Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

1. Si 6+4 2. Si 8+6
Canım 7-8-9 haftaya göre diyorlar o nedenle sen 8.haftayı dikkate al derim.
Nabzı nasıl yüksek mi düşük mü bir yerde yüksekse kız diye okumuştum ama çoğu kişide erkeklerin yüksek olur diyor. Ben hep kız düşündüm kız hissettim ama 2-3 gündür erkek mi acaba diye düşünüyorum. Birde cumartesi günü rüyamda doktorum %90 ihtimalle erkek demiş olması var tabi. tersi çıkar diye yorumlayanlar oldu, erkek bebek görülmesi iyidir diyenler oldu ama ben stresten uçukladım.
kız düşüncesine çok alışmıştım hatta ailecek alışmıştık neyse hayırlısı olsun her türlü çok seveceğimiz kesin umarım seninki de istediğin gibi olur.

Ultrason yokken annelerimiz nasıl dayanıyormuş ben 2 ayda acaba kız mı orada kız çıktı bu testte kız çıktı diye diye kendimi çok kaptırdım.

Benim de etrafimdaki herkes erkek diyor.ben kiz istiodum simdi kendimi erkege alistirdim.hatta gecen gun severken oglum diye sevmisim esim soyledi ama farkinda degilim.cuma ikili test ense kalinligi fln olculecek.insallah temiz cikar.onemlisi bu saglikli olmasi.
kalp atisini da oyle doktor cok fazla dinletmiyor.o yuzdn hizli mi bilmiyorum

Arkadaşlar 8+5 rica etsem bizede yorum yaparmısınız?

Eklentiler

• 1422447898033-362958611.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 158
Arkadaşlar 8+5 rica etsem bizede yorum yaparmısınız?
emin olmak için resmi indirip baktım ortada gibi ama ortadan çizgi düşününce solda gibi düşündüm yani bu durumda erkek olabilir.
Sağ tarafa düşen kısım daha az ama kafası o tarafta sanırım o nedenle daha geniş düzgün açıklayabildim emin değilim.

Tekrardan hayırlı olsun bebeğin.

Oglumun 8 haftalik usg resminde sAgda duruyor kızımın 8 haftalik resmi yok bakamiyorum malesef ama bu teoriye gore oglumun kız olmasi gerekiyor bende tutmadi sanırım

slm arkadaslar benim bebeim icinde bir yorum yaparmisiniz

Eklentiler

• 20150129_175647.webp
    17 KB · Görüntüleme: 148
arkadaşlar daha öncede yazmıştım kimse yorum yapmadı buda 8 hafta 6 günlük buna yorum yapabilirmisiniz rica etsem

benim bebeğimde ilk başta uzun fasulye gibiydi ve denildiği gibi ultrasonda solda karnımda sağda idi. şimdi nub teorisine göre kesin kız ve artık ortaya geçmiş bende şaşırdım artık kesin desin doktorum istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…