• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin kafası küçük diyorlar çok önemli!!

Pinar23as

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
6
0
1
24
Bugün hastaneye gittim 36+0 haftayım ama küçük olduğunu doğum olmicapını 4 hafta sonra olacağını söylediler bu arada ikinci çocuğum bu bu da sezeryan olucak gün almaya gitmiştim lakin kafası küçük gibi bişey söylediler çok stres yapıyorum lütfen bilgisi olan yazabilir mi

Eklentiler

• IMG-20240209-WA0009.webp
    IMG-20240209-WA0009.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 299
bir iki haftalık farklar çok da önemli değil demişti doktorum bana, oğlumun kafası büyük çıktığında. sizin kafa yapınız nasıl, küçük/dar mı?

benim kafamın da üst kısmı alından ölçülüncr geniş, çocuğumun da orası öyleydi, diğer ölçüler geriden gelirken kafası 2 hafta önden gidiyordu. bebeğin vücudu da çok iri değilmiş, bana pek problem gibi gelmedi, genetik olabilir kafa yapısıyla alakalı olabilir. dilerseniz bir dahakine önemli bir şey mi diye doktorunuza sorun

33 haftayla uyumlu.
Merak etme sorun yoktur, sadece daha gelişsin diye bekliyor ki anne karnında olması çok çok iyi.
Sorun teşkil edecek kadar, vahim olsa perinatoloji ye yönlendirirlerdi.
Irsi olabilir mi? Sizin eşiniz kafalar nasıl?

33 haftayla uyumlu.
Merak etme sorun yoktur, sadece daha gelişsin diye bekliyor ki anne karnında olması çok çok iyi.
Bana göre normal ilk çocuğum da 1 hafta önden gidiyordu bunda küçük dediler sadece ekstra bişey söylemediler

Bana göre normal ilk çocuğum da 1 hafta önden gidiyordu bunda küçük dediler sadece ekstra bişey söylemediler
Bebeğiniz kız mı?

Benim oğlum 2-3 hafta hep önden gitti 38+4 de dogurmustum.
Çocuk doktoru nasıl felan demişti. 38 hafta gayet geliskindi.

2. Kızım, ay bir doğdu narin minik ufak. Ki 40 haftaya bir gün vardı.

Sorunlu olanlarda baya geri oluyor. Sağlıkla gelecek merak etmeyin.

33 haftayla uyumlu.
Bana göre normal ilk çocuğum da 1 hafta önden
Bebeğiniz kız mı?

Benim oğlum 2-3 hafta hep önden gitti 38+4 de dogurmustum.
Çocuk doktoru nasıl felan demişti. 38 hafta gayet geliskindi.

2. Kızım, ay bir doğdu narin minik ufak. Ki 40 haftaya bir gün vardı.

Sorunlu olanlarda baya geri oluyor. Sağlıkla gelecek merak etmeyin.
Kız bebeğim benim de oğlum öyleydi aynı şekil 3800 doğdu 39+5de doğum yapmıştım bende

1-2 haftalık farklılık normal bnm oğlumun 4 hafta öndeydi çok korkmuştum ama ona bile normal demişti doktorumuz sznki neden korkuttu acaba

Bilmiyorum işte ikili test falan ben yaptırmadım hani çünkü kayınvalideme oğlun engelli dalan demişler ama sapa sağlam Bi çocuk şu an da bende o yüzden gerek duymadım korkuyorum ister istemez
1-2 haftalık farklılık normal bnm oğlumun 4 hafta öndeydi çok korkmuştum ama ona bile normal demişti doktorumuz sznki neden korkuttu acaba

Bilmiyorum işte ikili test falan ben yaptırmadım hani çünkü kayınvalideme oğlun engelli dalan demişler ama sapa sağlam Bi çocuk şu an da bende o yüzden gerek duymadım korkuyorum ister istemez
İkili test tanı testi değildir ki yanlış anlamıştır ikili testte sadece oran verilir teşhis konulamaz

Back
X