- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.641
Yani bu ultrasona gore yorum yapabilen varmi??Hayir tek canim. O gun cekilen ultrasonlar bunlar. Sadece degisik pozisyonlarda cekildi sanirim
Canım seninki ikisinde de sağdaİki resim olan 7 , digeri 9 haftalık resimler.
Yorum yapabilecek olan var mı kızlar? ?
7-8-9 haftalıktaki konumu önemli sanırım seninki 7+5'te sağda görünüyor.Merhaba arkadaşlar bana da yorum yaparsanız çok sevinirim Eki Görüntüle 1405592 Eki Görüntüle 1405596
Canım seninki ikisinde de sağda
Canım hayırlı olsun bende kız çok istiyorum kız belirtileri nasıl oldu sende yazarmisinkızlarr miniğimin cinsiyeti belli oldu kızım olacak insallahbu arada 7.haftada sağdaydı bebisim
Canım bende 19 unda gitcem dr ilk gidecem bakalım inşallah bende kız istiyorum,sağlıkla sıhhatle inşallah sen ne hissediyorsun kimi 12.haftalıkken belli oluyor diyor ultrasondaYarın kendi Dr uma gîdicem yine koyarım, hem bî günde ne kadar değişiyo görmüş oluruz
Canım bende kız istiyorum inşallah hayırlısiyla kızlarimiz olsunBen de önce çok araştırdım onları ama baktım herkes farklı bişey söylüyor. Sonra bıraktım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmem. Benim 3. Ve Rabbim bilir yine ama ben son gebelik olur diye düşünüyorum bu. Allah esirgesin iki oğluşum var :) Sadece çok dua ettim kız için olmazsa demek ki hayırlı değildi hakkıma demekten başka bişey yokRabbim herkesin gönlündekini hayırla versin inşallah. Şu bekleme evresi çok heyecanlı ama ya :)
Bende nasıl oluyor hiç bilmiyorum en son doğumu on sene önce yaptım ama meraktan CatlicamSimdi bi sey soracagim burda vajinal yada abdominal ultrason icin bebegin yeri degisiyorki alttan duz goruntu karindan ters goruntu oluyo o zaman napiyorsunuz
Aynen cnm doğru, arkadaşın ilk mesajda yazdığı solda erkek, sağda kız teorisi karından bakıldığında geçerli, yabancı sitelere baktım orda mesela genelde 3 ay vajinal bakıldığı ve sağdaysa erkek, soldaysa kız deniliyor. Yani bizim baktığımızla aynı. Benim kızım karından bakıldığında sağdaydı, şimdiki solda. Erkek çıkarsa yazarım buraya bi kişi daha doğrulamış olurSimdi bi sey soracagim burda vajinal yada abdominal ultrason icin bebegin yeri degisiyorki alttan duz goruntu karindan ters goruntu oluyo o zaman napiyorsunuz
Allah gönlüne gore versin benim kiz sagdaydi istisna heralde genelde tutmus bu seferde sagda bakalim ne olacakAynen cnm doğru, arkadaşın ilk mesajda yazdığı solda erkek, sağda kız teorisi karından bakıldığında geçerli, yabancı sitelere baktım orda mesela genelde 3 ay vajinal bakıldığı ve sağdaysa erkek, soldaysa kız deniliyor. Yani bizim baktığımızla aynı. Benim kızım karından bakıldığında sağdaydı, şimdiki solda. Erkek çıkarsa yazarım buraya bi kişi daha doğrulamış olur
Sağ taraftaysa kız bende doğru şimdilik gerçi sonucumuz kesin değil hayırlısı olsun.Sağdaysa kız miydi yaa
hryecan yaptim bak şimdi.
bi oglum varda gonlumden gecen kız tabi :))
Canım sağ taraf derken kendi karnımizin sağı ve solumu acaba benim devamlı sağ kasığım ağrıyorSağ taraftaysa kız bende doğru şimdilik gerçi sonucumuz kesin değil hayırlısı olsun.
Sağ taraftaysa kız bende doğru şimdilik gerçi sonucumuz kesin değil hayırlısı olsun.
Ne guzell. Hayirlisi tabii sağlıklı olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?