- 20 Haziran 2015
- 190
- 32
- 48
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.381
Kızımda bioritm Çin takvimi ve yumurtlama öncesi ilişki hepsi tuttu bu hamileliğimdede bioritm erkek ve erkeğe yatkın, Çin takvimi erkek, yumurtlama olduktan sonra ilişki ve sağ yumurtamdan hamile kaldım dikkat ettim yani artık hayırlısı kese sol tarafta ocak 13 de belli olucak
Canım peki bu hamileliğim ne çıkıyor 7 ve 8 kasım ilişki olduEminim Canım çok düzenli her ay Zaman'ında çatlıyor yumurtam zaten yumurtlama Zaman'ı cinsiyette en çok tutan metot
canım hamileligin farklı geciyormu? demek senin tam tersi oluyor erkek burcundaysa kızın oluyor kız burcundaysa erkek çıkar inşallahEminim Canım çok düzenli her ay Zaman'ında çatlıyor yumurtam zaten yumurtlama Zaman'ı cinsiyette en çok tutan metot
İnşallah Canım seninde istediğin olurumarım saglıklı bir oglun olur
Canım peki bu hamileliğim ne çıkıyor 7 ve 8 kasım ilişki oldu
Farklı hamileliğim kızımda hiçbir şikayetim olmamıştı bu çok zor geçiyorcanım hamileligin farklı geciyormu? demek senin tam tersi oluyor erkek burcundaysa kızın oluyor kız burcundaysa erkek çıkar inşallah
7 kasım tam günü7. kasım kız 8. kasım erkek çıkıyor ama tam yumurtlama günü önemli
inşallah cnm umudum yok kese plasenta soldaymış kızlar erkek dediler ama ay takvimi biortm biolojik ve cin takvimi kız çıkıyor...hamileligim ilkinden çok farklı geciyorİnşallah Canım seninde istediğin olur
evet canım tam gün7 kasım tam günü
Farklı hamileliğim kızımda hiçbir şikayetim olmamıştı bu çok zor geçiyor
Herşey yüzdeyüz tutmuyor zaten ama kesenin tutmadığı kişilerde var inşallah kızın olur hayırlısıyla bende kızım olacakmış gibi hissediyorum erkek çocuk çok uzak geliyor banainşallah cnm umudum yok kese plasenta soldaymış kızlar erkek dediler ama ay takvimi biortm biolojik ve cin takvimi kız çıkıyor...hamileligim ilkinden çok farklı geciyor
Bana da bakabilirmisin canim doğum tarihim 27.04.1988 8_9 eylül yumurtlama günüevet canım tam gün
merhaba senin yumurtlama günün baßak burcunda yani kız çıkıyorMerhaba bana da bakabilir misiniz
Doğum tarihim 23.09.1993 yumurtlama 6 kasim 2015
merhaba senin yumurtlama günün baßak burcunda yani kız çıkıyor
inşallah tutmuşturBence tutmuştur benim kızım 13 eylül de kazayla oldu eşim bişey olmaz iki gün var Dedi ama hamile kaldım ve kızım oldu
evet tutmuyor en iyi doktorlar bilir...gönlünden ne geciyorsa olsun cnmHerşey yüzdeyüz tutmuyor zaten ama kesenin tutmadığı kişilerde var inşallah kızın olur hayırlısıyla bende kızım olacakmış gibi hissediyorum erkek çocuk çok uzak geliyor bana
cnm senin yengec gününde yanı kızBana da bakabilirmisin canim doğum tarihim 27.04.1988 8_9 eylül yumurtlama günü
Çok teşekkür ederim canım benim ağzından bal damlıyor bende kız çok istiyorum tabii allahım sağlıklı versin 12. Haftada kiza benzetiyorum dedi dr sonra 16. Haftda da başka bir dr kız dedi 17+2 de erkek bu dedi drum belirsiz galiba anlayamıyorlar şuan :/cnm senin yengec gününde yanı kız
Aynen Canım inşallah Allah gönlümüze göre verirevet tutmuyor en iyi doktorlar bilir...gönlünden ne geciyorsa olsun cnm
Çok teşekkür ederim canım benim ağzından bal damlıyor bende kız çok istiyorum tabii allahım sağlıklı versin 12. Haftada kiza benzetiyorum dedi dr sonra 16. Haftda da başka bir dr kız dedi 17+2 de erkek bu dedi drum belirsiz galiba anlayamıyorlar şuan :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?