Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kızlar bana da bakar mısınız? Ben kız gibi gördüm ama anlayamadım çok 7.hafta doktorun dediğine göre.

Eklentiler

• image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 92
Evet zaten ovulasyon takibiyle hamile kaldim. Pozitif cikmadan 1 gun once iliski oldu. Sanirim sansim dusuk gibi...
Aslında tam pozitif çıkınca test 10 saat sonrası en ideali hatta millet pozitiften sonraki günler ilişki yapıyor çünkü testin pozitif çıkması yumurtanın 12-36 saat sonra çatlayacağını haber veriyor. Ben ikinci çizgi daha koyu olunca 10 saat bekledim sünen akıntı geldi ilişki o Zaman oldu

Çok sağol canım. Bende ortada gibi gördüm baktım baktım anlayamadım ama kız gibi geliyor bana anne hissi midir nedir

Canım ortada Bebek çok azcık sağa yakın ama plesenta sağda gibi kız olabilir ama belirgin bir şekilde sağda değil yani
Doktor 7 haftalık dedi ama arada adetime göre bikaç gün geri de olabilir canım tam olarak bilmiyorum. Kalp atışını da ilk defa dün duyduk 7.haftadan sonra mı acaba konumu tam olarak belli oluyor? Sağlıklı olsun da ne olursa olsun herşeyden önce.

İlk bebekse kız çok iyi oluyor anneye arkadaş inşallah gönlündeki olur
Benim 2.bebeğim canım bi tane kızım var ama hep kız kardeş istediğim için belki bu bebeğimi de kız olarak görmek istiyorum bilmiyorum

. Bir ikigün bişey değiştirmez bence

Benim 2.bebeğim canım bi tane kızım var ama hep kız kardeş istediğim için belki bu bebeğimi de kız olarak görmek istiyorum bilmiyorum
benimde bir kızım var 4 yaşında bu erkek olsun isterim sağlıklı hayırlı bakalım İnşllah gönlümüzdeki olur bu arada az Zaman var aramızda benim Bebek 30 temmuz muhtemel doğum tarihi

benimde bir kızım var 4 yaşında bu erkek olsun isterim sağlıklı hayırlı bakalım İnşllah gönlümüzdeki olur bu arada az Zaman var aramızda benim Bebek 30 temmuz muhtemel doğum tarihi
Allah gönlümüze göre verir inşallah canım. Evet Allahın izniyle aynı dönemlerde denk gelecekler benimki sezaryen olduğu için temmuz sonu da olabilir.

Est canim o nedemek. Cin takvimindede gordum seni sanirim erkek gorunuyor snnki. Isin garibi o takvime gore bnmkide erkek

B
Acaba hangisi tutacak çok merak ediyorum senin keseye göre kız mı diyor?
kese daha çok tutuyor ilk sayfada bir liste var tutmayan bir iki kişi var benim ilk kızımda bioritm ve biyolojik takvim vede Çin takvimide tutmuştu ayrıca yumurtlamama iki gün kala ilişki olmuştu tek sefer de tuttu kazayla olmuştu hepsi tesadüf. Bu hamileliğim de de hepsi erkek bakalım tutucak mı

Hayırlısı bakalım canım çok teori var ama Allahtan başka kimse bilemez,doktorun dediğine göre sağdan yumurtlama olmuş bide hep sağ kasığımda kramp hissediyorum yaşlı teyzeler kesin oğlan diyor kızımla solda kramplarım vardı hep,çin takvimine baktım erkek diyor şimdi de kız olabilir dedin ya benim kafa oraya gitti kızım diye sevesim var:) hamilelik kafası işte fazla takılmamak lazım Allah hayırlı ve sağlıklu evlatlar nasip etsin gerisi boş. Cinsiyetle ilgili rüya gördün mü hiç?

Canım seninki ortada yani kese tahmini çok doğru olmayabilir net sağda deilki ayrıca sağdan yumurtladıysan plesenta sağda demek buda erkek olduğunu gösterir. Bir kız bir erkek görüyorum rüyalarımda iki defa bir erkek çocuk emziriyordum aynı bebekti birkaç defa da kız gördüm :)

Gönlüne göre olur inşallah canım,bende aynı şekilde bir kız bir erkek görüyorum anlaşılan rüyalardan bize ipucu yok:) insan çok heyecan yapıyor ilk çocuk da bu kadar merak etmiyordum ama bunda çatlıyorum:) öyle illa erkek olsun da istemiyorum hatta kız hissediyorum ama merak işte hakkımızda hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…