Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

ilk defa resim yukledim umarım bbaşarılı olmussumdur doktor bir tahmindebulundu bana cçok erken gibi geldi ama bide sizlerden tahmin istiyorum haftaya kesinlesecek

kemik yapısından falan daha iyi anlaşılır ben bacaklarının orda bi çıkıntı gördüm ama göbek bağı olabilir diye düşündüm o yüzden kız dedim

ultrason U hep sağımdan baktı bu sefer bunada dikkat ettim arkadaşlar sağ ve sol ile ilgili de bisey yazmışlardı

o zaman resme göre bakılıyor sağ sol hep farklı söylüyorlar ama sağda olursa erlel diyende nar kız diyende bilemedim:)

sizinki ile ilgili bisey dedimi doktorunuz dün kontrolde merak ettim cinsiyetini bi bakalım deyince çok sa

bende bi kızım var kız gibi hissediyorum deyince doktor eşittir soru işareti dedi bakalım mevlam ne nasip edecek

bebegin ortada gibi görünüyo biraz saga yakın gibi geldi kızmı diycem doktor ne dedi kaç haftalıksın nasıl yorumunu söyledi doktor hayret benimki 18haftalık söylemiyor hala

kendi merak edip baktı haftaya netlesir dedi ve prens dedi haftaya inşallah haberi ilk size veririm benim arkadaşına da prens ddemişti ve devlet hastanesinde nasılcinsiyet tahmini yyapmışlar daha çok erken bu bilgi için demisler

ultrason U hep sağımdan baktı bu sefer bunada dikkat ettim arkadaşlar sağ ve sol ile ilgili de bisey yazmışlardı

Cnm demissinsya doktor sagimdan baktı diye,simdi ultrason için yattın ya senin sağından mi baktı yoksa doktor kendi sağından mi baktı.doktorun sago senin solun oluyor,doktorun solu senin sagin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…