Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Bisi diyecem gulmeyin şu yumurlama donemini nasil biliyonuz ... hic anlamam. Ama bu sizin paylastiginiz gibi baya siteye Bakip okudum.. ama tutmuyor. Çunku 14 aylik kizim var. Butun arastirmalarimi onda yaptim ve % 100 erkek dineminde ve %100 erkek olacakti sozde. Ama kizim oldu

Ultrason takibiyle veya ovulasyon testleriyle net öğrenilebilir..genellikle evde testlerle kolaylıkla anlaşılır..

Canım allah ne nasip ederse odur.. kimin dünyaya geleceği belli kaderde.. hata doğacak çocuğun kaderi, yaşamı, hee tabi etkenler vardır denenir, ama allah ne nasip ettiyse o olur..sonra insan o sebeplerden dolayi cinsiyeti bu oldu diye düşünür..

Amenna ....lakin biz beşeriz kizimiz olsa oglan oğlumuz olsa kizimiz olsun isteriz. Lakin yinede hakkimizda hayirli olani neyse o nasip olsun deriz. Bunuda guzel Rabbim çok guzel yapiyor.

Amenna ....lakin biz beşeriz kizimiz olsa oglan oğlumuz olsa kizimiz olsun isteriz. Lakin yinede hakkimizda hayirli olani neyse o nasip olsun deriz. Bunuda guzel Rabbim çok guzel yapiyor.
Tabiki.. ben mesela isterim bir de oğlum olsun.. dua ederim.. ama olmazsa da nasip derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…