dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.sanki ömrüm boyunca tek bu acıyı yaşamış gibi hissediyorum geçmiş yok sanki benim için hayatım bu zaman başladı ve burda kaldı sanki hayata çok öfkeliyim herşeye bilmiyorum atlatabilecekmiyim allah kimseye böyle acılar yaşatmasın evlatla imtihan etmesin
dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.sanki ömrüm boyunca tek bu acıyı yaşamış gibi hissediyorum geçmiş yok sanki benim için hayatım bu zaman başladı ve burda kaldı sanki hayata çok öfkeliyim herşeye bilmiyorum atlatabilecekmiyim allah kimseye böyle acılar yaşatmasın evlatla imtihan etmesin
Acıların en kötüsüymiş evlat acısı.Sen ne zaman nasıl kaybettin bilmiyorum ama ben daha yüzünü görmeden doğmadan sonlandırmak zorunda kalmıştım o bile nasıl yakmıştı yüreğimi diğer türlüsünü düşünemiyorum bile.Allah kimseye vermesin.
Amin yakut ama herşey sana bağlı bunu unutma evet dışarıdan başka biri bunu söylese sen nerden bileceksin dersin ama bizler seni anlıyoruz aynılarını daha beterlerini yaşayanlar var emin ol şöyle düşün çok daha kötüsü olabilirdi sen iyisin sağlıklısın ve sen iyi olursan herşey iyi olur sen kötü olursan hiç birşey olmaz bu yüzden iyi olmalısın öfkeni kus bağır çağır ağla ama geçsin kendine verdiğin sürede bunları çözmeye çalış ama güçlü dur çok daha kötülerini yaşayanlar var bunada şükür de konuşmak istersen özelden msn adresi vs.. yazabilirisn her zaman dinlerim bazen iyi geliyor sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ve kendinibırakma lütfen tekrar geçmiş olsun ve geçsinn..
petunyaaa biliyorumki beni gerçekte anlayan kişiler burda olacak hissettiklerimi burda paylaşmak istedim.bebeğimi çok istemiştik, hayattan çok beklentim olmadı çok sade yaşadım kendi halimde belki bundan bu kadar öfkeliyim herkes nasıl atlatıyor bu durumu msn den de görüşmek isterim seninle çok teşekkür ederim
KIZLARRRRR ÇOK MUTLUYUMM......... RABBİM BANA BİR MUCİZE GÖNDERDİ.... BİZ EVLAT EDİNDİK.... ARTIK 4.5 AYLI DÜNYALAR GÜZELİ BİR KZIM VAR... GÜNLERDİR ANNELİĞİN KEYFİNİ ÇIKARIYORUM
kızım gözyaşlarımıza dayanamadı cennetten bize kardeş yolladı.... çooooook mutluyum canım nekadar mükemmel bir duyguymuş.....missss kokuyor bebeğim.... mahkememiz başlıcak oda bir hallolsun inş kuş gibi hafifliyeceğim
canım mükemmel bir haber buuu ömür boyu kızınla eşinle mutlu ol inşallah güzel kızının adı ne pekii:)adını koydunuz mu?KIZLARRRRR ÇOK MUTLUYUMM......... RABBİM BANA BİR MUCİZE GÖNDERDİ.... BİZ EVLAT EDİNDİK.... ARTIK 4.5 AYLI DÜNYALAR GÜZELİ BİR KZIM VAR... GÜNLERDİR ANNELİĞİN KEYFİNİ ÇIKARIYORUM
canım eminim resmi işlerde hallolur kolaylıkla oda seni bekliyormuş belkide güle güle büyüt meleğini senin ve ailen adına çok mutlu oldum Allah nazarlardan saklasın sevgiyle kal..kızım gözyaşlarımıza dayanamadı cennetten bize kardeş yolladı.... çooooook mutluyum canım nekadar mükemmel bir duyguymuş.....missss kokuyor bebeğim.... mahkememiz başlıcak oda bir hallolsun inş kuş gibi hafifliyeceğim
canım mükemmel bir haber buuu ömür boyu kızınla eşinle mutlu ol inşallah güzel kızının adı ne pekii:)adını koydunuz mu?
canım eminim resmi işlerde hallolur kolaylıkla oda seni bekliyormuş belkide güle güle büyüt meleğini senin ve ailen adına çok mutlu oldum Allah nazarlardan saklasın sevgiyle kal..
kızımızın adı azra canım.... çooooook mutluyum annelik mükemmel bir duyguymuş RABBİM herkeze nasip etsin inşallah
adıyla sağlıkla yaşasın inşallahcanım Allah mutluluğunu daim etsinnn çok öpüyorummm
ben varım canım şuan 6. ayımdayım. erkek bebek bekliyorum bu defa kısmet olursa. her ay aynı korkuyla kontrollerime devam ediyorum. şuan hiçbir sorunumuz yok çok şükür...slm kizlar tekrar hamile kalanlar vrmiydi burda bu sorundan sonra ?
kızımızın adı azra canım.... çooooook mutluyum annelik mükemmel bir duyguymuş RABBİM herkeze nasip etsin inşallah
slm kizlar tekrar hamile kalanlar vrmiydi burda bu sorundan sonra ?
süper gidiyo kızlar çokkkk mutkuyum azramla....... anneliğin tadını doya doya çıkarıyorum
kızlarrrr nasılsınızzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?