- 6 Şubat 2015
- 334
- 141
- 38
- 40
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.721
kız gibi sanki cnm doktor ne dedi kaç haftalık şu andailk defa resim yukledim umarım bbaşarılı olmussumdur doktor bir tahmindebulundu bana cçok erken gibi geldi ama bide sizlerden tahmin istiyorum haftaya kesinlesecek
Senin kesenin ortasinda hafif saga daha yakin gibi geldi bana.. ben kiz diyorum.. tabi herseyin hayirlisi canim.ilk defa resim yukledim umarım bbaşarılı olmussumdur doktor bir tahmindebulundu bana cçok erken gibi geldi ama bide sizlerden tahmin istiyorum haftaya kesinlesecek
ilk bebğnmi içinden geçen ne seninultrason U hep sağımdan baktı bu sefer bunada dikkat ettim arkadaşlar sağ ve sol ile ilgili de bisey yazmışlardı
ben gittiğimde 10haftalıktı bişey demedi bu hafta sonu gidicem ikiili test için belki görebilirsizinki ile ilgili bisey dedimi doktorunuz dün kontrolde merak ettim cinsiyetini bi bakalım deyince çok sa
ultrason U hep sağımdan baktı bu sefer bunada dikkat ettim arkadaşlar sağ ve sol ile ilgili de bisey yazmışlardı
Doktor ne dedi..ilk defa resim yukledim umarım bbaşarılı olmussumdur doktor bir tahmindebulundu bana cçok erken gibi geldi ama bide sizlerden tahmin istiyorum haftaya kesinlesecek
Canım bence erkek, hem sağından da bakmış.. bu sayfada da bu deniyor zaten sağ erkek , sol kız, yine allah bilir..
Sağ kiz sol erkek canim ultrasyon resmine gore dol erkektirCanım bence erkek, hem sağından da bakmış.. bu sayfada da bu deniyor zaten sağ erkek , sol kız, yine allah bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?