- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.481
evet bende duydum rüyada altın görünce kıza işaret edermiş...bende rüyamda beyaz yavru kediyi kucagıma alıp sevdim senin bir fikrin var mı?Kızlar kızlar rüyamda çeyrek altın gördüm 6 7 tane kadar Allah hayretsin sizce ne demek baktım da netten bebeğin cinsiyeti kız demekmiş duydunuz mu hiç
Yavru kedi de kız demekmiş onu da nette okudum bu gün canım ve bir bayanin gerçek çıkmış hayır olsun inşallahevet bende duydum rüyada altın görünce kıza işaret edermiş...bende rüyamda beyaz yavru kediyi kucagıma alıp sevdim senin bir fikrin var mı?
inşallah cnm babannemin rüyasını anlatayım...yıllar önce rüyasında 2 yeşil elma görmüş ve ilk duydugu iki hamile bayanlarda erkek dogurmuş. 3 ay önce yine rüya görmüş iki tane güzel küpesi varmış ama biri düşmüş yine yakalayıp kulagına takmış...şimdi babannemin yegeni hamile digeri de ben ve onun kızı olacakmış yani babannem diyor ki senin de kızın olacak bu durumdaYavru kedi de kız demekmiş onu da nette okudum bu gün canım ve bir bayanin gerçek çıkmış hayır olsun inşallah
Aaayyy hayırlısı olsun inşallah bende cüzdanimda gördüm ceyrek altınları Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin yaaa bende kız çok istiyorum sağlıkla inşallahinşallah cnm babannemin rüyasını anlatayım...yıllar önce rüyasında 2 yeşil elma görmüş ve ilk duydugu iki hamile bayanlarda erkek dogurmuş. 3 ay önce yine rüya görmüş iki tane güzel küpesi varmış ama biri düşmüş yine yakalayıp kulagına takmış...şimdi babannemin yegeni hamile digeri de ben ve onun kızı olacakmış yani babannem diyor ki senin de kızın olacak bu durumda
allah gönlüne göre versin...sen 17. haftadasın cinsiyetini daha ögrenmediysen büyük ihtimal kızdır. kese konumuna göre nedir?Aaayyy hayırlısı olsun inşallah bende cüzdanimda gördüm ceyrek altınları Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin yaaa bende kız çok istiyorum sağlıkla inşallah
İlk gebeliğimde 6.aya kadar göstermedi yavrum tabi ki kızım oldu. Bu gebeliğimdeyse şimdi gitsem erken olur dimiallah gönlüne göre versin...sen 17. haftadasın cinsiyetini daha ögrenmediysen büyük ihtimal kızdır. kese konumuna göre nedir?
allah gönlüne göre versin...sen 17. haftadasın cinsiyetini daha ögrenmediysen büyük ihtimal kızdır. kese konumuna göre nedir?
Kese konumu ortada gibi burda bi arkadaş erkek gibi çok az sola yatkın gibi ama bilmiyorum demiş ama başka yorum olmadıallah gönlüne göre versin...sen 17. haftadasın cinsiyetini daha ögrenmediysen büyük ihtimal kızdır. kese konumuna göre nedir?
eger erkek ise ikili test de söyler erkek bebekler kendini cabuk gösterir...bu arada ilk hamileligimde 12. haftada kız dedi ve beni 21. haftada bir doktor arkadaşına detaylı ultrason icin yönlerdi...o doktor dedi ki saglıklı bir oglun var bende ne oglanı kızım olacak dedim. eger kız dogurursan mobilyanı ben alacagım sana...ve sonuc erkek oldu. bence en garantili bir kac doktora gösterip emin olmak ve 20. haftayı beklemekİlk gebeliğimde 6.aya kadar göstermedi yavrum tabi ki kızım oldu. Bu gebeliğimdeyse şimdi gitsem erken olur dimi
kız belirtilerin var mı? aşırı bulantı sivilce kasık agrıların meyveye limona hamur işiye düşkünlügün...balık ve etten tiksinme?Hayırlısı inşallah canım benim işte biz daha net öğrenemedik kız mı erkek mi bilmiyoruz Hayırlısı inşallah ama insan çok merak ediyor benim içime hep kız doğuyor ama hayırlısı inşallah
Yüzümde sivilcelenme aşırı bulantı kasık ağrısı meyve ve özellikle mandaline aşırı düşkünlüğüm var balık ve et sırf çocuğa faydalı olsun die yiyorum yoksa asla aramıyorum ki eskiden gayet güzel yerdimkız belirtilerin var mı? aşırı bulantı sivilce kasık agrıların meyveye limona hamur işiye düşkünlügün...balık ve etten tiksinme?
benim de kasıklarım yumurtlamadan beri agrıyor, sivilcelerim çıktı, midem gün boyunca bulanıyor ama kusma yok ve gece uykularım kacıyor. 10. haftada gögüs uclarım kararmaya başladı ve gögüsler büyüdü. yiyeceklerden balık et yumurta peynir agzıma süremiyorum. canım hep meyve pogaca ve patates kızartması cekiyor. oglumda ise hic aşermem olmazdı herşeyi yerdim ve çok rahat bir hamilelik gecirdim. oglumda güzelleşmiştim şimdi ise kendimi hamile degil de hasta gibi hissediyorum:-(Yüzümde sivilcelenme aşırı bulantı kasık ağrısı meyve ve özellikle mandaline aşırı düşkünlüğüm var balık ve et sırf çocuğa faydalı olsun die yiyorum yoksa asla aramıyorum ki eskiden gayet güzel yerdim
bende aynı şekilde kendimi hasta gibi hissediyorum bide çok nefes darlığı çekiyorum resmen demek ki kız gelio aaayyy inşallah sağlıkla gelsinler sıhhatli gelsinlerbenim de kasıklarım yumurtlamadan beri agrıyor, sivilcelerim çıktı, midem gün boyunca bulanıyor ama kusma yok ve gece uykularım kacıyor. 10. haftada gögüs uclarım kararmaya başladı ve gögüsler büyüdü. yiyeceklerden balık et yumurta peynir agzıma süremiyorum. canım hep meyve pogaca ve patates kızartması cekiyor. oglumda ise hic aşermem olmazdı herşeyi yerdim ve çok rahat bir hamilelik gecirdim. oglumda güzelleşmiştim şimdi ise kendimi hamile degil de hasta gibi hissediyorum:-(
Valla benim de baya koyu ben de çok su tüketebilen biri değilim ama onunla ilgli ben idrarın içine 1 yemek kaşığı lavabo açıcı katılıp rengine bakıldığını duydum okudum deneyen varsa bizede bilgi versin meraktan çatlıcazKızlar idrar renginize baktınız mı hiç açık sarı olanların erkek daha koyu sarı olanlar için kız diye okudum duydum.. Benim başlarda açık sarıydı çokta su tüketmem ama dünden beri koyuya döndügönlümden erkek geçiyo ne yalan söyliyim çünkü bi kızım var.. Sizin nasıl? Doğruluk payı olabilirmi acaba
Valla benim de baya koyu ben de çok su tüketebilen biri değilim ama onunla ilgli ben idrarın içine 1 yemek kaşığı lavabo açıcı katılıp rengine bakıldığını duydum okudum deneyen varsa bizede bilgi versin meraktan çatlıcaz
Benimkisi cok koyu .. ama daha cinsiyet belli deil canim.Kızlar idrar renginize baktınız mı hiç açık sarı olanların erkek daha koyu sarı olanlar için kız diye okudum duydum.. Benim başlarda açık sarıydı çokta su tüketmem ama dünden beri koyuya döndügönlümden erkek geçiyo ne yalan söyliyim çünkü bi kızım var.. Sizin nasıl? Doğruluk payı olabilirmi acaba
hadi inşallah bir umut var bekliyelimbende aynı şekilde kendimi hasta gibi hissediyorum bide çok nefes darlığı çekiyorum resmen demek ki kız gelio aaayyy inşallah sağlıkla gelsinler sıhhatli gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?