Benim 23 . Hafta hala hamileyim ama doktor olduğum için çok araştırdım ilk hamileliğim
Yok valla hala oluyor cnm benım 2 cm yıkarda suan yani kapatmıyor ama yakın işe gitmiyorum evde küçük işler yapıyorum öle mesela bugün yine biraz olmuş artık hamilelik böle geçecek nazlı bi kızımız var diyoruz:)
Sen şanslısın 2 cm yukarda benim yapışıktı rahme ve 1,5 cm çıkınca Dr rahat ol demişti..Yok valla hala oluyor cnm benım 2 cm yıkarda suan yani kapatmıyor ama yakın işe gitmiyorum evde küçük işler yapıyorum öle mesela bugün yine biraz olmuş artık hamilelik böle geçecek nazlı bi kızımız var diyoruz:)
Sen şanslısın 2 cm yukarda benim yapışıktı rahme ve 1,5 cm çıkınca Dr rahat ol demişti..
Çok şükür Can'ım 18 de 1,5 cm çıkmıştı 19+4 te artık plesenta sorunun yok dediCikti mi ya senin ki
Onun içinde dikkat Laz'ım biraz. Dr yapışık değilse erken Doğumda olmaz korkma demişti banaEwet 1.5 cm kurtarıyormuş ama kanama olduğu sürece rahatlık olmuyor ki lekelenme oluyor yine
Çok şükür Can'ım 18 de 1,5 cm çıkmıştı 19+4 te artık plesenta sorunun yok dedi
Ewet 1.5 cm kurtarıyormuş ama kanama olduğu sürece rahatlık olmuyor ki lekelenme oluyor yine
Onun içinde dikkat Laz'ım biraz. Dr yapışık değilse erken Doğumda olmaz korkma demişti bana
Cnm takma kafana rabbim ne nasip ettiyse belki seninkinde çıkar hem sayılı gün çabuk geçer alışveriş falan yap netten kızına isim bak kafanı dağıt mesela isim buldun mu ne düşünüyorsunuzPlesenta previa teshisi koydu bana o yapisik mi demek acaba ??
Cnm takma kafana rabbim ne nasip ettiyse belki seninkinde çıkar hem sayılı gün çabuk geçer alışveriş falan yap netten kızına isim bak kafanı dağıt mesela isim buldun mu ne düşünüyorsunuz
Doğar cnm düşündükçe herşeyi kanamaya bağlıyorsun akıntı gelse ay kanadı mı diyorum ama bunlarda hep stres oluyor ondan başka şeylere odaklan yatmak başta kötü yapar ama işte oyalan cnm yarışı geçti ömürde iki üç ay nedir Allah başka dert vermesin ne zorlukla insanlar çocuk sahibi olamıyor şükür edelim
Ewet bizde bulduk sayılır nasip olursa esil ismini koyacaz biraz farklı olsun istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?