- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.541
Bebisin dogdumu??bizim kese yuvarlak , sol tarafımda ama kesenin solunda bebiş...ee kız mı oğlan mı?
Bebisin kizmi erkekmi canim?Merhaba arkadaslar benim ultrason kağidimda elime aldiğimda sol da karnima tuttuğumda sağda nedir ...acaba.
İnşallah canım hepimiz sağ salim kavuşalım minişlerimizeHayirli olsn saglikla sihhatle kucagina al bebisini
Amin canim senin ne guzel az kalmis benim taaa agustosta dogumum nasi geccek gunler bilmiyorumsen zaten erkek istiodun allah gonlune gore verdiben kiz istiorum ama tuumm veriler erkek gibi.benimki kesenin solunda ve cin takvimindede erkek cikioBenim kese fasulye şeklindeydi
Çok şükür kuzum daha 3 ay var iyice sabırsızlandık eşimle. Rabbim seninde hepimizinde gönlüne göre versin inşallah. Bence takvim yada kesenin konumu önemli değil kuzum kese konumuna göre benim kız olacaktı. Hayırlısı de hep hayırlısını isteAmin canim senin ne guzel az kalmis benim taaa agustosta dogumum nasi geccek gunler bilmiyorumsen zaten erkek istiodun allah gonlune gore verdiben kiz istiorum ama tuumm veriler erkek gibi.benimki kesenin solunda ve cin takvimindede erkek cikio
Ilk bebeginmi?bizde ilk kizimda cok heyecanliydik .cin takviminde ne cikmisti otomatikte??benim bu hafta asiri bulantim basladi dayanamiorum heryerim ucukladi ewde serumlarla duruorm.dua edin banada cok kotuyumÇok şükür kuzum daha 3 ay var iyice sabırsızlandık eşimle. Rabbim seninde hepimizinde gönlüne göre versin inşallah. Bence takvim yada kesenin konumu önemli değil kuzum kese konumuna göre benim kız olacaktı. Hayırlısı de hep hayırlısını iste
Allah yardımcın olsun kuzum ya. Otomatik te erkek çıktı. Çubuk kraker falan ye. Maden suyu iç miden rahatlasın. Ben hiç yaşamadım bulantı falan ilk bebeğimIlk bebeginmi?bizde ilk kizimda cok heyecanliydik .cin takviminde ne cikmisti otomatikte??benim bu hafta asiri bulantim basladi dayanamiorum heryerim ucukladi ewde serumlarla duruorm.dua edin banada cok kotuyum
Amin canim senin ne guzel az kalmis benim taaa agustosta dogumum nasi geccek gunler bilmiyorumsen zaten erkek istiodun allah gonlune gore verdiben kiz istiorum ama tuumm veriler erkek gibi.benimki kesenin solunda ve cin takvimindede erkek cikio
kızlarr şimdi bu bebek kesenin neresinde oluyor ?
Bebisin dogdumu??
Kızlar ben yumurtlama takibi yaparak hamile kaldım. Yani şöyle ovulasyon testi kullandım, kız olması için çift çizgiyi görünce ilişkiyi bıraktık. En son çift çizgiden 2gün önce ilişkiye girmiştik ve şimdi 9+2 hamileyim.
Geçen haftaki ultrason resminde bebeğim sağa yakın. Ama bu yöntem tutar mı ilgisi var mıdır bilmem.
Ben de önce çok araştırdım onları ama baktım herkes farklı bişey söylüyor. Sonra bıraktım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmem. Benim 3. Ve Rabbim bilir yine ama ben son gebelik olur diye düşünüyorum bu. Allah esirgesin iki oğluşum var :) Sadece çok dua ettim kız için olmazsa demek ki hayırlı değildi hakkıma demekten başka bişey yokRabbim herkesin gönlündekini hayırla versin inşallah. Şu bekleme evresi çok heyecanlı ama ya :)
ErkekEki Görüntüle 1358375 Buda 12 haftalik digeri 9 haftalik lutfen tahmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?