Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

tamam canımm cevap için çok sağol. o zaman benim minnak erkek olacak gibi duruyor

canım onu seçemiyorum çok ama sanırım aşağıya doğru. aşağıya yada yukarı doğru olunca ne oluyor ki?
Kiz simdi bir yerde okudum.. kimisi en son cocugunuzun gobek deligine bakin diyor. Kimiiside kendi gobek deliginize bakin diyor. Aşagiya bakarsa kiz. Yukaariya bakarsa oğlan..tabi dogruluk payi her sey gibi buda % 50 50

shetless yöntemimi ne var bu bilimsel olarak kanıtlanmış ama tabikide %100 hiç bişey olamaz Ancak rabbim bilir dediğin gibi.

cinsiyet tahminindede biyolojik taqkvim diye bişey var. geçmişe dönük sağlamasını da yapabiliyosunuz ve ben hangi tanıdığıma yaptıysam tuttu. Bazen ara döneme denk geliyor o zaman işte tahmin edemiyo bu yöntem. tam kız dönemi yada erkek dönemine denk geliyosa %90 tutmuş. bi bakın derim :)

O nasıl oluyor

http://bebekcinsiyet.com/biyolojik-...kten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.php

burdaki linke girip doğum tarihlerini yazıyosun sana altta dönemler çıkıyo. hamile kaldığın dönem hangi aralığa geliyo ordan bakıyosun :) sağlaması içinde kendi çocuklarına bakabilirsin mesela orda yukarda biyolojik takvimin üstüne geldiğinde biyolojik takvimi test edin diye bişey var ordan girip test edebilirsin. yap bakalım merak ettim sendede :)

Ama eşimin doğum tarihini bilmiyorum

Evet canım tamda anlatmak istediğim bu..yani araştırılmış kanıtlanmış bu yöntemler %100 değil. Bu yöntemleri deneyip tutanlar olduğu gibi tutmayanlarda var. Sonucu Allah belirliyor. Sebeplerine sarılmak bizim elimizde..bu hayatımızın her alanı için geçerli.

Biyolojik takvime bakmak istedim ama bu takvimde net doğum tarihi istiyor gün ay yıl...o yüzden bakamadım..
Bilgin için teşekkürler...

Biyolojik takvime gore 14 aylik kizim erkek olmaliydi.. hem anne hem baba icin erkek donemiydi. Yani tutmuyir canim tutan olmussada tesaduf..

canım senin ve eşinin doğum tarihini giriyosun

Canim ben kizimda denedim o biyolojik takvimi hem benim hem esim icin erkek donemiydi. Sinuc 14 aylik kizim var

yanılma payı tabiki olcak çoğunluk tutmuş sadece ben de çok kişide denedim. bikaç tane daha denesem belki onlar tutmicak yani. bitek bu dönemler etkili olamazki. sigara kullanımından ilişkinin gününe kdr çok şey etkiler. siz o dönemde yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiye girdiyseniz istediği kdr erkek dönemi olsun kız olma ihtimalı çok yüksektir :)

bizim doktoru beklemekten başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…