Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Acaba hangisi tutacak çok merak ediyorum senin keseye göre kız mı diyor?
Benim hep sol kasigim agridi basindan beri. Cin takvimine gore erkek. Keseye gore kiz. Yediklerime bakarsak tuzlu seyler tatliyi hic istemiyorum. Dengesiz durumlar. 2 kizin ustune erkek olur diye dusunuyorum icimden erkek olsun geciyor.

Benim hiç merakım yok ağır geçiyor hamileliğim kızımda çok rahattım bunda bulantı gaz kokular 6 kilo verdim cinsiyet umrumda değil iyi olayım yeter bana ama yinede Allah gönlümüzdekini versin. 1,5 senedir istiyorduk en sonun da oldu bu da yeter bana.

Allah kolaylık versin canım bende tam tersi kızımla kötüydüm bulantım fln çoktu bu o kadar değil,merak etme hepsi geçecek onlar iyi olsun da biz çekeriz:) insanlar çocuk sahibi olmak için neler yapıyor şükürler olsun ki bize 2.defa nasip olacak inşallah cinsiyetmiş bunlar o kadar da önemli değil dediğin gibi.

Benim hep sol kasigim agridi basindan beri. Cin takvimine gore erkek. Keseye gore kiz. Yediklerime bakarsak tuzlu seyler tatliyi hic istemiyorum. Dengesiz durumlar. 2 kizin ustune erkek olur diye dusunuyorum icimden erkek olsun geciyor.
Benim gibisin sende bir yandan erkek olabilir diyorsun öbür yandan kız belirtileri de var bende hep 2 kızım 1 oğlum olmasını istemişimdir ama 3.yü yapmak biraz cesaret ister düşünemiyorum bile bikaç hafta daha beklicez kesin sonuç için zaman da geçmiyor ki

Umudum 1 ay sonraki randevuya.3. Ayi dolduracagim insallah. Benim 2 kizcem var buda oglan olsa babasinin lafiyla bana destek olsun

Umudum 1 ay sonraki randevuya.3. Ayi dolduracagim insallah. Benim 2 kizcem var buda oglan olsa babasinin lafiyla bana destek olsun
Ne güzel demiş aslında,kızlar babaya oğlanlar anaya derler ya hadi bakalım erkekler daha çabuk gösterirmiş hatta 11.hafta da bile öğrenenler var inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur canım.

Ne güzel demiş aslında,kızlar babaya oğlanlar anaya derler ya hadi bakalım erkekler daha çabuk gösterirmiş hatta 11.hafta da bile öğrenenler var inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur canım.
Amin canim. Allah gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli kilsin ins. Seninde gonlune gore versin ins.

Sizce benim bebegim ne olabilir.. Vaginal bakti dr c. Tesi dusuk tehlikem var biraz 6 hafta 5 gunluk

Eklentiler

• P_20151227_122819.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 72
[QUOkivilcim82, post: 44320438, member: 686770"]selam ay burcu 20 ekim de oglak burcundaymış yani kız...benim de 19 ekimdi yarın kontolüm var belki cinsiyetini ögrenirim[/QUOTE]
cok teşekkür ederim benimde salı günü kontrolum 12 haftaligim ikili testim olcak soylermi acaba cok heyecanliyim

[QUOkivilcim82, post: 44320438, member: 686770"]selam ay burcu 20 ekim de oglak burcundaymış yani kız...benim de 19 ekimdi yarın kontolüm var belki cinsiyetini ögrenirim
cok teşekkür ederim benimde salı günü kontrolum 12 haftaligim ikili testim olcak soylermi acaba cok heyecanliyim[/QUOTE]
bende ćok heycanlıyım umarım söyler ama yeter ki dogru tahmin etsin...en dogru sonucu 20. haftada detaylı ultrasonu beklemek olur

E="kivilcim82, post: 44322187, member: 686770"]cok teşekkür ederim benimde salı günü kontrolum 12 haftaligim ikili testim olcak soylermi acaba cok heyecanliyim[/QUOTE]
bende ćok heycanlıyım umarım söyler ama yeter ki dogru tahmin etsin...en dogru sonucu 20. haftada detaylı ultrasonu beklemek olur[/QUOTE]
senin ne gözüküyor ay takviminde inşallah ogrenirsek yazariz ben ogrenebilcegimi sanmıyorum hemen soylemez diye düşünüyorum oğlumu ikibucuk aylıkken ogrenmistim

E="kivilcim82, post: 44322187, member: 686770"]cok teşekkür ederim benimde salı günü kontrolum 12 haftaligim ikili testim olcak soylermi acaba cok heyecanliyim
bende ćok heycanlıyım umarım söyler ama yeter ki dogru tahmin etsin...en dogru sonucu 20. haftada detaylı ultrasonu beklemek olur[/QUOTE]
senin ne gözüküyor ay takviminde inşallah ogrenirsek yazariz ben ogrenebilcegimi sanmıyorum hemen soylemez diye düşünüyorum oğlumu ikibucuk aylıkken ogrenmistim[/QUOTE]
ay takvimde kız cin takvimi kız bioritm erkek biolojik erkek kese plasenta bi kız bi erkek söylediler yumurtlama günümden 2.5 gün önce ilişki ve rüyamda kız bebek görüyorum. bu arada ilk cocugumda baştan beri erkek hissetim ay takvimi erkek cin takvimi erkek bioritm kız biolojik erkek çıkmıstı tam yumurtlama günü ilişki ve oglum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…