- 6 Şubat 2015
- 334
- 141
- 38
- 40
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.081
Ben hala erkek diyorum senin içinkeşke dediğin çıksa ne mutlu olurum
Canım elinde 6. Ya da 7. Hafta ultrasonun var mı? Bebeğin plasenta konumu ile yapılan tahminler var canım. Doğruluğunu test etmek amacıyla soruyorumbende dahil hepimiz kız demiştik sadece doktor 11. haftadan beri erkek diye tahmin etmişti :))
Ultrason Karından mı yoksa vajinal mi canım?Biri 7 haftalik ikincisi 9 haftaya yakin olan resmi
7 haftalik olan vajinal canim digeri karindanUltrason Karından mı yoksa vajinal mi canım?
Canım 16. Hafta doktora gidicem haber veririm..Ben hala erkek diyorum senin için
vajinal görüntüsü ise bebek solda gözüküyor ya normalde senin sağında demektir. sol üstte görünen plasenta ise sağ üstte olduğuna göre bebişinin kız olma ihtimali yüksek canım7 haftalik olan vajinal canim digeri karindan
Evet canim kiz dogru ama su sag sol isini ben daha cozemedim masallah sizevajinal görüntüsü ise bebek solda gözüküyor ya normalde senin sağında demektir. sol üstte görünen plasenta ise sağ üstte olduğuna göre bebişinin kız olma ihtimali yüksek canım
ultrason karındansa aynen gördüğün gibi misal bebek solda görünüyorsa soldadır.Evet canim kiz dogru ama su sag sol isini ben daha cozemedim masallah size
Bak simdi anladim canim tesekkur ederimultrason karındansa aynen gördüğün gibi misal bebek solda görünüyorsa soldadır.
vajinal ise görünenin tersi canım misal bebek solda görünüyorsa aslında sağdadır. Ben de bunu yabancı siteleri karıştırırken okumuştum.
Ah ah buralara az bakmadım. .ultrason karındansa aynen gördüğün gibi misal bebek solda görünüyorsa soldadır.
vajinal ise görünenin tersi canım misal bebek solda görünüyorsa aslında sağdadır. Ben de bunu yabancı siteleri karıştırırken okumuştum.
geçen youtube da bir yabancı video izledim. anne adayı bayan aklına gelen her testi yaptı lahana, yüzük, soda falan hep erkek çıktı. sonra IntelliGender Gender Prediction Test diye bir test var nerdeyse yüzde yüz doğru sonuç veriyor. bizim ülkemizde satışı yasak. 10 haftayı doldurunca yapılabiliniyor. onu yapıyor onda da erkek çıkıyor. ( bu arada bu testi yapan birçok bayan videosu izledim hepsi doğru sonuç verdi tek bu bayanın hatalı sonuç verdi) kadın diyor kesin oğlum olacak kızı oluyor. izlerken sen geldin aklıma senin de her şey erkeği işaret ediyor.Ah ah buralara az bakmadım. .
Resme direk bakınca sağ kız..Canım benimki soldaydı ve kız meselaKizlar meraba bisey sormak istiyorum.
Simdi usg kagidini elimize aliyoruz. Ve bakiyoruz bakarken bizim sagimiz mi
üste gelecek şekilde elinde tutarsan ultasonun vajinal ise orda misal sağda gözüken bebiş aslında solda.Kizlar meraba bisey sormak istiyorum.
Simdi usg kagidini elimize aliyoruz. Ve bakiyoruz bakarken bizim sagimiz mi
Anladim canim.zaten ben bu gibi tahminlerin hicbirine inanmam allahin dedigi oluyo sonucta.Resme direk bakınca sağ kız..Canım benimki soldaydı ve kız mesela
İki hamileligim çok farklı.. Kızım solda bu sağda.. komşumuz erkek bu kesin diyor bak iddaya girdi benimle.. ilk hamileliginden çok farklısın diyor.. dedim abla yokgeçen youtube da bir yabancı video izledim. anne adayı bayan aklına gelen her testi yaptı lahana, yüzük, soda falan hep erkek çıktı. sonra IntelliGender Gender Prediction Test diye bir test var nerdeyse yüzde yüz doğru sonuç veriyor. bizim ülkemizde satışı yasak. 10 haftayı doldurunca yapılabiliniyor. onu yapıyor onda da erkek çıkıyor. ( bu arada bu testi yapan birçok bayan videosu izledim hepsi doğru sonuç verdi tek bu bayanın hatalı sonuç verdi) kadın diyor kesin oğlum olacak kızı oluyor. izlerken sen geldin aklıma senin de her şey erkeği işaret ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?