- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.681
tamam canımm cevap için çok sağol. o zaman benim minnak erkek olacak gibi duruyorBurdaki teoriye gore ultrasyon resmini eline aldiginda kesenin icindeki bebek sola yapisik veya sola daha yakinsa bebek erkektir terside kizdir.. karnimankoydum sag yasa karnimda sagda solda diye bisi yok eline alip baktiginda kesenin icinde sola yakin olacak. Bizde buranin yalancisiyiz diyeyim .özetle
Rica ederim canim hayirlisiyla kucagina almak nasibin olsun..:) bide hele gobek deligine bak asagimi bakiyor yukarimitamam canımm cevap için çok sağol. o zaman benim minnak erkek olacak gibi duruyor
canım onu seçemiyorum çok ama sanırım aşağıya doğru. aşağıya yada yukarı doğru olunca ne oluyor ki?Rica ederim canim hayirlisiyla kucagina almak nasibin olsun..:) bide hele gobek deligine bak asagimi bakiyor yukarimi
Kiz simdi bir yerde okudum.. kimisi en son cocugunuzun gobek deligine bakin diyor. Kimiiside kendi gobek deliginize bakin diyor. Aşagiya bakarsa kiz. Yukaariya bakarsa oğlan..tabi dogruluk payi her sey gibi buda % 50 50canım onu seçemiyorum çok ama sanırım aşağıya doğru. aşağıya yada yukarı doğru olunca ne oluyor ki?
Kiz simdi bir yerde okudum.. kimisi en son cocugunuzun gobek deligine bakin diyor. Kimiiside kendi gobek deliginize bakin diyor. Aşagiya bakarsa kiz. Yukaariya bakarsa oğlan..tabi dogruluk payi her sey gibi buda % 50 50
Herşeyden önce Allah ın takdiri tabiki. Bize hangisini uygun gördüyse o olacak zaten.
Hakkımızda hayırlısı.
Cinsiyet belirleme sayfasında okumuştum. Çok çeşitli yöntemler deneniyor. Erkek bebek için mesela; ovulasyon(yumurtlama) günü özellikle seçiliyor. Buna ek olarak alkali beslenmek yani asitli olmayan yiyecekler yemek mesela muz, kayısı...bu yiyecekleri internetten indirebilirsiniz.amaç vucudu alkali yapmak. Bunları uzun uzun açıklamış arkadaşlar bilimsel yönlerini..daha farklı yöntemlerden de bahsetmişler..amaç istediğiniz bebeğin olması ihtimalini yükseltmek..veeee en önemlisi dua..dualarımızın Allah tarafından kabul olunacağına inanmak..Allah gönlümüzdekini verir ve hayırlı eyler inşallah...
O nasıl oluyorshetless yöntemimi ne var bu bilimsel olarak kanıtlanmış ama tabikide %100 hiç bişey olamaz Ancak rabbim bilir dediğin gibi.
cinsiyet tahminindede biyolojik taqkvim diye bişey var. geçmişe dönük sağlamasını da yapabiliyosunuz ve ben hangi tanıdığıma yaptıysam tuttu. Bazen ara döneme denk geliyor o zaman işte tahmin edemiyo bu yöntem. tam kız dönemi yada erkek dönemine denk geliyosa %90 tutmuş. bi bakın derim :)
Ama eşimin doğum tarihini bilmiyorumhttp://bebekcinsiyet.com/biyolojik-...kten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.php
burdaki linke girip doğum tarihlerini yazıyosun sana altta dönemler çıkıyo. hamile kaldığın dönem hangi aralığa geliyo ordan bakıyosun :) sağlaması içinde kendi çocuklarına bakabilirsin mesela orda yukarda biyolojik takvimin üstüne geldiğinde biyolojik takvimi test edin diye bişey var ordan girip test edebilirsin. yap bakalım merak ettim sendede :)
Ama eşimin doğum tarihini bilmiyorum
Yok canım kendisi de bilmiyorsor dicemde ayıp olur heralde
Yok canım kendisi de bilmiyoryanlış yazılmış
Elif şevval ve alves yer var ..:) burda başka çocuğu olan kim vardı onlar bi baksın merak ettim. ben 7 kişiye yaptım ara döneme gelenler haricindekilerin hepsi tuttu
shetless yöntemimi ne var bu bilimsel olarak kanıtlanmış ama tabikide %100 hiç bişey olamaz Ancak rabbim bilir dediğin gibi.
cinsiyet tahminindede biyolojik taqkvim diye bişey var. geçmişe dönük sağlamasını da yapabiliyosunuz ve ben hangi tanıdığıma yaptıysam tuttu. Bazen ara döneme denk geliyor o zaman işte tahmin edemiyo bu yöntem. tam kız dönemi yada erkek dönemine denk geliyosa %90 tutmuş. bi bakın derim :)
Biyolojik takvime gore 14 aylik kizim erkek olmaliydi.. hem anne hem baba icin erkek donemiydi. Yani tutmuyir canim tutan olmussada tesaduf..shetless yöntemimi ne var bu bilimsel olarak kanıtlanmış ama tabikide %100 hiç bişey olamaz Ancak rabbim bilir dediğin gibi.
Evet canım tamda anlatmak istediğim bu..yani araştırılmış kanıtlanmış bu yöntemler %100 değil. Bu yöntemleri deneyip tutanlar olduğu gibi tutmayanlarda var. Sonucu Allah belirliyor. Sebeplerine sarılmak bizim elimizde..bu hayatımızın her alanı için geçerli.
Biyolojik takvime bakmak istedim ama bu takvimde net doğum tarihi istiyor gün ay yıl...o yüzden bakamadım..
Bilgin için teşekkürler...
Canim ben kizimda denedim o biyolojik takvimi hem benim hem esim icin erkek donemiydi. Sinuc 14 aylik kizim varElif şevval ve alves yer var ..
Canim ben kizimda denedim o biyolojik takvimi hem benim hem esim icin erkek donemiydi. Sinuc 14 aylik kizim var
canım senin ve eşinin doğum tarihini giriyosun
Canım kendi doğum tarihimin ay ve günü net değil ama yaklaşık biliyorum..bir kaç tarih girerek baktım ara döneme giriyorum...tahmin etmek biraz zor sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?