Bebeğinde hidrops (ödem) olup da sağlıkla doğum yapan???

8. Ayda mı tam olarak.bu kadar geç nasıl farkedilmiş ki.bebekleriniz anne karnında mı vefat etti
18 haftalık yazacaktım ya
18. Hafta yazacaktım yanlış olmuş

Kaç kez sezeryan oldunuz acaba ?

Peki daha sonra ne yaptiniz brnimde 27 haftalikken vefatetti suan sezeryan oldugum icin bekliyorum

Kan uyusmazligi sonucu iki bebek kaybettim. İlk bebeklerim ikizdi ve saglikli dogdu ancak kan grunum pozitif biliyordum igne vurulmadim. Sonra uc gebelik bir dusuk iki 36 haftalik biri ölü biri canli dogum. Hidrops olsa mudahele edilirdi belki ama son ana kadar hic sinyal vermedi yavrularim. 40 yil bildigim kan grubum son sezeryanda tesadufen negatif olarak cikti. Ehliyet evlilik nasil bakilmadi neden yanlis biliyorum doktorlar nasil sorgulamaz anlayamiyorum. Kan grubunuzu kontrol ettirin.

Merhaba, seneler geçmiş fakat bu konuyla ilgili birkaç bir şey sorabileceğim birileri hala var mı?

Merhaba, seneler geçmiş fakat bu konuyla ilgili birkaç bir şey sorabileceğim birileri hala var mı?

Merhabalar ben de iki çocuğumu kayp ettim bu yüzden tekrar yazıyorum Almanya ve Türkiye de hastanelere gıttım bı sebebi bir tedavi bulamadılar
Lutfen bir hocaya gıdın tabı güvendiğiniz benim eşim de büyü cıkdı ondan bana benden bebeğe gecıyor du ıkı tane vefat dan sonra elh ıkı tane salıklı çocuğum var şimdi belki birilerine sebeb olurum diye yazıyorum

Merhaba bu sorundan dolayı sonra sağlıkla bebek sahibi olanlar var mı onlarla konuşmak istiyorum bende aynı şeyleri yaşadım çok korkuyorum

Bu yazınız ne kadar iyi geldi bana anlatamam bende çok korkuyorum yeni gebelik için sezeryan olduğum içinde beklemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…