- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.601
Oh oh afiyet olsun. Ayva eyidir bebisin guzel olur.
Annem derdi kimisi toprak aşeriyor ve yiyomuşewet ,iyiymiş bende bakim bi dedimde :) zararlı şeyler çekmesinde canımız bunları yeriz :)
Annem derdi kimisi toprak aşeriyor ve yiyomuş
Ben kullaaniyorum canim.. migren ağrisi diger baş agrisina benzemez. Gecen sabahin 6 sinda tuttu parol minoset yoktu. Vermidon aldim .. yoksa kafami duvarlara vursam gozumu kokten cikarsam o baş agrisi kadar kotu olmaz
Meyve aşermiyom yedigimi zorla yiyorum.. hele mandalina elma zaten tiksiniyorim yiyemem. Gogus ucuna gelince hiç degismedi. Bide ben zaten emziriyodum gebelikle emzirmeyi sonlandirdim .. rengi açikti açik kaldibenim en korktuğum şey kocamdan tiksinmektiAllah tan öle bişey olmadı. duyunca çok garibime gitmişti. Erkek çocukta göğüs uçları kararıyomuş çok sende oldumu öle bişey ? Bi de meyve aşeriyosan kız olur diye duymuştum.
Ben kizimda tiksinmistim ama 4. 5. Aylara kadar surdubenim en korktuğum şey kocamdan tiksinmektiAllah tan öle bişey olmadı. duyunca çok garibime gitmişti. Erkek çocukta göğüs uçları kararıyomuş çok sende oldumu öle bişey ? Bi de meyve aşeriyosan kız olur diye duymuştum.
Daha çok küçük ama sanırım vajinal ultrason.. sağa yakın ramiz teorisine gore erkek olabilir evet vajinal ultrason
Ben kizimda tiksinmistim ama 4. 5. Aylara kadar surdu
Merhaba..2016 anneleri !! Irtibat halinde olalim arada uğrayin ki tek basima olmadigimi bileyim
Doktora gidip geldim , gribim başım çok ağrıyor.. Canım sen nasılsın..Hosbulduk cnm,ne var ne yok bugün nasılsın.valence09 sen nasılsın:)
Sabredecen sabredecez..ben çok meyve seviyorum heleki ayva demiştim kıvırcık göbek salata ne verirsen bayılıyorum. acaba kızmı diye düşündümde :) öğrenene kdr çatlıcam ben heralde
Merhaba hgMerhaba..
Gecmis olsun canim... bi gelisme varmi?Doktora gidip geldim , gribim başım çok ağrıyor.. Canım sen nasılsın..
O ne kiz .. tam açikla hele gerçi anlamam o işlerden.. zaten cinsiyet neyse artik o.. simdi tek merak ettigim kizmi oglanmiErkek bebek isteyenler!
Cinsiyet için yöntemler denediniz mi? Mesela ovulasyon günü, alkali diyet, takvimler vb.
O ne kiz .. tam açikla hele gerçi anlamam o işlerden.. zaten cinsiyet neyse artik o.. simdi tek merak ettigim kizmi oglanmi
Herşeyden önce Allah ın takdiri tabiki. Bize hangisini uygun gördüyse o olacak zaten.
Hakkımızda hayırlısı.
Cinsiyet belirleme sayfasında okumuştum. Çok çeşitli yöntemler deneniyor. Erkek bebek için mesela; ovulasyon(yumurtlama) günü özellikle seçiliyor. Buna ek olarak alkali beslenmek yani asitli olmayan yiyecekler yemek mesela muz, kayısı...bu yiyecekleri internetten indirebilirsiniz.amaç vucudu alkali yapmak. Bunları uzun uzun açıklamış arkadaşlar bilimsel yönlerini..daha farklı yöntemlerden de bahsetmişler..amaç istediğiniz bebeğin olması ihtimalini yükseltmek..veeee en önemlisi dua..dualarımızın Allah tarafından kabul olunacağına inanmak..Allah gönlümüzdekini verir ve hayırlı eyler inşallah...
Doktora gidip geldim , gribim başım çok ağrıyor.. Canım sen nasılsın..
Valla canım yiyecek içeceğe dikkat etmedim fakat kizlarimda sık ilişki oluyordu yumurtlama önceside oluyordu ama bunda yumurtlama donemi zamanında ilişkide bulundum,sonra adete 1 hafta kala ilişkide bulunmadım güya o zamanda kız oluyormuş.ama doktor bana 16 iken kıza benziyor ama kızlarda yanılma olabiliyor Dedi.eğer kızsa yumurtlama günüyle alakası yok,Allah verirse olur vermezse olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?