Doktorunun bununla ilgili bir şüphesi mi var?! Neden aklına durup dururken bunları getiresin? Okuma bunları. O kadar kötü ihtimal var ki bunları düşünürsen ohooo. Bir gebenin en yapmaması gereken şey strese girmek. Hele ki olmamış bi şey için. Ya olursa die!!!Arkadaşlar, çevremde ve forumda sık duyuyorum bebeğin kalbinin durmasını. Özellikle ilk 3 aylık dönemde bunu fark etmek de çok güç anladığım kadarıyla. Çünkü annede zehirlenme de yapmıyormuş bu süre içerisinde. Daha 4 gün önce muayene oldum ama içim hiç rahat değil.
Cinsiyeti belli mi acabamerhaba iyi akşamlar benımde hareketleri hissedene kadar hep korkuyla acaba ya kalbı durduysa ya gittiğimde bebeğin kalbi durmuş derlerse diye düşünmekle geçti çok şükür 20 haftamı doldurdum.. sana düşünme birşey olmaz rahat ol diyemem çünkü artık annesin bebeğin için endişeleniyorsun sadece ferahlamak için bol bol dua et rabbime inan sağlıkla ilerlesin hamileliğin
annelik gerçekten delilikmiş, güzel dilekleriniz için teşekkürlermerhaba iyi akşamlar benımde hareketleri hissedene kadar hep korkuyla acaba ya kalbı durduysa ya gittiğimde bebeğin kalbi durmuş derlerse diye düşünmekle geçti çok şükür 20 haftamı doldurdum.. sana düşünme birşey olmaz rahat ol diyemem çünkü artık annesin bebeğin için endişeleniyorsun sadece ferahlamak için bol bol dua et rabbime inan sağlıkla ilerlesin hamileliğin
Sizin için daha da zor cidden beklemek. Allah yardımcınız olsun. İnşallah yaşadığınız zor zamanları unutturacak kadar güzel bir hamilelik süreci geçirirsiniz.Ay bende şuan aynı durumdayım..mayısta kürtajım var birde bu ikinci..ödüm kopuyor yine aynısı olurmu diye..pskljim bozuldu sürekli kendimde belirti arıyorum çok zor çok...nasıl geçeck bu günler bilmiyorum..
Haklısınız tek kötü ihtimal bu değil. Ama hamilelik sadece kötü ihtimaller de değil şükür. Arkadaşım yakın zamanda bebeğini bu şekilde kaybetti, sanırım ondan çok etkilendim.Doktorunun bununla ilgili bir şüphesi mi var?! Neden aklına durup dururken bunları getiresin? Okuma bunları. O kadar kötü ihtimal var ki bunları düşünürsen ohooo. Bir gebenin en yapmaması gereken şey strese girmek. Hele ki olmamış bi şey için. Ya olursa die!!!
Var mı öyle bir şey?Bende sizin gibi sürekli endişe içinde olduğum için evde kullanılan dopplerlerden aldım günde iki defa bebeğimin kalbi atıyormu diye bakıyordum o sayede çok rahat atlattım ilk haftaları.. şimdi hareketlerini hssettiğim için sorun olmuyor
Bebeğin yiyecek ekmeği varsa, hiçbir şey engel olamıyor. Tevekkül lazım haklısınız. Ama yakın bir arkadaşımın başına gelince haddinden fazla etkilendim. Kızınıza ve size sevgiler1. Aklına gelen başına gelir demişler. O yüzden kötüyü çağırma.
2. Allah korusun ama öyle bir şey olacak olsa engelleme gücün var mı? Ne yapabilirsin? Allah' a tevekkül edeceksin.
Benim 12. Haftada bebeğimin kalbi durmuş hiçbir sebep yokken, ben kaç gün öyle gezmişim haberim olmamış.
Ama ikinci kızıma hamileyken- ki hamile olduğumu da bilmiyordum- başka bir tedavi için röntgen, tomografi, iğne, ilaç, hatta adet söktürücü bile kullandım. Elhamdulillah şimdi 10 aylık.
Haklısınız. Böyle gidersem psikolojik yardım alacağım tekrar.Bu kadar endise iyi degil
Ay ben de baktım ama eşim karşı çıktıEvet var ben internetten 180 liraya almıştım 12. Haftada alet bebeğin kalp sesini duyurabilmeye başlıyor maalesef endişelerime engel olamadım ama bu şekilde ohh mis :) her gün pıt pıt pıt duydum içim rahat :)
evet erkekCinsiyeti belli mi acaba
İyi yapmış eşiniz doppler aleti bebek için sakıncalı onu doktorlar genellikle riskli gebelere öneriyorlar. O da haftada 1 en fazla 1 dk dinlemek şartıyla. Öyle günde 3 4 kere kullanmak hiç iyi değil.Ay ben de baktım ama eşim karşı çıktıheralde delirip sürekli dinleyeceğimden korkuyor. Fiyat da baya uygun. Ben direkt hastane tipi ultrason cihazı almayı düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?