaki bebek son adet tarihinize gore 32 haftalik. Ama kafa büyüklüğü 36 haftaya uyumlu
Normal doğum da acısız bir şey değil neticede. Korkunuzu belirtirseniz doktor inatla sezeryan yapmak isteyip bir de buna kılıf bulacak kadar etik olmayan davranışlarda bulunuyorsa değiştirin.Sezeryan doğumdan korkuyorum sorun bu canim
Bebegin çıktığı yer maks 10 cm esnedigi icin, bebeğin bas cevresi gerçekten sandığınızdan daha önemli.43 cm ornekti sadece ☺
36 haftaya uyumlu tamam kafa buyuklugu onemli bisey olabilirde sezeryan yapmak isteyecek kadar ne kadar buyumus olabilir ya ni bir kafa onu belirtmek istemistim
sezeryan yapmak istiyor bence onun icin buyuk soylemis olabilir demis konu sahibi bayan
Tamminternette çok iyi biliyosan evde doğur kendi kendine doktora usgye ne gerek var.
milimetrik onemli oldugunu biliyorum zaten.Bebegin çıktığı yer maks 10 cm esnedigi icin, bebeğin bas cevresi gerçekten sandığınızdan daha önemli.
Tabi sezeryan icin bahane ureten doktorlar oldugunu duyuyoruz. Olabilir bilemem.
Bas cevresi milimetrik onemli demeye geldim. Yillarca cocugumu norologlara taşıdım o bas cevresi milimleri için
Benimde 36 haftada gittigim bir dr bebege şişko deyip duruyordu. Sadece biraz kilolu dogdu haftasina goreKizlar merhaba 1 aydir canımı sıkan bisey var di.doguma 1 ay kaldı doktorum 2 muayenede bebeğin baş çevresi 1 ay önden gidiyor diyordu.bugun ultrason kagitlarini önüme aldim son 2 muayenede baktım ki gayet orta sınırda. Bana yalan söylemiş oldu.sebebi ne Olablr.4 hafta önde gdyr deyip duruyirdu.sembollerin anlamlarindan bulup netten arastrdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?