- 20 Haziran 2015
- 190
- 32
- 48
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.461
eger 20 ekim de yumurtlama gününse ve yumurta maximum 24 saat canlı kalıyormuş yani 21 ekimde ilişkiye girsen hamile kalırsın ama 22 ekim de kalman çok zormuş...belki de yumurtlama günün 21 veya 22 ekime kaymıştırönemli olan yumurtlama gününü bilmek yoksa bir gün bile cinsiyeti degiştiriyor. eger iki gün sonra hamile kaldıysan demek 22 ekim de yumurtlamış oluyorsun.
Aslında ilk gebeliğimden sonra adetim 40 günde bir oluyodu bu durumda yumurtlama günümü bende tam bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim son adetimin ilk günü 7 ekimeger 20 ekim de yumurtlama gününse ve yumurta maximum 24 saat canlı kalıyormuş yani 21 ekimde ilişkiye girsen hamile kalırsın ama 22 ekim de kalman çok zormuş...belki de yumurtlama günün 21 veya 22 ekime kaymıştır
eger 40 günde bir adet oluyorsan 26. gününde yumurtlama olur ve 7 ekim ilk gün ise 26. günün 1 kasım oluyor. eger adet uzunlugu her ay degişiyorsa ortalama adet uzunlugu hesaplanır ve ondan 14 gün cıkarılır yumurtlama günün çıkarAslında ilk gebeliğimden sonra adetim 40 günde bir oluyodu bu durumda yumurtlama günümü bende tam bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim son adetimin ilk günü 7 ekim
eger 40 günde bir adet oluyorsan 26. gününde yumurtlama olur ve 7 ekim ilk gün ise 26. günün 1 kasım oluyor. eger adet uzunlugu her ay degişiyorsa ortalama adet uzunlugu hesaplanır ve ondan 14 gün cıkarılır yumurtlama günün çıkar
Merhaba bana da bakabilir misiniz ilgimi cekti :) son regl tarihi 27 ekim yumurtlama 10Kasimcanım oglak burcu kız çıkıyor
senin o zaman 50% canım...sen ne hissediyorsun? kese konumuna göre ne cıktı?Şöyle söyleyim 7 ekimde adet gördüm sonra 20-22-24-27 ekim ilişki oldu bidahada olmadı. Sonra hamile olduğumu öğrendim o zaman benim bu 4 gün içinden bi gün yumurtladığım gün ama hangisi bilmiyoruz
merhaba 10 kasım terazi burcu erkek oluyor...Merhaba bana da bakabilir misiniz ilgimi cekti :) son regl tarihi 27 ekim yumurtlama 10Kasim
Acaba his ne kadar önemli bazen karnımda bi oğlan taşıyomuşum gibi geliyo. Sonra henüz belli olmadığını hatırlıyorum tabi bu dediğim bir anlık yani. Burda kese konumu erkek çıktı belki o yüzden olabilir. Bu arada bir yaşında kızım varsenin o zaman 50% canım...sen ne hissediyorsun? kese konumuna göre ne cıktı?
Tesekkur ederim :) Rabbim hayirlisini nasip etsin.merhaba 10 kasım terazi burcu erkek oluyor...
6-7 kasımay takvime bakabilirim yumurtlama günün ne zamandı?
Son adet tarihim 24 ekimdi6-7 kasım
Önce benimkine bakacak sen sabret şekerimkivilcimm84 bana da bakabilirmisin çok merak ettim de:) 2kasım yumurtlama günümdü
anneler hissedermiş ben bekarken hep derdim ki ilk oglum olacak ve oldu. ikinci ise hep kız hissediyorum testlerde kız gösteriyor ama kese hem kız hem erkek söylendi muamma yani. testlere ve kese konumuna göre kendimizi kaptırmamak gerekir zaten en iyi doktor bilir. allah gönlümüze göre verir inşallahAcaba his ne kadar önemli bazen karnımda bi oğlan taşıyomuşum gibi geliyo. Sonra henüz belli olmadığını hatırlıyorum tabi bu dediğim bir anlık yani. Burda kese konumu erkek çıktı belki o yüzden olabilir. Bu arada bir yaşında kızım var
senin ay takvimde her iki gün de başak burcu yanı kız çıktı6-7 kasım
Ayyyyy inşallahhhhhhhh Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsinnnnnnn ama hepimiz kız istiyoruzz çokkkkkkkk teşekkür ederimmmm inşaallahhhhhh doğru çıkar:)senin ay takvimde her iki gün de başak burcu yanı kız çıktı
2 kasımda ay yengec burcundaymış yani kızkivilcimm84 bana da bakabilirmisin çok merak ettim de:) 2kasım yumurtlama günümdü
Teşekkürler:)2 kasımda ay yengec burcundaymış yani kız
Sabredemedim şekerimÖnce benimkine bakacak sen sabret şekerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?