Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Evet tabii sağlıklı olsunlar kız erkek fark etmez ama insan alıştırıyor kendini sonra bir belirsizlik çok kötü oluyor insan

Belirsizlik zor ya :/ İlk çocuğum inşallah allahım gönlümüze göre versin ve sağlıklı versin senin 2. Bebiş mi
inşallah canım evet 2. cocugum ilki erkek
benim de düşük tehlikem var bir aydır ilac kullanıyorum ama bebegim günü gününe gelişiyormuş ve kalp atışı çok güclüymüş dedi doktor

selam canım sen kova burcunda hamile kalmışsın erkek oluyor
Canım bebekcinsiyeti.com a göre ben erkek dönemindeymişim şuan fakat bi oğlum var 2013 doğumlu ve o dönem de kız dönemine geliyor bende tutmadı yani...
Sağlıklı hayırlı olsun tabi ama bi oğlum var tevekkül ettim ama inşaAllah kızım olur hayırlısıyla

canım hamile kaldıgın dönemi gösteriyor yani dogum yılını degil. canım testler 100% umarım bir kızın olur. bende ve cevremdeki kişilerde tuttu o yüzden paylaştım eglence amaclı

canım hamile kaldıgın dönemi gösteriyor yani dogum yılını degil. canım testler 100% umarım bir kızın olur. bende ve cevremdeki kişilerde tuttu o yüzden paylaştım eglence amaclı
İşte canımm hamile kaldığım yıl kız yılı yazıyor ama oğlum oldu şimdi de erkek yılı diyor tabi dediğin gibi eğlence amaçlı hayırlısı olsun hepimiz için

İşte canımm hamile kaldığım yıl kız yılı yazıyor ama oğlum oldu şimdi de erkek yılı diyor tabi dediğin gibi eğlence amaçlı hayırlısı olsun hepimiz için
anladım canım umarım ikimizinde bir kızı olur...sen kese konumuna göre baktırdın mı burda ki kızlara?

biyolojik takvime göre benim de oğlum kız olmalıydı. şimdi de kız diyor yoksa yine mi olan olacak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…