- 5 Mayıs 2014
- 219
- 90
- 73
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.581
cok tşkler cnm Allah hayırlısını versinKiznubunu kiza benzetimt...Allah herkesin gonlune Gore versin
Merhaba,Merhaba bayanlar buda benim meleğimin 8 haftalık görüntüsü tahminde bulunabilir misiniz :)
Merhaba,
7-8-9. haftalarda sağ tarafta olursa kız diyorlar öyle okudum. seninki kız olabilir takvimlere baktın mı?
Benimde 7 hafta 3 günlük (doktor 6 haftalık dedi) çekilmiş bir görüntüm var o zaman soldaydı sonrakilerde hep sağda çıktı çok merak ediyorum bir yandan hep kız diye geçiriyorum içimden.
Birde kız bebeklerin nabzı daha yüksek atarmış bizim nabzımız 160-170 arasında çıktı biraz ondan da kız olma ihtimali daha fazla gibi. Rus ve Çin takviminde de kız çıktı birde test buldum internetten ondada %72 ihtimalle kızınız olacak dedi.
testi yapmak istersen buradan bakabilirsin.
http://www.hurriyetaile.com/hamilelik/hesaplayicilar/cinsiyet-belirleme
Birazda büyümüş fotoğraflarını koyayım seninki de benimki gibi olacak sanırım. büyümüş fotoğraflarına doktor 9hafta +6 gün dedi Cumartesi için ama ben internetten bakınca son adet tarihime göre tam 1 hafta farkediyor neden bilmiyorum.
Merhaba,
7-8-9. haftalarda sağ tarafta olursa kız diyorlar öyle okudum. seninki kız olabilir takvimlere baktın mı?
Benimde 7 hafta 3 günlük (doktor 6 haftalık dedi) çekilmiş bir görüntüm var o zaman soldaydı sonrakilerde hep sağda çıktı çok merak ediyorum bir yandan hep kız diye geçiriyorum içimden.
Birde kız bebeklerin nabzı daha yüksek atarmış bizim nabzımız 160-170 arasında çıktı biraz ondan da kız olma ihtimali daha fazla gibi. Rus ve Çin takviminde de kız çıktı birde test buldum internetten ondada %72 ihtimalle kızınız olacak dedi.
testi yapmak istersen buradan bakabilirsin.
http://www.hurriyetaile.com/hamilelik/hesaplayicilar/cinsiyet-belirleme
Birazda büyümüş fotoğraflarını koyayım seninki de benimki gibi olacak sanırım. büyümüş fotoğraflarına doktor 9hafta +6 gün dedi Cumartesi için ama ben internetten bakınca son adet tarihime göre tam 1 hafta farkediyor neden bilmiyorum.
Günaydın seninki solda bu durumda erkek olması lazım ama ultrason fotoğrafında sağ altta 6w 1(6 hafta gözüküyor) 7-8-9. haftalardaki konumu önemliymiş ilk baştaki yazılarda ben öyle okumuştum.Eki Görüntüle 1384174 kızlar bi tahmin de benim için yaparmisiniz
anladım cnm haftaya tekrar gididcez o zaman tekrar koyarım madem ben şeyi anlmadım tamam elimdeyken kağıt solda ama normalde sağda olmuyomu yani tam tersini göstermiyomuGünaydın seninki solda bu durumda erkek olması lazım ama ultrason fotoğrafında sağ altta 6w 1(6 hafta gözüküyor) 7-8-9. haftalardaki konumu önemliymiş ilk baştaki yazılarda ben öyle okumuştum.
ben kağıttakine bakıcaz diye anladım bende hep solda hissettim 6-7 haftalıkken solda görünüyordu sonrakinde kağıtta sağda çıktı ama ben hala solda hissediyorum.anladım cnm haftaya tekrar gididcez o zaman tekrar koyarım madem ben şeyi anlmadım tamam elimdeyken kağıt solda ama normalde sağda olmuyomu yani tam tersini göstermiyomu
Çin takviminde kız çıkıyor nabzı nasıl derken onu bilmiyorum dr sayısını sölemedi dinletti amaben kağıttakine bakıcaz diye anladım bende hep solda hissettim 6-7 haftalıkken solda görünüyordu sonrakinde kağıtta sağda çıktı ama ben hala solda hissediyorum.
takvimlere baktın mı veya nabzı nasıl
eşime bizim her yerde kız çıkıyor diyorum o da şartlandırma kendini bu kadar üzülebilirsin diyor bakalım gün sayıyoruz birde göstermeme durumu varmış o kadar nasıl sabrederim bilmiyorum.
tam ortada ama sola daha yakın gibi erkek mi acaba ? nabzı nasıl o da çok büyük ipucu veriyor diyorlar.kızlar 10 haftalik resmi var elimde suan 11 +3 uz..
subatin 3 u randevumuz ozaman 13 +2 olucak :)
şimdiden keyfi amaçlı tahminde bulunurmusunuz bana :)
tam ortada ama sola daha yakın gibi erkek mi acaba ? nabzı nasıl o da çok büyük ipucu veriyor diyorlar.
daha eski görüntüsü yok mu ben eskiden yazılanları okudum hep 7-8-9 haftalık demişler ve haftası önemli bence bebişlerimizde birer gün arayla doğacakmış.
7 haftalıkta göremedim gerçekten ama nabzı yüksek kız bebeklerin daha yüksek oluyormuş belkide kızdıraa evet tatlım ya 7 haftalik fotosu var bide 4 haftalik..
7 haftalik ken kalp atışı 148 felandi 10 haftalikken doktor bişi demedi
bende sormadım açıkçası.. ilk foto kalp atım fotosu 10 haftalik 182 bpm yazıp ne bilmiyorum alttaki 7 haftalik çok ufak ama
7 haftalıkta göremedim gerçekten ama nabzı yüksek kız bebeklerin daha yüksek oluyormuş belkide kızdır
bizimde nabzımız 160-170 arası çıktı. erkeklere 110-130 arası diyorlar kızlara da 140-160.
sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil bizde 7 şubatta gideceğiz doktora bakalım ne diyecek.
sizce melegim kız mı erkek mi bu yeni hali 13 hafta 3 gün ☺
büyük ihtimal erkek:)
Benimkini de tahmin edebilir misin?
İnşallah canım bende öyle hissediyorum sürekli kızım diyesim geliyor şu ana kadar erkek olduğuna dair hiçbir belirtimiz yok zaten.bu da kız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?