- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.621
Bisi diyecem gulmeyin şu yumurlama donemini nasil biliyonuz ... hic anlamam. Ama bu sizin paylastiginiz gibi baya siteye Bakip okudum.. ama tutmuyor. Çunku 14 aylik kizim var. Butun arastirmalarimi onda yaptim ve % 100 erkek dineminde ve %100 erkek olacakti sozde. Ama kizim olduValla canım yiyecek içeceğe dikkat etmedim fakat kizlarimda sık ilişki oluyordu yumurtlama önceside oluyordu ama bunda yumurtlama donemi zamanında ilişkide bulundum,sonra adete 1 hafta kala ilişkide bulunmadım güya o zamanda kız oluyormuş.ama doktor bana 16 iken kıza benziyor ama kızlarda yanılma olabiliyor Dedi.eğer kızsa yumurtlama günüyle alakası yok,Allah verirse olur vermezse olmaz.
Bisi diyecem gulmeyin şu yumurlama donemini nasil biliyonuz ... hic anlamam. Ama bu sizin paylastiginiz gibi baya siteye Bakip okudum.. ama tutmuyor. Çunku 14 aylik kizim var. Butun arastirmalarimi onda yaptim ve % 100 erkek dineminde ve %100 erkek olacakti sozde. Ama kizim oldu
Tesekkur ederim.. tahlil verdim.. sonucumu almadım daha..say anlık sorun yok..Gecmis olsun canim... bi gelisme varmi?
Ohooo ben 6 aylık gibiydim ilerisini düşünemiyorum..İyiyim cnm bende geçmiş olsun,bendede bi şişkinlik var:)
Insalla olmazda sorun falan canim.Tesekkur ederim.. tahlil verdim.. sonucumu almadım daha..say anlık sorun yok..
Anlamadim ama neyse Artik bana lazim degil. Bu seferde Allahin izniyle sağ salim bebisimi kucagima alim . Benim gebelikle bi ilgim kalmayacak.Ultrason takibiyle veya ovulasyon testleriyle net öğrenilebilir..genellikle evde testlerle kolaylıkla anlaşılır..
İnşallah Canım ama çok ağrı yapiyor ya.Insalla olmazda sorun falan canim.
Benimde sol kasigim fena agriyor. Netten okdum rahim buyuyir ondandir. Bir sure sonra gecer diyor ama kizimda 6 aya kadar gecmedi.İnşallah Canım ama çok ağrı yapiyor ya.
. Sol kasigim fena
.
Yok canım doktor o kistten kaynaklaniyor, bebek orda değil dedi.. ağrı yapması normal mis..Benimde sol kasigim fena agriyor. Netten okdum rahim buyuyir ondandir. Bir sure sonra gecer diyor ama kizimda 6 aya kadar gecmedi.
Ama benim kis yoktu.nie okadar agriyorYok canım doktor o kistten kaynaklaniyor, bebek orda değil dedi.. ağrı yapması normal mis..
Ben kızıma hamileyken kızım hep soldaydı ve ağrıyordu.. ama bu ağrı farklı..Ama benim kis yoktu.nie okadar agriyor
Canım allah ne nasip ederse odur.. kimin dünyaya geleceği belli kaderde.. hata doğacak çocuğun kaderi, yaşamı, hee tabi etkenler vardır denenir, ama allah ne nasip ettiyse o olur..sonra insan o sebeplerden dolayi cinsiyeti bu oldu diye düşünür..Bisi diyecem gulmeyin şu yumurlama donemini nasil biliyonuz ... hic anlamam. Ama bu sizin paylastiginiz gibi baya siteye Bakip okudum.. ama tutmuyor. Çunku 14 aylik kizim var. Butun arastirmalarimi onda yaptim ve % 100 erkek dineminde ve %100 erkek olacakti sozde. Ama kizim oldu
Amenna ....lakin biz beşeriz kizimiz olsa oglan oğlumuz olsa kizimiz olsun isteriz. Lakin yinede hakkimizda hayirli olani neyse o nasip olsun deriz. Bunuda guzel Rabbim çok guzel yapiyor.Canım allah ne nasip ederse odur.. kimin dünyaya geleceği belli kaderde.. hata doğacak çocuğun kaderi, yaşamı, hee tabi etkenler vardır denenir, ama allah ne nasip ettiyse o olur..sonra insan o sebeplerden dolayi cinsiyeti bu oldu diye düşünür..
Tabiki.. ben mesela isterim bir de oğlum olsun.. dua ederim.. ama olmazsa da nasip derim..Amenna ....lakin biz beşeriz kizimiz olsa oglan oğlumuz olsa kizimiz olsun isteriz. Lakin yinede hakkimizda hayirli olani neyse o nasip olsun deriz. Bunuda guzel Rabbim çok guzel yapiyor.
Aynen öyle.Tabiki.. ben mesela isterim bir de oğlum olsun.. dua ederim.. ama olmazsa da nasip derim..
Maşallah kızım çok tatlı..Aynen öyle.
Allah razi olsun canim.. findik kurdumdur.çiçeğimdir kabul olunmuş duamdir.Maşallah kızım çok tatlı..
Allah bağışlasın..Allah razi olsun canim.. findik kurdumdur.çiçeğimdir kabul olunmuş duamdir.
hayirlisi canim. Ama insallah senin oğlun olur .her iki nimetten de nasiplenirsin. Hamdolsun benim iki oğlum varAllah bağışlasın..karnindakini de gönlüne göre versin.
İnsallah canım.. bu sağdaymış.. ama bir sağda bir solda durup iki ayni cinsiyetten olan çokmuş..H
hayirlisi canim. Ama insallah senin oğlun olur .her iki nimetten de nasiplenirsin. Hamdolsun benim iki oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?