- 20 Haziran 2015
- 190
- 32
- 48
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.401
amin cnm haftaya pazartesi ikili testim var bakalım cinsiyeti belli olacak mıAynen Canım inşallah Allah gönlümüze göre verir
Evet tabii sağlıklı olsunlar kız erkek fark etmez ama insan alıştırıyor kendini sonra bir belirsizlik çok kötü oluyor insanallah gönlüne göre versin...bu belirsizlik çok kötü bu doktorlar kesin oldugunda söylesinler bi kız bi erkek diyorlar:-( benimde başta kız dediler ve 21. haftada erkek oldugunu ögrendik ama kız erkek farketmiyor ilk cocukta
Evet tabii sağlıklı olsunlar kız erkek fark etmez ama insan alıştırıyor kendini sonra bir belirsizlik çok kötü oluyor insan
Belirsizlik zor ya :/ İlk çocuğum inşallah allahım gönlümüze göre versin ve sağlıklı versin senin 2. Bebiş miseni çok iyi anlıyorum ama ilk cocugunsa dert etme ama eger 2. ise hayırlısı buymuş deriz
inşallah canım evet 2. cocugum ilki erkekBelirsizlik zor ya :/ İlk çocuğum inşallah allahım gönlümüze göre versin ve sağlıklı versin senin 2. Bebiş mi
Maşallah allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallahinşallah canım evet 2. cocugum ilki erkek
benim de düşük tehlikem var bir aydır ilac kullanıyorum ama bebegim günü gününe gelişiyormuş ve kalp atışı çok güclüymüş dedi doktor
Canım merhaba rica etsem bana da bakar mısın... Sat: 4.11.2015 yymurtlama günü 18.11.2015bu sayfayı tavsiye ederim
www.bebekcinsiyet.com
Aaaaaa bende baktım Canım kızım tam kız döneminde olmuş şuanki erkek dönemine denk gelmiş birkaç kişiye de baktım onlarda da tuttu :))bu sayfayı tavsiye ederim
www.bebekcinsiyet.com
amin canımMaşallah allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah
selam canım sen kova burcunda hamile kalmışsın erkek oluyorCanım merhaba rica etsem bana da bakar mısın... Sat: 4.11.2015 yymurtlama günü 18.11.2015
aynen bende arkadaşlarıma baktım hep dogru çıktıAaaaaa bende baktım Canım kızım tam kız döneminde olmuş şuanki erkek dönemine denk gelmiş birkaç kişiye de baktım onlarda da tuttu :))
Canım bebekcinsiyeti.com a göre ben erkek dönemindeymişim şuan fakat bi oğlum var 2013 doğumlu ve o dönem de kız dönemine geliyor bende tutmadı yani...selam canım sen kova burcunda hamile kalmışsın erkek oluyor
Canım bebekcinsiyeti.com a göre ben erkek dönemindeymişim şuan fakat bi oğlum var 2013 doğumlu ve o dönem de kız dönemine geliyor bende tutmadı yani...
Sağlıklı hayırlı olsun tabi ama bi oğlum var tevekkül ettim ama inşaAllah kızım olur hayırlısıyla
İşte canımm hamile kaldığım yıl kız yılı yazıyor ama oğlum oldu şimdi de erkek yılı diyor tabi dediğin gibi eğlence amaçlı hayırlısı olsun hepimiz içincanım hamile kaldıgın dönemi gösteriyor yani dogum yılını degil. canım testler 100% umarım bir kızın olur. bende ve cevremdeki kişilerde tuttu o yüzden paylaştım eglence amaclı
anladım canım umarım ikimizinde bir kızı olur...sen kese konumuna göre baktırdın mı burda ki kızlara?İşte canımm hamile kaldığım yıl kız yılı yazıyor ama oğlum oldu şimdi de erkek yılı diyor tabi dediğin gibi eğlence amaçlı hayırlısı olsun hepimiz için
biyolojik takvime göre benim de oğlum kız olmalıydı. şimdi de kız diyor yoksa yine mi olan olacak ki?İşte canımm hamile kaldığım yıl kız yılı yazıyor ama oğlum oldu şimdi de erkek yılı diyor tabi dediğin gibi eğlence amaçlı hayırlısı olsun hepimiz için
yarın ikili test için gidicem. umarım bir sorun yaşamam.pikolata78 ikili test de cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?