Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Annem derdi kimisi toprak aşeriyor ve yiyomuş

benim en korktuğum şey kocamdan tiksinmekti Allah tan öle bişey olmadı. duyunca çok garibime gitmişti. Erkek çocukta göğüs uçları kararıyomuş çok sende oldumu öle bişey ? Bi de meyve aşeriyosan kız olur diye duymuştum.

Ben kullaaniyorum canim.. migren ağrisi diger baş agrisina benzemez. Gecen sabahin 6 sinda tuttu parol minoset yoktu. Vermidon aldim .. yoksa kafami duvarlara vursam gozumu kokten cikarsam o baş agrisi kadar kotu olmaz

Geçmiş olsun canım..geçici bi süreç olarak düşün..hamilelik baş ağrılarını tetikliyormuş

Meyve aşermiyom yedigimi zorla yiyorum.. hele mandalina elma zaten tiksiniyorim yiyemem. Gogus ucuna gelince hiç degismedi. Bide ben zaten emziriyodum gebelikle emzirmeyi sonlandirdim .. rengi açikti açik kaldi

Ben kizimda tiksinmistim ama 4. 5. Aylara kadar surdu

Erkek bebek isteyenler!
Cinsiyet için yöntemler denediniz mi? Mesela ovulasyon günü, alkali diyet, takvimler vb.

O ne kiz .. tam açikla hele gerçi anlamam o işlerden.. zaten cinsiyet neyse artik o.. simdi tek merak ettigim kizmi oglanmi

Herşeyden önce Allah ın takdiri tabiki. Bize hangisini uygun gördüyse o olacak zaten.
Hakkımızda hayırlısı.
Cinsiyet belirleme sayfasında okumuştum. Çok çeşitli yöntemler deneniyor. Erkek bebek için mesela; ovulasyon(yumurtlama) günü özellikle seçiliyor. Buna ek olarak alkali beslenmek yani asitli olmayan yiyecekler yemek mesela muz, kayısı...bu yiyecekleri internetten indirebilirsiniz.amaç vucudu alkali yapmak. Bunları uzun uzun açıklamış arkadaşlar bilimsel yönlerini..daha farklı yöntemlerden de bahsetmişler..amaç istediğiniz bebeğin olması ihtimalini yükseltmek..veeee en önemlisi dua..dualarımızın Allah tarafından kabul olunacağına inanmak..Allah gönlümüzdekini verir ve hayırlı eyler inşallah...

Valla canım yiyecek içeceğe dikkat etmedim fakat kizlarimda sık ilişki oluyordu yumurtlama önceside oluyordu ama bunda yumurtlama donemi zamanında ilişkide bulundum,sonra adete 1 hafta kala ilişkide bulunmadım güya o zamanda kız oluyormuş.ama doktor bana 16 iken kıza benziyor ama kızlarda yanılma olabiliyor Dedi.eğer kızsa yumurtlama günüyle alakası yok,Allah verirse olur vermezse olmaz.

Tabiki canım, Allah izin verirse olur zaten..bu yöntemler sadece bilimsel olarak kanıtlanmış ancak %100 başarılı olmayan yöntemler. Herşey Allah ın takdirinde elbette.
Yumurtlama gününü internet hesaplayıcılarlamı yoksa ovulasyon kitleriylemi belirledin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…