- 20 Haziran 2015
- 190
- 32
- 48
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.501
bence idrarın koyu olması az su icmekle alakalı yani sabah ilk idrarın koyu sarı olur ve gün icerisinde su ictikce acık sarı olur...bir de kabartma tozu ve lahana testi var ama yapmadım. ilk cocugunuzun göbek deligi aşagıya dogru bakıyorsa kız yukariya bakıyorsa erkek oluyormuş diyorlar...benim göbek deligim aşagıya bakıyor bir kız kardeşim var...oglumunda aşaga bakıyor kız gözüküyor pazartesi belli olacakValla benim de baya koyu ben de çok su tüketebilen biri değilim ama onunla ilgli ben idrarın içine 1 yemek kaşığı lavabo açıcı katılıp rengine bakıldığını duydum okudum deneyen varsa bizede bilgi versin meraktan çatlıcaz
hadi inşallah bir umut var bekliyelim
yumurtlama günün yeterli?canım ay takvimine göre nasıl bakıyosun burç murç vs. hangi bilgiler lazım :)
Hayır belli değil canim elimizde 2 kız 1 erkek sonuc varCanım senin belli olmadı mı hala cinsiyeti artık görülmesi lazım aslında
Ama benim ilk çocuğum karnimda zateenn aayy çok meraklaniyorum yaaaabence idrarın koyu olması az su icmekle alakalı yani sabah ilk idrarın koyu sarı olur ve gün icerisinde su ictikce acık sarı olur...bir de kabartma tozu ve lahana testi var ama yapmadım. ilk cocugunuzun göbek deligi aşagıya dogru bakıyorsa kız yukariya bakıyorsa erkek oluyormuş diyorlar...benim göbek deligim aşagıya bakıyor bir kız kardeşim var...oglumunda aşaga bakıyor kız gözüküyor pazartesi belli olacak
26 eylul :) eminimyumurtlama günün yeterli?
ay balık burcundaymış kız çıkıyor26 eylul :) eminim
Tesekkur ederim canim :) bakalim tutcakmi ptesi gunu randevum var ogrenirim artik heraldeay balık burcundaymış kız çıkıyor
hayırlısı olsun canım benim olsun 2 kardeş büyürler sağlıklı sıhatli allah kucağına almak nasip etsin bana da 2 kez kız dediler 1 sefer erkek dediler bakalım bende 20. haftayı bekliyorum Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versinKizlar gunaydin. Doktordan geliyorum 2 li tarama yapildi. Cinsiyeti gördü doktor erkekmis. Keseye gore kızdı cok umutlanmistim elimde olmadan agladim.cunku bi oglum vardi. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah hayrlisi buymus gelsin bakalim pasa
Oyle tabi canim saglikli hayrli olsun kismet ne ise o olur bana baya pipisinin resmini verdihayırlısı olsun canım benim olsun 2 kardeş büyürler sağlıklı sıhatli allah kucağına almak nasip etsin bana da 2 kez kız dediler 1 sefer erkek dediler bakalım bende 20. haftayı bekliyorum Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin
Canım bende plesentanın konumuna inanıyorum 3 abim var 3 üde sağdaymış ebeler eskiden tahmin ediyorlarmış ve hep tutuyormuş ben soldaymışım annem çok seviniyormuş ebe bu solda kız demiş. Benim kızımda sol tarafımdaydı ultrasonda hep soldan bakardı ve sol yumurtalığımdan olmuştu Dr söylemişti. Şimdi 10. Haftaya girdim sağ yumurtamdan hamile kaldım plesenta sağ tarafta Dr hep sağdan bakıyor daha cinsiyeti belli değil bakalım ne olacak. Ama iki arkadaşımın da sağdaydı onların da oğlu oldu. Bu arada plesenta sağda olunca ultrason kağıdında solda gözüküyor.kese değil de plasentaya bakıyorlarmış. benim plasenta sol yerleşkeli. eminim çünkü 2 gün önce cvs yapıldı. plasentadan parça alındı solumdan iğne ile girerek parça aldılar. ultrasonda sağda gözüküyordu. ama doktor gerçekte plasentamı bulmak için hep solda çalıştı. bacaklarını kapattı ama bir ara baş aşağı geldi açı var diyebilirim erkek olabilir dedi. ama plasentanın solda oluşu beni şüphelendirdi.
arkadaşımın bebeğine kız dediler ona da cvs yapıldı plasenta sağda idi işlem ordan yapıldı. ve sonuçlarda erkek bebek olduğu anlaşıldı. gerçi 1 haftaya kalmaz ben de cinsiyetten emin olabilirim.
erkek gibi dedi. ama bu sebepten dolayı bir türlü inanamadım. plasenta yönü teorisi çok tutuyormuş.Canım bende plesentanın konumuna inanıyorum 3 abim var 3 üde sağdaymış ebeler eskiden tahmin ediyorlarmış ve hep tutuyormuş ben soldaymışım annem çok seviniyormuş ebe bu solda kız demiş. Benim kızımda sol tarafımdaydı ultrasonda hep soldan bakardı ve sol yumurtalığımdan olmuştu Dr söylemişti. Şimdi 10. Haftaya girdim sağ yumurtamdan hamile kaldım plesenta sağ tarafta Dr hep sağdan bakıyor daha cinsiyeti belli değil bakalım ne olacak. Ama iki arkadaşımın da sağdaydı onların da oğlu oldu. Bu arada plesenta sağda olunca ultrason kağıdında solda gözüküyor.
. İnşallah sağlıklı olur önemli olan sağlık. Herkeste yüzde yüz tutmuyor zaten. Allah gönlümüzdekini biliyor inşallah gönlümüzdeki olur hayırlı ve sağlıklı şekilde. Artık çoğu kişide risk görüyorlar genelde bişey çıkmıyor içini rahat tut.erkek gibi dedi. ama bu sebepten dolayı bir türlü inanamadım. plasenta yönü teorisi çok tutuyormuş.
gerçi ikili test riskli çıktığı için cvs yapıldı 79 a 1 risk çıktı. fakat ense kalınlığının 1.4 mm oluşu içimi rahatlatıyor. bebeğim hasta değilmiş hissi veriyor bana.
evet Canım normalde solda oluyor senin bebeğin. Şu durumda senin bebeğin kız gibi hem plesenta hem kesenin için de Bebek sağdaSimdi burda 7.6 haftalik hali. Simdi su var bize gore sag ama karnimizda sol kisim oluyor. Buna gore resimde sagda mi solda mi anlamadim?
Hadi ya o zaman mucizemi beklesem. 2 kizim var buda oglan olsa iyi olurE
evet Canım normalde solda oluyor senin bebeğin. Şu durumda senin bebeğin kız gibi hem plesenta hem kesenin için de Bebek sağda
% 100 tutmuyor yumurtlama Zamanına dikkat ettin miHadi ya o zaman mucizemi beklesem. 2 kizim var buda oglan olsa iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?