Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

ara dönemse zor ewet :) diyorum ya beklemekten baişka çare yok :)

Evet kesinlikle..hakkımızda hayırlısı..

Hücre yenilenmesine göre cinsiyet tahmini yapılıyor canım..belki bilgin vardır..bundada doğruluk payının olduğu söyleniyor..tutmayanlar olabiliyor bundada

Evet kesinlikle..hakkımızda hayırlısı..

Hücre yenilenmesine göre cinsiyet tahmini yapılıyor canım..belki bilgin vardır..bundada doğruluk payının olduğu söyleniyor..tutmayanlar olabiliyor bundada

kesin tutsa zaten herkes buna göre yapardı :) tutma ihtimali örneğin %50yse %780 e vs çıkıyodur. olay bu tamamen. ama yumurtlama gününe yakınlık muhabbeti spermlerde farklı bir durum yoksa kuvvetli ihtimal arttıyo. bilimsel olarakta böle sonuçta. ama işte yumurtanın oluştuğu günü bilmez lazım. ben biliyodum ama bakalım tutcakmı

İnsan kendinde bisey arıyor:)benim bazı belirtilerim kız bazıları erkek o yüZden hangisidir bilemiyorum.Bende şey duydum annenin bacak kili cabuk uzuyorsa erkek diye ama inanmiyorum.çünkü herkesin yapısı farklı kiminin tüyü çok oluyor hamileyken iyice artıyor,kiMinin tüyü azdır iyice azalıyordur.benim koltuk altımda bikini bölgem de çok çıkar gobegimdeki killarda az uzadı ama bacagimdaki kıllar sanki az uzuyor gibi.

Baska caremiz yok..neye baktiysak tutan var tutmayan var

Ben onada inanmiyorum.. yapiya bagli beslenmeye baglidir.

Amacımız zaten ihtimal yükseltmek..tabiki vucudumuzu etkileyen başka etkenler yoksa yumurtlama gününün yanında alkali diyetinde ihtimalleri yükselteceğini düşünüyorum. Tanıdığım dr., hemşire yakınlarımda yumurtlama gününü önemsediklerini söylediler..

kızlar bebeğim 10 haftalık bu fotosunda bu hafta sonu ikili teste gidicez belki doktorumuz tahminde bulunabilir ama ben yinede merak ediyorum sizin tahminleriniz nedir?

resimde saga yakınmı sola yakınmı diye tahmin yapılıyo diye biliyorum bende çok merak ediyorum cinsiyeti hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…