Çok az kalmış doğuma.Nasıl streslisindir kim bilir.İnşallah hiç sorun çıkmayacak sağlıkla alacaksın kucağına.Dualarım sizlerle.
Amin canım aminn inşallahinşallah canım inşallah..... ne büyük bayram olur benim için.... inşallah sende sağlıklı sıhatli yavrunu kucağına alırsın.....
bugün stresim ikiye katlandı canım.... bebeğimin kafasında ödem başlangıcı gördü doktor canım çok sıkıldı.... pazartesi doğuma alıcam dedi yada yatıcaksın 1 hafta yakından takip ediceğim dedi... canım çok sıkkın dünyam başıma yıkıldı yine dualarınıza çok ihtiyacım var........
bugün stresim ikiye katlandı canım.... bebeğimin kafasında ödem başlangıcı gördü doktor canım çok sıkıldı.... pazartesi doğuma alıcam dedi yada yatıcaksın 1 hafta yakından takip ediceğim dedi... canım çok sıkkın dünyam başıma yıkıldı yine dualarınıza çok ihtiyacım var........
Amin canım aminn inşallah
canım benim inşallah geriler yok olur hemen şöyle düşün öyle yada böyle sen yolun sonuna geldin güzel Allahım hakkında hayırlısı ne ise onu versin korkma bırak kendini su akacak yolunu bulacak ve umarım herşey çok güzel olacak ne yazık ki bazen tıpta herşeyi açıklayamıyor bazen gözüken gibi çıkmıyor belki doğunca hepinizi çok şaşırtacak lütfen iyi düşünmeye çalış canım çok öpüyorum seni bizi habersiz bırakma ve elinden geldiğince güçlü dur lütfen hepimizi için...
Bu da nerden çıktı şimdi yaa.Doğuma bişey kalmamış belki çok önemli değildir.Öyle olsa doktor hemen alalım derdi bence.Az kaldı pazartesiye inşallah herşey yolunda gidecek.Çektiğin bütün sıkıntının üzüntünün mükafatını alacaksın inşallah.
Yarın doğuma gidiyorum nasipse arkadaşlar.... Inşallah bebeğim ve ben sağlıklı sıhatli atlatırız bu kötü günleri...... Dualarınıza ihtiyacımız var.......
Muhtemelen doğum yapmışsındır.İnşallah bebeğin çoook sağlıklıdır.Merak içindeyiz.Senden güzel haberler almayı umuyoruz.Bu rahatsızlıkla uğraşan herkese umut olacaksın inşallah.
inşallah bebekte annede iyidir şu umutsuz ve çaresiz hissettiğim zamanda umarım banada bir umut ışığı olur gerçi benim dert daha farklı ama olsun ne kadararadıysamda bulamıyorum kendimle ilgili konuları ya kimse araştırmıyor yada olanlar yazmak istemiyor anomalili bebeği olup sonlandıranlar bunu 2 kereya da daha fazla yaşayanlar daha sonra sağlıklı bebeği olan anneler lütfen yazın lütfenn
Açtığın konuyu da okudum şimdi.Hastalık nedir neden olur bir fikrim yok inşallah bunda tekrar etmez.Mutlaka vardır senin gibi olanlar da ama belki buralara uğramıyolardır.İnşallah sen de sağlıkla alırsın bu sefer kucağına.Bu kadar bebek isterken insanın elinin boş kalması çok can yakar hele de bütün arkadaşları çocukluysa.Ayrıntılıya daha çok var o zamana kadar stres yapmamaya çalış meşgul et kendini.Zor biliyorum ama zaman geçmek bilmez.
merhaba glnk inşallah iyi olur ne diyeyim dediğin gibi evet çok can yakıyor ama olanla ölene çare yok umarım hayırlısı olur beklemek bilmemek çok zor bu arada efganı çok merak ediyorum umarım çok iyidir ya bir iki satır yazar umarım ne yaptı acaba??
inşallah bebekte annede iyidir şu umutsuz ve çaresiz hissettiğim zamanda umarım banada bir umut ışığı olur gerçi benim dert daha farklı ama olsun ne kadararadıysamda bulamıyorum kendimle ilgili konuları ya kimse araştırmıyor yada olanlar yazmak istemiyor anomalili bebeği olup sonlandıranlar bunu 2 kereya da daha fazla yaşayanlar daha sonra sağlıklı bebeği olan anneler lütfen yazın lütfenn
merhaba ben de telefon numarasi vardi mesajlastik bebek Allah a sukur yasiyor yogun bakimdaama insallah allah in izniyyle kucagina alip cikar yorumlari okuyunca sizinde meraginizi gideriyim dedim bol bol dua edin . Allah a emanetsiniz
sivaslı çok sağol ya inşallah bebekte iyi olur ikisi içinde dua edicemmerhaba ben de telefon numarasi vardi mesajlastik bebek Allah a sukur yasiyor yogun bakimdaama insallah allah in izniyyle kucagina alip cikar yorumlari okuyunca sizinde meraginizi gideriyim dedim bol bol dua edin . Allah a emanetsiniz
benm ilk bebeğimde anomali vardı sonlandırıldı şuan 2. ye hamileyim ve şimdilik bi sorunumuz yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?