- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- 113
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.541
Benim hep sol kasigim agridi basindan beri. Cin takvimine gore erkek. Keseye gore kiz. Yediklerime bakarsak tuzlu seyler tatliyi hic istemiyorum. Dengesiz durumlar. 2 kizin ustune erkek olur diye dusunuyorum icimden erkek olsun geciyor.Acaba hangisi tutacak çok merak ediyorumsenin keseye göre kız mı diyor?
Benim hiç merakım yok ağır geçiyor hamileliğim kızımda çok rahattım bunda bulantı gaz kokular 6 kilo verdim cinsiyet umrumda değil iyi olayım yeter bana ama yinede Allah gönlümüzdekini versin. 1,5 senedir istiyorduk en sonun da oldu bu da yeter bana.Gönlüne göre olur inşallah canım,bende aynı şekilde bir kız bir erkek görüyorum anlaşılan rüyalardan bize ipucu yok:) insan çok heyecan yapıyor ilk çocuk da bu kadar merak etmiyordum ama bunda çatlıyorum:) öyle illa erkek olsun da istemiyorum hatta kız hissediyorum ama merak işte hakkımızda hayırlısı bakalım.
Allah kolaylık versin canım bende tam tersi kızımla kötüydüm bulantım fln çoktu bu o kadar değil,merak etme hepsi geçecek onlar iyi olsun da biz çekeriz:) insanlar çocuk sahibi olmak için neler yapıyor şükürler olsun ki bize 2.defa nasip olacak inşallah cinsiyetmiş bunlar o kadar da önemli değil dediğin gibi.Benim hiç merakım yok ağır geçiyor hamileliğim kızımda çok rahattım bunda bulantı gaz kokular 6 kilo verdim cinsiyet umrumda değil iyi olayım yeter bana ama yinede Allah gönlümüzdekini versin. 1,5 senedir istiyorduk en sonun da oldu bu da yeter bana.
Benim gibisin sende bir yandan erkek olabilir diyorsun öbür yandan kız belirtileri de varBenim hep sol kasigim agridi basindan beri. Cin takvimine gore erkek. Keseye gore kiz. Yediklerime bakarsak tuzlu seyler tatliyi hic istemiyorum. Dengesiz durumlar. 2 kizin ustune erkek olur diye dusunuyorum icimden erkek olsun geciyor.
Umudum 1 ay sonraki randevuya.3. Ayi dolduracagim insallah. Benim 2 kizcem var buda oglan olsa babasinin lafiyla bana destek olsun
Benim gibisin sende bir yandan erkek olabilir diyorsun öbür yandan kız belirtileri de varbende hep 2 kızım 1 oğlum olmasını istemişimdir ama 3.yü yapmak biraz cesaret ister düşünemiyorum bile bikaç hafta daha beklicez kesin sonuç için zaman da geçmiyor ki
Ne güzel demiş aslında,kızlar babaya oğlanlar anaya derler yaUmudum 1 ay sonraki randevuya.3. Ayi dolduracagim insallah. Benim 2 kizcem var buda oglan olsa babasinin lafiyla bana destek olsun
Amin canim. Allah gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli kilsin ins. Seninde gonlune gore versin ins.Ne güzel demiş aslında,kızlar babaya oğlanlar anaya derler yahadi bakalım erkekler daha çabuk gösterirmiş hatta 11.hafta da bile öğrenenler var inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur canım.
Amiiin canım inşallahAmin canim. Allah gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli kilsin ins. Seninde gonlune gore versin ins.
Sizce benim bebegim ne olabilir.. Vaginal bakti dr c. Tesi dusuk tehlikem var biraz6 hafta 5 gunluk
selam ay burcu 20 ekim de oglak burcundaymış yani kız...benim de 19 ekimdi yarın kontolüm var belki cinsiyetini ögrenirim17.04 .1983 20 ekim yumurtlamam banada bakabilirmisin kıvılcım82
Vajinalsa erkek gibi cnm.
selam ay burcu 20 ekim de oglak burcundaymış yani kız...benim de 19 ekimdi yarın kontolüm var belki cinsiyetini ögrenirim
22 kasımda ay koc burcundaymış yani erkekBanada bakarmisin cnm 28.10.1985 dogum tarihim 22 kasim yumurtlamam
cok teşekkür ederim benimde salı günü kontrolum 12 haftaligim ikili testim olcak soylermi acaba cok heyecanliyim[/QUOTE][QUOkivilcim82, post: 44320438, member: 686770"]selam ay burcu 20 ekim de oglak burcundaymış yani kız...benim de 19 ekimdi yarın kontolüm var belki cinsiyetini ögrenirim
22 kasımda ay koc burcundaymış yani erkek
bende ćok heycanlıyım umarım söyler ama yeter ki dogru tahmin etsin...en dogru sonucu 20. haftada detaylı ultrasonu beklemek olur[/QUOTE]E="kivilcim82, post: 44322187, member: 686770"]cok teşekkür ederim benimde salı günü kontrolum 12 haftaligim ikili testim olcak soylermi acaba cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?