Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Biri 7 haftalik ikincisi 9 haftaya yakin olan resmi

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 310
  • image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 312
st: 43927348, member: 167118"]Canım elinde 6. Ya da 7. Hafta ultrasonun var mı? Bebeğin plasenta konumu ile yapılan tahminler var canım. Doğruluğunu test etmek amacıyla soruyorum[/QUOTE]
varda foto cekemiyorum tlf bozuk ama bir kaç sayfa geride bir fotosu var

Evet canim kiz dogru ama su sag sol isini ben daha cozemedim masallah size
ultrason karındansa aynen gördüğün gibi misal bebek solda görünüyorsa soldadır.
vajinal ise görünenin tersi canım misal bebek solda görünüyorsa aslında sağdadır. Ben de bunu yabancı siteleri karıştırırken okumuştum.

Ah ah buralara az bakmadım. .

Ah ah buralara az bakmadım. .
geçen youtube da bir yabancı video izledim. anne adayı bayan aklına gelen her testi yaptı lahana, yüzük, soda falan hep erkek çıktı. sonra
IntelliGender Gender Prediction Test diye bir test var nerdeyse yüzde yüz doğru sonuç veriyor. bizim ülkemizde satışı yasak. 10 haftayı doldurunca yapılabiliniyor. onu yapıyor onda da erkek çıkıyor. ( bu arada bu testi yapan birçok bayan videosu izledim hepsi doğru sonuç verdi tek bu bayanın hatalı sonuç verdi) kadın diyor kesin oğlum olacak kızı oluyor. izlerken sen geldin aklıma senin de her şey erkeği işaret ediyor.

doktorun veya hastane adı
Kizlar meraba bisey sormak istiyorum.
Simdi usg kagidini elimize aliyoruz. Ve bakiyoruz bakarken bizim sagimiz mi
üste gelecek şekilde elinde tutarsan ultasonun vajinal ise orda misal sağda gözüken bebiş aslında solda.
karından ultrason ise misal sağda gözüken bebiş gerçekte de sağında demek canım.

İki hamileligim çok farklı.. Kızım solda bu sağda.. komşumuz erkek bu kesin diyor bak iddaya girdi benimle.. ilk hamileliginden çok farklısın diyor.. dedim abla yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…