Bebegin esi asagida olanlarr..

Plesenta previa teshisi koydu bana o yapisik mi demek acaba ??
KAç haftalıksın Can'ım 27. Haftaya kadar çıkmazsa daha sonra çıkmayacağı için plesenta önde tanısı o. Yani normal Doğum olamaz demek Can'ım. Normalde Doğumda önce Bebek sonra plesenta geliyor

KAç haftalıksın Can'ım 27. Haftaya kadar çıkmazsa daha sonra çıkmayacağı için plesenta önde tanısı o. Yani normal Doğum olamaz demek Can'ım. Normalde Doğumda önce Bebek sonra plesenta geliyor

23.haftadayim cnm simdi. Cikmazsa da gününde gelir insallah da tek sezeryan olsun
Saglikli olsun da.

benim oglumdada asagidaydi.kanamam olmadi ama doktor istirahat ve esle münasebet olmasin bir süre demisti.uzunluğuyla alakali bisey soyledi mi? benim doktorum aşağıda ve biraz uzun demusti.uzun olunca takip ediliyor boyna dolanma ihtimaline karsi.ayrintili ultrasonda belli oluyor.benimki boyun cevresinde gozukmustu.aklinizda bulunsun diye yazdim.korkmayin cikar yukari büyük ihtimal.sağlıkla kucaginiza almanizi dilerim..

Yok cnm asagida gorunuyor dedi sadece uzunlugunu demedi. Kanama olunca korkuyrm bende

Arada oluyor hatta pıhtılar geldiği bile olmuştu cnm korkma önce doktorun telefonu varsa ara yoksa bi doktora gidebilirsin ne olur ne olmaz diye

Arada oluyor hatta pıhtılar geldiği bile olmuştu cnm korkma önce doktorun telefonu varsa ara yoksa bi doktora gidebilirsin ne olur ne olmaz diye

Kendi doktoruma sordum da simdi acilde olmadigi icin dogumevine git dedi. PiHti gibi degil ama idrara ciktigimda idrarla birlikte akiyor.

Biliyorum cnm o durumu banada oluyordu bende bazen Pıhtı geldiği bile olmuştu demek istedim. Doktorun dediği gibi git bi baksınlar bende her kanamada doktoru arıyorum

Evet cnm böyle arada oluyormuş ama işte kontrolü elden bırakmıcaksın üzülme bebeğin büyük ihtimalle iyidir

Yok cnm asagida gorunuyor dedi sadece uzunlugunu demedi. Kanama olunca korkuyrm bende
bisey olmaz insallh.epey rastlanan bir durum bildiğim kadariyla.mümkün olduca ayakta durmamaya calisin.birdaki kontrole kadar cikar insallh yukari.gönlünuzu ferah tutun iyi düşünün iyi olsun:) en kisa sürede anlatmaniz sağlıkla doğum yapip bebeginize kavusmaniz dilegiyle tekrardan:))

Insallah hayirla saglikla dogurur da yazariz kanana olunca korkuyorum bnde ya asagida olmasini dusunmuyorum da artik

Kanama bariz bi şekilde artar durdurulamaz duruma gelirse panik durum canm lavabodaki veya çamaşıra gelen kanla bişey olmaz inşallah

Merhaba benim de 13 haftadan beri var aşırı bir kanama olmadı ama sancı çok oldu birde lekenlenme cumartesi ayrıntılı USG ye giricem durum netleşecek inşallah. 24 haftaya kadar yerlesmwyebilir dedi doktor bakalım. Sabah akşam progestan alıp birde igne vurunuyorum . Sürekli dinlemek ve ayağımı yükseğe tutmak zorundayim sende yorma canım kendini inşallah hersey yolunda gider .

Bende ayniyim tuvalet disinda kalkmiyorum

Kanama bariz bi şekilde artar durdurulamaz duruma gelirse panik durum canm lavabodaki veya çamaşıra gelen kanla bişey olmaz inşallah

Insallah .. gecen hafta oyle surekli gitti ondan sonra cok korkmustum simdi yine az az olunca fazla korkmuyorum dogana kadar boyle olacak demek ki

Insallah .. gecen hafta oyle surekli gitti ondan sonra cok korkmustum simdi yine az az olunca fazla korkmuyorum dogana kadar boyle olacak demek ki

Gecen hafta cok gelmisti o zaman cok korkmustum. Simdi yine az sukur. Rabbim korusun hepimizin meleklerini. Demek ki doguma kadar boyle olacak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…