- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.421
Bu takvimde kızıma erkek diyor şimdiki bebeğe de kız inşallah bunda da tutmazhttp://www.clearblueturkiye.com/cinsiyet-belirleme
sayfanın en altında hesaplama var ilişki tarihini secin ve oraya yumurtlama gününüzü ve dogum tarihi giriniz
zaten her hamilelik farklı geciyormuş cinsiyetle hic ilgisi yokmuş
canım bu durumda testlere güvenmemek lagzım ama bu kese ve plasenta konumu ne kadar dogru? en iyisi 20. haftayı beklemekBu takvimde kızıma erkek diyor şimdiki bebeğe de kız inşallah bunda da tutmaz
İşte insan merak ediyor kesenin konumu 10 kadından 9 unda tutuyor yumurtlama dönemi de öyle çok tutuyor yumurta çatladıktan sonra ilişki olursa erkek önce olursa kız oluyorcanım bu durumda testlere güvenmemek lagzım ama bu kese ve plasenta konumu ne kadar dogru? en iyisi 20. haftayı beklemek
canım 22.10.2015 yumurtlama gününmü? evet ise kova burcu yani erkek çıkıyorŞu ay takvimine nasıl bakılıyor canm. Benimde bakarmsın dogumgünm 25.10.1988 gebelik 22.10.2015
Plesenta sağda kız ama kesenin içindeki bebeğin konumunu pek anlayamadımbu usg de yorumlayabilir misiniz?
canım bana kese ve plasenta erkek dediler ama yumurtlamadan 3 gün önce oldu ilişki yani bende tutmamış mı oluyor anlamadımİşte insan merak ediyor kesenin konumu 10 kadından 9 unda tutuyor yumurtlama dönemi de öyle çok tutuyor yumurta çatladıktan sonra ilişki olursa erkek önce olursa kız oluyor
canım ilginc olanı bu usg aldıktan sonra ertesi gün başka bir doktora gittim ve kese çok farklıydı bak gönderiyorum. bir gün aralıkla farklı usg resimleri bir kız bir erkek mi olacak yaniPlesenta sağda kız ama kesenin içindeki bebeğin konumunu pek anlayamadım
Hayır plesenta sağda solda değil kız yani ama kesenin içinde Bebek erkek konumunda solda yani ama tutmayanlarda var hem yumurtlamaya 3 gün kala ilişkiyi bıraktıysan erkek olmaz erkek sperm dayanıksız yaşamaz okadar ama adet bittikten sonraki hafta ilişki olduysa bişey diyemem o Zaman'da erkek olma ihtimali yüksek oluyorcanım bana kese ve plasenta erkek dediler ama yumurtlamadan 3 gün önce oldu ilişki yani bende tutmamış mı oluyor anlamadım
Aaa evet burada erkek gibi plesentanın konumu Bebek erkek gibi burada ama ortada hiç belli olmazcanım ilginc olanı bu usg aldıktan sonra ertesi gün başka bir doktora gittim ve kese çok farklıydı bak gönderiyorum. bir gün aralıkla farklı usg resimleri bir kız bir erkek mi olacak yani
canım dijital yumurtlama testim vardı yumurtlamadan 4 gün önce bilgi veriyordu ve bende 3 gün kala ilişkiyi kestim ve yumurtlama günümü ve saatini bile hissetim kasık agrılarım vardı yaniHayır plesenta sağda solda değil kız yani ama kesenin içinde Bebek erkek konumunda solda yani ama tutmayanlarda var hem yumurtlamaya 3 gün kala ilişkiyi bıraktıysan erkek olmaz erkek sperm dayanıksız yaşamaz okadar ama adet bittikten sonraki hafta ilişki olduysa bişey diyemem o Zaman'da erkek olma ihtimali yüksek oluyor
Bence de en çok tutan bu onun için bende bunda yumurta takibi yaptırdım tam yumurtlama günü ilişki oldu inşallah tutar ilimizinki de ilk çocuklarımız tutmuş zaten :)canım dijital yumurtlama testim vardı yumurtlamadan 4 gün önce bilgi veriyordu ve bende 3 gün kala ilişkiyi kestim ve yumurtlama günümü ve saatini bile hissetim kasık agrılarım vardı yanierkek icin tam yumurtlama günü ve kız icin sık ilişki yumurtlamadan 2 gün önce kesmek teori buymuş bakalım oldumu...oglumda oldu bu teori
benimde kafam senin ki gibi karışık...yani ekranda gördügün gibi cıkmadı usg de dimi yani benim tek inandıgım doktor karnının hangi tarafından baktı? benim solumdan baktı ama usg resimi karnıma tutunca sagımda kalıyor:-/ keşke sana yardımcı olabilsem ama bende anlamıyorumkivilcim82 canım ben geçen hafta yani 6 hafta bitiminde ultrasona girdim karşımdaki ekranda bebeği sağa yapışık gördümm fakat doktor bana usg kağıdını verirken o noktayı büyütüp vermiş bu nedenle kağıtta hiç belli değil... Ben de heyecanlanıyodum alıcam burada paylaşıcam diye ama anlaşılır değil yani...
Peki benim karşı da gördüğüm ekranı usg kağıdı gibi mi düşünmeliymm öyleyse sağa yakın kız oluyor sanırım
teori böyle ama 2. de tutar mı acaba sanki erkek bebegi tuturmak daha kolay...eger yumurtlamadan önce sık ilişki yapmadıysan önerilen 4 gün mola tam yumurtlama günü olduysa yüksek ihtimal erkekBence de en çok tutan bu onun için bende bunda yumurta takibi yaptırdım tam yumurtlama günü ilişki oldu inşallah tutar ilimizinki de ilk çocuklarımız tutmuş zaten :)
Evet cnm bide rica etsem 20 ekim 2015e bakabilirmsn teşekkür ederimcanım 22.10.2015 yumurtlama gününmü? evet ise kova burcu yani erkek çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?