- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.641
Saga sola artik guvenmiyorum.her gebelik ayni geçmiyor canim.15. 16. Haftaya kadar sabredecez o zaman net ogrenecez.. simdiki bizdeki tatli bi merak sadeceİnsallah canım.. bu sağdaymış.. ama bir sağda bir solda durup iki ayni cinsiyetten olan çokmuş..
Aynen canım ben de artık inanmiyorum.. çok ornek var..Ben
Saga sola artik guvenmiyorum.her gebelik ayni geçmiyor canim.15. 16. Haftaya kadar sabredecez o zaman net ogrenecez.. simdiki bizdeki tatli bi merak sadece
Burdaki eski mesajlari silmek mumkunmu acaba bi bilgin varmi ?Aynen canım ben de artık inanmiyorum.. çok ornek var..
Hayır canimBurdaki eski mesajlari silmek mumkunmu acaba bi bilgin varmi ?
TmmHayır canim
Ben dr. Sordum bu cinsiyet konusunu . Cin takvimi falan dedim. Dr. Oyle bisi yok zaten ya kiz ya oglandir tesaduf tutarsa tuttu dersiniz tutmasa nie tutmadi dersiniz. Hem cinsiyet belirleme insanin kendi elinde degildedi. ben bir hekim olarak 3 tane kizim var dedi. Istememmi bitane oglum olsun.Aynen canım ben de artık inanmiyorum.. çok ornek var..
Ay hekime acıdım ha dolmuş demek kiBen dr. Sordum bu cinsiyet konusunu . Cin takvimi falan dedim. Dr. Oyle bisi yok zaten ya kiz ya oglandir tesaduf tutarsa tuttu dersiniz tutmasa nie tutmadi dersiniz. Hem cinsiyet belirleme insanin kendi elinde degildedi. ben bir hekim olarak 3 tane kizim var dedi. Istememmi bitane oglum olsun.
Kaynanam ben sagda solda deyince tahmin ediyodu. Onunkiler kizlar solda ve usteydi oglanlar sagda ve kasiktaydi. Ordan tahmin ediyodu. Ama hep tutacak die bisi yok. Ben kizimda tepreninceye kadarda sagda hissettim sonra solda kaldi..teyzemin gelini ard arda 6 tane kiz getirdi ve her seferinde bu farkli galiba oglan diyordu. Biri bi digerine benzemiyodu.Ay hekime acıdım ha dolmuş demek kiama sen demistin ki kaynanam çocuklarını tahmin ediyordu ve tuttu o nasıl oldu... annemin 5 çocuğu var o hepimizi asermesinden bilmiş.. bazıları anliyor
Valla annemin 3 oğlu 2 kızı var hepsini de bilmiş.. hatta ablamınkileri de bildi..tabiki tutacak diye birşey yok.. benimki de farklı geçiyor bu sefer.. ama bana erkek gibi gelmiyor..Kaynanam ben sagda solda deyince tahmin ediyodu. Onunkiler kizlar solda ve usteydi oglanlar sagda ve kasiktaydi. Ordan tahmin ediyodu. Ama hep tutacak die bisi yok. Ben kizimda tepreninceye kadarda sagda hissettim sonra solda kaldi..teyzemin gelini ard arda 6 tane kiz getirdi ve her seferinde bu farkli galiba oglan diyordu. Biri bi digerine benzemiyodu.
Ama sen 4ünü de bildi demistin.. tesadüf mu..Kaynanam ben sagda solda deyince tahmin ediyodu. Onunkiler kizlar solda ve usteydi oglanlar sagda ve kasiktaydi. Ordan tahmin ediyodu. Ama hep tutacak die bisi yok. Ben kizimda tepreninceye kadarda sagda hissettim sonra solda kaldi..teyzemin gelini ard arda 6 tane kiz getirdi ve her seferinde bu farkli galiba oglan diyordu. Biri bi digerine benzemiyodu.
Kaynanam ben sagda solda deyince tahmin ediyodu. Onunkiler kizlar solda ve usteydi oglanlar sagda ve kasiktaydi. Ordan tahmin ediyodu. Ama hep tutacak die bisi yok. Ben kizimda tepreninceye kadarda sagda hissettim sonra solda kaldi..teyzemin gelini ard arda 6 tane kiz getirdi ve her seferinde bu farkli galiba oglan diyordu. Biri bi digerine benzemiyodu.
mesela benim annemde anlamazdi kizmi oglanmi die .. annemin bulantisi kusmasida yoktu. Ben kime cektiysem artik..sadece annem bi ara karnim cok agriyor un çuvalini falan kaldirmisti incitmisti kendini. Yasli bi bayan vardi o milletin karnina elleyince anliyomus ne oldugunu bazen migde yerinden kayiyor falan diyordu. Annemin karnina elleyince dedi sen hamilesin. Annem yok dedi .. e dedi karnin sicak ve iste burda bebek farkediyorum ve bebegin oglandirda. Onun icin bi mudahale edemem demisti. Cocuktum hayal meyal hatirliyorum. Halbuki annem emziriyodu ve bebegi kucuktu. Ve annem inanmadi ona bi muddet sonra hamile oldugunu anladi ve bebegi oglandi. Hala dusunuyorum nerden bildi die.Kaynanam ben sagda solda deyince tahmin ediyodu. Onunkiler kizlar solda ve usteydi oglanlar sagda ve kasiktaydi. Ordan tahmin ediyodu. Ama hep tutacak die bisi yok. Ben kizimda tepreninceye kadarda sagda hissettim sonra solda kaldi..teyzemin gelini ard arda 6 tane kiz getirdi ve her seferinde bu farkli galiba oglan diyordu. Biri bi digerine benzemiyodu.
Benimkileri bildi diger gelimleri ve kizlarina kullandigi tahminler tutmuyor artik. Bundada soruyor ne taraftadir durumun nasil falan diyorum bilmiyorum farketmiyorum diyorum.Ama sen 4ünü de bildi demistin.. tesadüf mu..
Sen onu burak kaynanam ve eltileri evde tecrubeli bir ebeye doğum yaptırmışlar.. ve elçisinin bir kızı olmuş bundan sonra 3 kizin daha olacak demiş.. ve cidden kadının 3 kızdan sonra bir oğlu oldu.. diğeri ne de 2. Si de erkek olacak demiş 2 oğlu daha olmuş.. insan inanamıyor ama.. kadın da karna elleyip cinsiyet söylüyormuş..mesela benim annemde anlamazdi kizmi oglanmi die .. annemin bulantisi kusmasida yoktu. Ben kime cektiysem artik..sadece annem bi ara karnim cok agriyor un çuvalini falan kaldirmisti incitmisti kendini. Yasli bi bayan vardi o milletin karnina elleyince anliyomus ne oldugunu bazen migde yerinden kayiyor falan diyordu. Annemin karnina elleyince dedi sen hamilesin. Annem yok dedi .. e dedi karnin sicak ve iste burda bebek farkediyorum ve bebegin oglandirda. Onun icin bi mudahale edemem demisti. Cocuktum hayal meyal hatirliyorum. Halbuki annem emziriyodu ve bebegi kucuktu. Ve annem inanmadi ona bi muddet sonra hamile oldugunu anladi ve bebegi oglandi. Hala dusunuyorum nerden bildi die.
Canım demek ki seninki leri bilmiş bence söylesem bunu da bilir.. çünkü ikinizin hamileligi ayni geçiyormuş..Benimkileri bildi diger gelimleri ve kizlarina kullandigi tahminler tutmuyor artik. Bundada soruyor ne taraftadir durumun nasil falan diyorum bilmiyorum farketmiyorum diyorum.
Vay canina bu bizim yasli kadindan daha enteresan gercekten..Sen onu burak kaynanam ve eltileri evde tecrubeli bir ebeye doğum yaptırmışlar.. ve elçisinin bir kızı olmuş bundan sonra 3 kizin daha olacak demiş.. ve cidden kadının 3 kızdan sonra bir oğlu oldu.. diğeri ne de 2. Si de erkek olacak demiş 2 oğlu daha olmuş.. insan inanamıyor ama.. kadın da karna elleyip cinsiyet söylüyormuş..
Vay canina bu bizim yasli kadindan daha enteresan gercekten..
yaaa neler var, herkes yapamaz tahmin
Kiz erken daha kac haftaliktinki. Ben 8 haftaliktim ayin 4 de giitim ne ben sordum ne o soyledi.. bide ben bi ipucu vereyyim cinsiyet ile ilgili. Anne bazen rengleride aşeriyor. Ben kizlarimda felaket nar çiçegi rengini seviyodum yazma esarp gomlek tiriko. Hep ayni rengten aliyodum ama oglanlarda biraz daha sari yesil renglerini seviyodumCnm doktorun bi tahminde bulunmadı mi,bazı doktorlar bulunuyormuş.benimki erken demişti obur ay bakalım dedi.obur ay başka doktora gittim doktorum yoktu,onuda kesin öğrenemedim,kıza benzİyor ama kızlarda yanılma olabiliyor dedi ama simdilik %80 kız gibi görüyorum dedi bilmem doğru mu.
Hiç sormadım zaten daha 10 haftalık bile değil.. zaten kist için gittim ay geç gitcem benCnm doktorun bi tahminde bulunmadı mi,bazı doktorlar bulunuyormuş.benimki erken demişti obur ay bakalım dedi.obur ay başka doktora gittim doktorum yoktu,onuda kesin öğrenemedim,kıza benzİyor ama kızlarda yanılma olabiliyor dedi ama simdilik %80 kız gibi görüyorum dedi bilmem doğru mu.
Kiz erken daha kac haftaliktinki. Ben 8 haftaliktim ayin 4 de giitim ne ben sordum ne o soyledi.. bide ben bi ipucu vereyyim cinsiyet ile ilgili. Anne bazen rengleride aşeriyor. Ben kizlarimda felaket nar çiçegi rengini seviyodum yazma esarp gomlek tiriko. Hep ayni rengten aliyodum ama oglanlarda biraz daha sari yesil renglerini seviyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?