Bebegin kalp atisi ...yardimci olur musunuz

Bende bes haftalikti gittim tam net degil dedi iki hafta sonra gel dedi gittik ve adet gunune gore bakildiginda büyük olmali dedi ama ultrasona göre kücüktü yani bebegin daha kücük olabilir.
İnşallah öyledir canım ya
Ben hamileliğimi öğrendiğimde çok sevinmiştim.Ne kadr zor bir süreçmiş
Şimdi korkuyorum sadece

Ben 3. Bebeğimi adetim 5 gün geçtiğinde kesesini bile görememişti Dr. Nolur nolmaz bekleyelim 1 hafta olmadı söktürücü yazarım dedi. Kanda da negatif ti. 1 hafta sonra kese ve embriyo görünüyordu bi hafta daha sonra da kalp atışlarını duyduk. Çok dayanamazsan 3 gün sonra başla dra git.

İyice çişin geldiğinde git doktora canım. Benimki de görünmüyodu doktorum deneyimli olduğundan çok su iç çişin iyice gelince gel bakalım dedi gördük şimdi de minnak minnak tekmeliyo teyzesi seninkinin de kalbi duyulur üzülme 8-9 haftaya kadar normal.

Günaydın cnm saol.aslında doktor kötü bir şey demedi 1 hafta sonra gel dedi birde bebeğin resmini verdi ,çok konuşamadım doğuma yetişmeye çalışıyordu.Çiş olayını bilmiyordum öyle yaparım kontrole giderken.bu gece uyudum mu uyumadım mi bilmiyorm ya

Ama normalde zaten doktor söylemeli cisin iyice gelsin o zaman bakalim diye . Siz kendiniz bol su icin giderken .

canım Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına versin inşallah da benceo kadar çok üzülme bebeğine güzel pozitf hormonlar gönder kendi kalbinin sesini dinle bakalım o ne diyor bebeğim iyi diyorsa hiç takma kafana ve sana biraz daha vakit ayıtrabilecek bir doktora git bu doktor bnellli ki aceleye getirmiş tam bakmamış. allahın izni ile en kısa zamanda duyarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…