- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.701
ara dönemse zor ewet :) diyorum ya beklemekten baişka çare yok :)
Evet kesinlikle..hakkımızda hayırlısı..
Hücre yenilenmesine göre cinsiyet tahmini yapılıyor canım..belki bilgin vardır..bundada doğruluk payının olduğu söyleniyor..tutmayanlar olabiliyor bundada
Baska caremiz yok..neye baktiysak tutan var tutmayan varyanılma payı tabiki olcak çoğunluk tutmuş sadece ben de çok kişide denedim. bikaç tane daha denesem belki onlar tutmicak yani. bitek bu dönemler etkili olamazki. sigara kullanımından ilişkinin gününe kdr çok şey etkiler. siz o dönemde yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiye girdiyseniz istediği kdr erkek dönemi olsun kız olma ihtimalı çok yüksektir :)
bizim doktoru beklemekten başka çaremiz yok
Anlamadim ama neyse Artik bana lazim degil. Bu seferde Allahin izniyle sağ salim bebisimi kucagima alim . Benim gebelikle bi ilgim kalmayacak.
Ben onada inanmiyorum.. yapiya bagli beslenmeye baglidir.İnsan kendinde bisey arıyor:)benim bazı belirtilerim kız bazıları erkek o yüZden hangisidir bilemiyorum.Bende şey duydum annenin bacak kili cabuk uzuyorsa erkek diye ama inanmiyorum.çünkü herkesin yapısı farklı kiminin tüyü çok oluyor hamileyken iyice artıyor,kiMinin tüyü azdır iyice azalıyordur.benim koltuk altımda bikini bölgem de çok çıkar gobegimdeki killarda az uzadı ama bacagimdaki kıllar sanki az uzuyor gibi.
kesin tutsa zaten herkes buna göre yapardı :) tutma ihtimali örneğin %50yse %780 e vs çıkıyodur. olay bu tamamen. ama yumurtlama gününe yakınlık muhabbeti spermlerde farklı bir durum yoksa kuvvetli ihtimal arttıyo. bilimsel olarakta böle sonuçta. ama işte yumurtanın oluştuğu günü bilmez lazım. ben biliyodum ama bakalım tutcakmı
Kiza benziyor.. tabi sadece tahmin canim. Bu hafta cinsiyet belli olmaz anca 15. 17 haftalarda net olur.Eki Görüntüle 1685638 kızlar bebeğim 10 haftalık bu fotosunda bu hafta sonu ikili teste gidicez belki doktorumuz tahminde bulunabilir ama ben yinede merak ediyorum sizin tahminleriniz nedir?
Doktor ultrason cihazını ilk aylarda ne tarafa tutup bebeği bulduysa ordadır..ben sağda mı solda mı anlayamadım ki
kesin olmasada birşey söylüyorlarmış bazen çok merak ediyorum kız yada erkek farketmez sağlıklı olsun ama insan duramıyor yerinde:)Kiza benziyor.. tabi sadece tahmin canim. Bu hafta cinsiyet belli olmaz anca 15. 17 haftalarda net olur.
saol evet canım ilk bebeğim sağ sol nerde oluyor karnına göre tersmi tutmak gerekir esmi anlayamıyorum bendebana sagda gibi geldi kız olabilir diyorum canım ama hayırlısı ilk bebeginmi
onu bende anlayamıyorum işte sağda olursa cinsiyet ne oluyor solda olursa ne oluyorben sağda mı solda mı anlayamadım ki
yolla bi bakalım canım ama kimi kız yazck kimi erkek merak devam ediyo yine söyliyimslm arkadaşlar bende ultrason fotosu yuklersem tahminde bulunur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?