Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

önemli olan yumurtlama gününü bilmek yoksa bir gün bile cinsiyeti degiştiriyor. eger iki gün sonra hamile kaldıysan demek 22 ekim de yumurtlamış oluyorsun.
eger 20 ekim de yumurtlama gününse ve yumurta maximum 24 saat canlı kalıyormuş yani 21 ekimde ilişkiye girsen hamile kalırsın ama 22 ekim de kalman çok zormuş...belki de yumurtlama günün 21 veya 22 ekime kaymıştır

Aslında ilk gebeliğimden sonra adetim 40 günde bir oluyodu bu durumda yumurtlama günümü bende tam bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim son adetimin ilk günü 7 ekim

Aslında ilk gebeliğimden sonra adetim 40 günde bir oluyodu bu durumda yumurtlama günümü bende tam bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim son adetimin ilk günü 7 ekim
eger 40 günde bir adet oluyorsan 26. gününde yumurtlama olur ve 7 ekim ilk gün ise 26. günün 1 kasım oluyor. eger adet uzunlugu her ay degişiyorsa ortalama adet uzunlugu hesaplanır ve ondan 14 gün cıkarılır yumurtlama günün çıkar

Şöyle söyleyim 7 ekimde adet gördüm sonra 20-22-24-27 ekim ilişki oldu bidahada olmadı. Sonra hamile olduğumu öğrendim o zaman benim bu 4 gün içinden bi gün yumurtladığım gün ama hangisi bilmiyoruz

Şöyle söyleyim 7 ekimde adet gördüm sonra 20-22-24-27 ekim ilişki oldu bidahada olmadı. Sonra hamile olduğumu öğrendim o zaman benim bu 4 gün içinden bi gün yumurtladığım gün ama hangisi bilmiyoruz
senin o zaman 50% canım...sen ne hissediyorsun? kese konumuna göre ne cıktı?

senin o zaman 50% canım...sen ne hissediyorsun? kese konumuna göre ne cıktı?
Acaba his ne kadar önemli bazen karnımda bi oğlan taşıyomuşum gibi geliyo. Sonra henüz belli olmadığını hatırlıyorum tabi bu dediğim bir anlık yani. Burda kese konumu erkek çıktı belki o yüzden olabilir. Bu arada bir yaşında kızım var

Merhaba bayanlar, bende yeni hamileyim ve cinsiyetini şimdiden çok merak ediyorum:) 5.haftamdayım henüz doktora gitmedim.. Kaçıncı haftada kese yorumlanıyor?

anneler hissedermiş ben bekarken hep derdim ki ilk oglum olacak ve oldu. ikinci ise hep kız hissediyorum testlerde kız gösteriyor ama kese hem kız hem erkek söylendi muamma yani. testlere ve kese konumuna göre kendimizi kaptırmamak gerekir zaten en iyi doktor bilir. allah gönlümüze göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…