Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kizlar bugun kontrole gittim doktor erkek dedi sanirim bende bu teori tuttu eger dogruysa cunku 7.haftada kesenin sol tarafindaydi.

Cin ve rus takviminde kiz cikmisti.

İki resim olan 7 , digeri 9 haftalık resimler.
Yorum yapabilecek olan var mı kızlar? ?

Eklentiler

• 20150207_211900.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 156
  • 20150120_124048.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 151
Yarın kendi Dr uma gîdicem yine koyarım, hem bî günde ne kadar değişiyo görmüş oluruz
Canım bende 19 unda gitcem dr ilk gidecem bakalım inşallah bende kız istiyorum,sağlıkla sıhhatle inşallah sen ne hissediyorsun kimi 12.haftalıkken belli oluyor diyor ultrasonda

Simdi bi sey soracagim burda vajinal yada abdominal ultrason icin bebegin yeri degisiyorki alttan duz goruntu karindan ters goruntu oluyo o zaman napiyorsunuz

Canım bende kız istiyorum inşallah hayırlısiyla kızlarimiz olsun

Simdi bi sey soracagim burda vajinal yada abdominal ultrason icin bebegin yeri degisiyorki alttan duz goruntu karindan ters goruntu oluyo o zaman napiyorsunuz
Aynen cnm doğru, arkadaşın ilk mesajda yazdığı solda erkek, sağda kız teorisi karından bakıldığında geçerli, yabancı sitelere baktım orda mesela genelde 3 ay vajinal bakıldığı ve sağdaysa erkek, soldaysa kız deniliyor. Yani bizim baktığımızla aynı. Benim kızım karından bakıldığında sağdaydı, şimdiki solda. Erkek çıkarsa yazarım buraya bi kişi daha doğrulamış olur

Allah gönlüne gore versin benim kiz sagdaydi istisna heralde genelde tutmus bu seferde sagda bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…