- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.661
Evet bu renglere aseriyodum kizimdaa.. kiz bide bisi daha buldum hele senin kizon gobek deligine bak aşagimi bakiyor yukarimiValla renklere hic dikkat etmedim:)
Bi akilli ip aldım çok açık turuncu içinde turuncu pembe koyu sari var:)hemen hemen renk suna benziyor
Eki Görüntüle 1684786
Evet bu renglere aseriyodum kizimdaa.. kiz bide bisi daha buldum hele senin kizon gobek deligine bak aşagimi bakiyor yukarimi
O nasıl anlaşılıyorEvet bu renglere aseriyodum kizimdaa.. kiz bide bisi daha buldum hele senin kizon gobek deligine bak aşagimi bakiyor yukarimi
Hmm yukari bakiyorsa oglandir arkasindan gelen asagiya bakiyosa kizdir.. Allahim ben bu sitelere baka baka ya dahi oladam yada deliValla ayaktayken aşağı bakıyor,yere düz yattığında yukarı bakıyor bakan tarafı da var yani.
Kiyafet renglernden hangi reng sana tatli geliyosa olmazsa olmaz diyosan .. ben nar çicegi rengine hastaydim .. dogundan sonra kalmadi öyle bisiO nasıl anlaşılıyor
Hmm yukari bakiyorsa oglandir arkasindan gelen asagiya bakiyosa kizdir.. Allahim ben bu sitelere baka baka ya dahi oladam yada deli
Vallah oyle yaziyor. Sizde bakin kadinlar kulubunde. Gobek deligine gore cinsiyetBenim ikiside oluyor,yukarı da baktığı için oğlan mi oluyor benim kızınki.ayaktayken aşağı bakıyor sırt ustu yatınca yukarı
Ben simdi hep mavilere bakıyorum ama bence bu sefer erkek olsun istediğim içinKiyafet renglernden hangi reng sana tatli geliyosa olmazsa olmaz diyosan .. ben nar çicegi rengine hastaydim .. dogundan sonra kalmadi öyle bisi
Benim bildiğim bebek aşağıdaysa erkek, yukarıdaysa kız, biz kafayı yedikVallah oyle yaziyor. Sizde bakin kadinlar kulubunde. Gobek deligine gore cinsiyet
Evet ya baska biyerde de diyor asagiya bakarsa oglandir. Hakketen kafayi yedik haBenim bildiğim bebek aşağıdaysa erkek, yukarıdaysa kız, biz kafayı yedik
Ben sanki ayni renglere heves ediyorum yine..Ben simdi hep mavilere bakıyorum ama bence bu sefer erkek olsun istediğim içinama kızım da çok emindim, mavilere hiç bakmadım, eşime dedim kesin kız, simdi güçlü bir his yok
Hangi renk..Ben sanki ayni renglere heves ediyorum yine..
Nar çicegi pembe kirmizi.. oglanlarda siyah laciverr yesil hafif sariHangi renk..
Bide bu sitelere bakmakla eyimi ediyoz kotumu ediyoz bilmiyom.. anam neler var neler yokNar çicegi pembe kirmizi.. oglanlarda siyah laciverr yesil hafif sari
Benim kızım yukarda duruyordu be hep soldaydı.. vee gerçekten karnım çok az çıktı ve basenim aşırı büyüdü..Nar çicegi pembe kirmizi.. oglanlarda siyah laciverr yesil hafif sari
Kizlarda oyle oluyodum bende hele son kizimda gorecektin onden bisi yok arkadan 2 3 tane var sankiBenim kızım yukarda duruyordu be hep soldaydı.. vee gerçekten karnım çok az çıktı ve basenim aşırı büyüdü..
Kizlarda oyle oluyodum bende hele son kizimda gorecektin onden bisi yok arkadan 2 3 tane var sanki
Ben kisisel diyemiyorumki canim. Ben her gebelik farkli diyorum. Cunku ne iki kizim nede iki oglum ayni gecmedi reng olayini cikartalim icinden. Ne rahatsizligim ne tiksintim ve kusmam ne asermem hic biti bi digerine benzemedi .. sag sol olayina gelincede kizlarimda kasiklarim agriyor ki bundada agriyor. Dr. Alakasi yok dedi. Uzaninca elimle ariyorum onu bi yerde bulamiyorum. Teprenince zaten nerde oldugu belli olur ki o zaman da cinsiyet belli olur.bu bir kişide böyleyse bence, bence herkesin hamiligi kişisel ve öyle gidiyor..
Burdaki teoriye gore ultrasyon resmini eline aldiginda kesenin icindeki bebek sola yapisik veya sola daha yakinsa bebek erkektir terside kizdir.. karnimankoydum sag yasa karnimda sagda solda diye bisi yok eline alip baktiginda kesenin icinde sola yakin olacak. Bizde buranin yalancisiyiz diyeyim .özetleselam kızlar. ben bu teoriyi pek anlamadım. usg fotosunu elimize aldığımızda bebek diyelim ki solda ama aslında anne karnında sağda olmuş oluyor. şimdi biz anne karnındaki konumuna göre mi cinsiyet tahmini yapıyoruz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?