Bebegin kalp atisi ...yardimci olur musunuz

Umutluu41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
145
85
28
Merhaba,ben hamileyim arkadaslar
Bugun doktora gittik bebegimn kalp atisini duymak icin.
7 haftalik olmam lazim ama doktor kalp atisini duyamadim dedi.
Moralim nasil bozuldu size anlatamam.1 hafta sonra tekrar gel dedi bana.eve geldim agladim hic halim yok.kalp atislarini gec duyan oldu mu aceba?Ne yapacağımı bilemedim otueuyorum boş boş canım da sıkkın

Hsg ölçümü de 7 haftalık mı? 8. Haftada duyanını da duydum yaşan çok ultrason cihazı bile etkiliyormuş içinizi rahat tutun iyi dileyin iyi olsun

ultrason cihazı eski tip olabilir canım devlet e gittiysen ama 9. haftada bile duyan var moral bozma başka bi sıkıntı yoksa

İlk hsg ölçüm 560 çıkmıştı cnm adetin 1 gün geçmişti 4 gün sonra keseyi görmüştük o zaman 4 veya 5 haftalık demişti.şuan 7 olması lazım adet tarihine göre ama baktı embriyo var kalp atışını göremedim dedi
Ne yapsam bilemedim
Hastane biraz uzak yaşadığım ilçedeki doktor izinliydi cuma ona da gideyim diyorum

Evet emin olana kadar bekleyin. Farklı bi doktorun fikrini almakta da yarar var

Alttan muayene olursan daha net gozukur canim...

Oyle yapacaim cnm cok tesekkur ederim
Basim cok agriyo
Stres yapmayın o sebeple ağrıyordur başınız. Mentollü krem tarzı bişey varsa şakaklarınızı ovun yada nane koklayın derin derin içinize Çek'in. Gebelikte stres iyiye gelmez unutmayın rahatlamaya çalışın

Biraz daha iyim cnm ya cok cok tesekkur ederim biseyler yedim zaten cok acikiyorum
Bekleyeceim artik
Bu cumaya ilcemdeki doktordan randevu aldim
Soylemistim zaten

Canim zaten alttan bakti sadece embriyo var dedi
Ondan o kadar moralim bozuldu
Canim bozma moralini Allah büyük bazı gebeliklerde daha geç duyulabiliyormus... Ayrica doktorunda tecrubesiz olabilir yada yeterince ilgilenmemiş...
Sen dua et insallah duyacaksin o kalp atislarini

Cuma gunu ilçemdeki doktora gitçem
İZinliydi gelmiş
Kardeşimin de biraz geç duyulmuştu ama yine de o mıtlu halimden eser kalmadı
Canım inşallah duyarım yaa

En son adet tarihin ne zamandı Can'ım ?

Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz canım. Benim doktor8haftalikken kalp atışını dinlemeyelim zarar verir daha küçücük demişti. 10.haftada başka doktora gittim orada ilk kez kalp atışını duymuştuk.

İnşallah bir sorun yoktur cnm ya
Zaten eve bile zor geldim bekleyeceğim artık
Kalp atışını erken duyanda varmış geç duyanda

Bende bes haftalikti gittim tam net degil dedi iki hafta sonra gel dedi gittik ve adet gunune gore bakildiginda büyük olmali dedi ama ultrasona göre kücüktü yani bebegin daha kücük olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…