- 20 Haziran 2015
- 190
- 32
- 48
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.441
canım oglak burcu kız çıkıyorEvet cnm bide rica etsem 20 ekim 2015e bakabilirmsn teşekkür ederim
canım senin ay takvimine baktık mı? benim oglak burcu kız cıkıyorBence de en çok tutan bu onun için bende bunda yumurta takibi yaptırdım tam yumurtlama günü ilişki oldu inşallah tutar ilimizinki de ilk çocuklarımız tutmuş zaten :)
Hiç ilişki olmadı korunduk hep 8 gün ara verdik yumurta çatladığı gün ilişki oldu ama seninkini kız hissediyorum neden bilmem içime öyle doğdu hislerim genelde çıkarteori böyle ama 2. de tutar mı acaba sanki erkek bebegi tuturmak daha kolay...eger yumurtlamadan önce sık ilişki yapmadıysan önerilen 4 gün mola tam yumurtlama günü olduysa yüksek ihtimal erkek
Ay takvimi kızımda tutmadı bunda da kız çıktıcanım senin ay takvimine baktık mı? benim oglak burcu kız cıkıyor
canım senin de kesin erkek olur cünkü tam yumurtlama gününde yapmışsın ve 8 gün mola vermişsin...allah gönlüne göre versin. ayyy inşallah dedigin gibi çıkar etrafımda herkes kız diyor ve rüyamda hep kız görüyorum ve dogurdugumuda görüyodum...tabii rüyaların tersi de çıkıyormuşHiç ilişki olmadı korunduk hep 8 gün ara verdik yumurta çatladığı gün ilişki oldu ama seninkini kız hissediyorum neden bilmem içime öyle doğdu hislerim genelde çıkar
ćok ilginc belki sende hep tersi çıkıyordur;-)Ay takvimi kızımda tutmadı bunda da kız çıktı
Olabilir Canım :)ćok ilginc belki sende hep tersi çıkıyordur;-)
Bende erkek gördüm dün emziriyordum hayırlısı artık inşallah istediğimiz olurcanım senin de kesin erkek olur cünkü tam yumurtlama gününde yapmışsın ve 8 gün mola vermişsin...allah gönlüne göre versin. ayyy inşallah dedigin gibi çıkar etrafımda herkes kız diyor ve rüyamda hep kız görüyorum ve dogurdugumuda görüyodum...tabii rüyaların tersi de çıkıyormuş
hadi hayırlısı canım umarım çıkar...pazartesi ikili testim var cinsiyeti kesinleşince yazarımBende erkek gördüm dün emziriyordum hayırlısı artık inşallah istediğimiz olur
Tamam Canım inşallah gönlündeki olurhadi hayırlısı canım umarım çıkar...pazartesi ikili testim var cinsiyeti kesinleşince yazarım
inşallah canım hayırlı ve saglıklı bir evlat nasip etsinTamam Canım inşallah gönlündeki olur
ay takvime bakabilirim yumurtlama günün ne zamandı?Merhaba bana da rica etsem bakar mısınız? Yumurtlama derken ovulasyon dönemimi son adet tarihimi
yumurtlama günün kız mı erkek burcuna mı denk geldi ona bakabiliyorsun. sen hamile kalmasaydın hangi gün regel olacaktın o tarih den 14 gün çıkart yumurtlama gününü bulursun...Ay takvimi dediginiz sey nedir kızlar. Bide ben yumurtlama takibi yapmadim iliskide. Adetim bittikten sonra 2 gunde bir:) hangi gun kaldim bilmiyorum
20 ekim sanirm yumurtlama gunum ne burcu oluyokivilcit: 44234541 .!.:yumurtlama günün kız mı erkek burcuna mı denk geldi ona bakabiliyorsun. sen hamile kalmasaydın hangi gün regel olacaktın o tarih den 14 gün çıkart yumurtlama gününü bulursun...
önemli olan yumurtlama gününü bilmek yoksa bir gün bile cinsiyeti degiştiriyor. eger iki gün sonra hamile kaldıysan demek 22 ekim de yumurtlamış oluyorsun.kivilcim82 benim yumurtlama günüm 20 ekim kız çıkıyo. Ama ben o gün hamile kalmadm 2 gün sonrasında 22 ekimde kaldım. Oda erkek çıkıyo. Neyi baz almamız lazım acaba
20 ekim kız çıkıyor20 ekim sanirm yumurtlama gunum ne burcu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?