- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.601
İnşallah canım bende öyle hissediyorum sürekli kızım diyesim geliyor şu ana kadar erkek olduğuna dair hiçbir belirtimiz yok zaten.
nabzımız yüksek, normalde tatlı sevmeme rağmen sürekli ekşi tuzlu istiyorum, çin takvimi, rus takvimi ve diğer testler hepsinde kız çıktık. arkadaşlarımız hatta bankacı dahil kim öğrense kız ismi söylüyor bu kadar tesadüf bir arada olamaz diye düşünüyorum.
alttakinde sağda olduğu belli ama üsttekinin sanki erken görüntü olmuş şu an solda bence oğlan geliyorKızlar alttaki kızımın 7 haftalık, üstteki de bugün çekildi 7 haftalık, sizce ne şimdiki
Yarın kendi Dr uma gîdicem yine koyarım, hem bî günde ne kadar değişiyo görmüş oluruzalttakinde sağda olduğu belli ama üsttekinin sanki erken görüntü olmuş şu an solda bence oğlan geliyor
büyük ihtimal erkek:)
Eki Görüntüle 1386860 Kızlar benımkisine de bı yorum yapın Eki Görüntüle 1386860
Dediğin gibi olabilir ama karın ultrasonunda da ters görünmüyor mu ve çıktıya göre yorum yapılmıyor mu? benim bebiş sol tarafta ultrasonu hep sola koyuyoruz ama kağıtta sağda gözüküyor.Kızlar burda sağda duruyo ama bu alttan çekildi, yabancı bi siteye baktım vajinal karına göre ters tarafta demek yazıyo doğru mu acaba
Erkek mi geliyorBu da benim bebisim.kizlar...
Cnm bebek solda derken kar ında mı solda, onun bi anlamı yok sanırım.benin anladığım 7. Hafta ultrasonunda kesenin içindeki bebek karından bakıldığında soldaysa erkek, sağdaysa kız. Benim kızımda tuttu bakalım bunda tutacak mıDediğin gibi olabilir ama karın ultrasonunda da ters görünmüyor mu ve çıktıya göre yorum yapılmıyor mu? benim bebiş sol tarafta ultrasonu hep sola koyuyoruz ama kağıtta sağda gözüküyor.
Bence kız cnm benim kızımın da böyleydikızlarrrr bebegimin yeni gali bacak arası fotosu amaa pek bi belli degil doktor kıza benzettim dedi ama ben dayanamıyorum sizde yorum yapar mısınız internetten kız bebeklerin görüntüsüne bakıyorm benö bebsime benzyo ama cok emin olmak istiyorum sizce neeee kız mı melegm
Bilmiyorum cnm daha belli degil...Erkek mi geliyor
Bnm ki solda ama ilk ultrasonda sagdaydi.ikinci ultrasonda solda.Cnm bebek solda derken kar ında mı solda, onun bi anlamı yok sanırım.benin anladığım 7. Hafta ultrasonunda kesenin içindeki bebek karından bakıldığında soldaysa erkek, sağdaysa kız. Benim kızımda tuttu bakalım bunda tutacak mı
Bence kız cnm benim kızımın da böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?