- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.581
7 8 9Arkadaslar tahminde bulunmaniz icin kacinci hafta ultrason resmi gerekiyo?
Insallah canimKıza benzettim ben
Canım ortada Bebek çok azcık sağa yakın ama plesenta sağda gibi kız olabilir ama belirgin bir şekilde sağda değil yani
bence idrarın koyu olması az su icmekle alakalı yani sabah ilk idrarın koyu sarı olur ve gün icerisinde su ictikce acık sarı olur...bir de kabartma tozu ve lahana testi var ama yapmadım. ilk cocugunuzun göbek deligi aşagıya dogru bakıyorsa kız yukariya bakıyorsa erkek oluyormuş diyorlar...benim göbek deligim aşagıya bakıyor bir kız kardeşim var...oglumunda aşaga bakıyor kız gözüküyor pazartesi belli olacak
Bende tam tersini duydum gobek deligi yukari bakarsa erkek diye biliyorum... Birde ensesindeki saclar duzse kiz eger kuyrugu varsa arkasi erkek die biliyorum
Kizlar benim bebisimi de yorumlar misiniz
kıza benziyor :) kesenin sağındaysa kız oluyor genelde. Rabbim gönlüne göre versin.
Vaginalda nasil oluyor cnm benim vaginal var
vajinalda da tam tersi oluyor. sağ erkek sol kız :)
O zaman benim kizmi cnm bakarmisin bana ekliyorum.. Karindan yarin ceker sanirim 6 hafta 5 gunluk
bu vajinalse erkek oluyo :)
Hadi ya ama solda degilmi bebek nasil bakiliyor.. Yani soldaysa sagda olmus olmuyormu... Bi ben anlamadim sunu :)
bak benim açtığım bi konu var. buna ramzi teorisi deniliyor bi incele istersen uzun uzun yazdım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nsiyet-tahmini-tutma-olasiligi-85-mis.880355/
İnşallah canımm kız istiyorum ben dekıza benziyor :) kesenin sağındaysa kız oluyor genelde. Rabbim gönlüne göre versin.
Canım bu adrese attım foto benim usg yede bakarmısın benimki biraz şüpheli konumubak benim açtığım bi konu var. buna ramzi teorisi deniliyor bi incele istersen uzun uzun yazdım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nsiyet-tahmini-tutma-olasiligi-85-mis.880355/
Vajinal bakıldıysa erkek, karından bakıldıysa kız gibi geldi bana canım... Allah gönlüne göre bersşn, hayırlısı olsunnKızlar iyi akşamlar, benim usg görüntüsünü de yorumlar mısınız? LütfenEki Görüntüle 1731814
Benimkine cok benziyor hem kese hemde konumu olarak. Benim oglum oluyor insallah :)Bunuda yorumlayabilirmisiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?