- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.561
canım ilişki günün önemli degil yumurtlama günün önemli ay takvimi icin...yumurtlama gününde sperm ile yumurta birlesiyor ve gebelik oluşuyorBu yumurtlama zamaninda iliski olursami cnm... Cunku bizm yunurtlamadan once oldu iliski
inşallah canım allah gönlümüze göre versin...bence cin takvimine inanma bir kac tane var ondan. ay takvimi daha cok tutuyor. bu hamileliginde bir farklılık var mı? kiz belirtileri?İnşallah ikimizinde kızı olur benim oglumda cin takvimi kız gözüküyordu simdide erkek gözüküyor bakalım tersi olurmu
Canım inşallah istediğin olur kaçıncı haftan seninkızlar bugün doktora ikili test için gittim...düşük tehlikem geçmiş ve bebegimin gelişimi 1 hafta öndeymiş. cinsiyetini sordum doktora şuan erken dedi ama çıkıntı göremedim kıza benzettim dediumarım degişmez
inşallah cnm sat a göre 12+1 ultrasonda 13+0 haftalık çıktıCanım inşallah istediğin olur kaçıncı haftan senin
Benim 13 ocak kontrolüm inşallah belli olur. Bu ay takvimi bir benim kızımda mı tutmadı. Şimdiki de kız inşallah bende tersi çıkar yineinşallah cnm sat a göre 12+1 ultrasonda 13+0 haftalık çıktı
Benim 13 ocak kontrolüm inşallah belli olur. Bu ay takvimi bir benim kızımda mı tutmadı. Şimdiki de kız inşallah bende tersi çıkar yine
Yani doğru Canım. İnşallah benimki de erkek olur. Tam yumurtlama Zaman'ı oldu inşallah o şansı artırır. Hamilelik çok zor şuan 10. Haftam 6. Haftadan beri çok kötüyüm kızım da çok rahattım. Birdaha çocuk yapmayı düşünmem onun için iki cinsiyetten olursa çok iyi olur en azından aklımda kalmaz :)) tabi herşeyin hayırlısı.Cnm benim her takvim. Herkese dogru cikmiyor... Ben cok inanmiyorum bu takvimlere... Sonucta yumurtlama zamani ayni olup cinsiyeti farkli olan cok...
Yani doğru Canım. İnşallah benimki de erkek olur. Tam yumurtlama Zaman'ı oldu inşallah o şansı artırır. Hamilelik çok zor şuan 10. Haftam 6. Haftadan beri çok kötüyüm kızım da çok rahattım. Birdaha çocuk yapmayı düşünmem onun için iki cinsiyetten olursa çok iyi olur en azından aklımda kalmaz :)) tabi herşeyin hayırlısı.
Âmin Canım inşallah. Benimde bunda 6. Hafta başladı şuana kadar 4 5 kez kusma oldu kusmam çok yok aslında ama bulantım var ve 6 kilo verdim 10. Haftadayım 49 kilo oldum. Hiç iştahım yok herşeyden tiksindim kokular çok kötüBende oglumda rahattim bunda cok kötüyüm bulantim cok erken başladi bunda... Suanda dusuk tehlikem var biraz fazla ogurmekten dolayi... Allah gonlumuze gore verir ins cnm saglikla...
Âmin Canım inşallah. Benimde bunda 6. Hafta başladı şuana kadar 4 5 kez kusma oldu kusmam çok yok aslında ama bulantım var ve 6 kilo verdim 10. Haftadayım 49 kilo oldum. Hiç iştahım yok herşeyden tiksindim kokular çok kötükızımda ne bulantı ne baş Ağrısı hiç bir belirti olmamıştı çok kilo almıştım herşeyi yiyordum çikolata et deli gibi yiyordum. Bunda et çikolata mandalina vs görmeye tahammülüm yok
senin adina cok sevindim canim benimde doktorum tahmini olarak cikinti var testisler henuz yok gelismemis ama erkege benziyor dedikızlar bugün doktora için gittim...düşük tehlihenüz miş ve bebegimin gelişimi la öndeymiş. cinsiyetini sordum doktora şuan erken dedi ama çıkıntı göremedim kıza benzettim dediumarım degişmez
senin adina cok sevindim canim benimde doktorum tahmini olarak cikinti var testisler henuz yok gelismemis ama erkege benziyor dedi
Kıza benzettim benKizlar benim bebisimi de yorumlar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?