kızlarrrr nasılsınızzzzzzzz
azramla çok mutluyum canım şükürler olsun
glnk ,gulse84 cok sevindim adiniza :))) sizde akraba evligi degildi demi suan 6 ay oluyo bana yavas yavas istiormm artik onceden bir doktora gitmem gerekiyormu ilac felan aldiniz mi ? ayni sorunla karsilasmakdan cok korkuorum asinda(( ama yinede cok istiorum bir sene beklmeyi dusunuodum ama duramiyacam galiba :)) sizde bana moral oldunuz cok teskekkur edeimm cnlarimm
glnk ,gulse84 cok sevindim adiniza :))) sizde akraba evligi degildi demi suan 6 ay oluyo bana yavas yavas istiormm artik onceden bir doktora gitmem gerekiyormu ilac felan aldiniz mi ? ayni sorunla karsilasmakdan cok korkuorum asinda(( ama yinede cok istiorum bir sene beklmeyi dusunuodum ama duramiyacam galiba :)) sizde bana moral oldunuz cok teskekkur edeimm cnlarimm
bizde akraba evliliği yok cnm. bende hemen cesaret edemem diyordum ama 3 ay zor bekledim :) iyikide çok beklememişim daha çabuk toparlandım. başta baya düşündüm ne yapayım hangi dr gideyim bi önlemi varmı die. eğer istersen genetik test yaptırbilirsin eğer birde akraba evliliği varsa... bunun dışındada yapıcak çok fazla bişi yok olucağı varsa olucak. rabbim bi daha hiç kimselere yaşatmasın bu acıyı. şimdi büyük bi heyecanla oğlumu bekliyorumşuanda erken doğum riskimiz var 15 gündür yatıyrum iğne ve haplarla tutabiliceğimiz kadar tutucaz bakalım. bunada şükür diyorum inş hayrlısı ile bu defa kucağıma alabilirim
kızlar 37 gün önce oğlumu kucağıma aldım allahıma binlerce kere şükürler olsun melek kızım kardeşini sağlıklı bi şekilde gönderdi bana. her anıma her saniyeme binlerce kez şükür ediyorum. rabbiim kimseye bi daha evlat acısı yaşatmasın...
Çooook sevindim canım.Allah sağlıklı,uzun ömürler versin.Evlat acısı gibi yok gerçekten.Allah hepimizin yavrularına sağlık versin.Öpüyorum mis kokulu oğlunu gıdısından.
benimde arkadaşımın bebeğinde oldu 16 haftalıkken sonlandırılmak zorunda kaldığı gebeliği arkadaşım akrabağ evliliği değil ve tüm testleri yapıldığ bişey cıkmadı acaba tekrar hamile kalsa yine aynı sorunları yaşarmı yani burda okuduğum kadarıyla bir kişi tekrar bebek sahibi olamamış ama diğer lerinin olmuş sanırım bana anlatırsanız çok mutlu olurum teşekkürler
Merhaba,
20 haftalık hamileyim.Bu hafta girdiğim detaylı ultrasonda bebeğin akciğer,karın ve cilt altında ödem görüldü.Doktor çok umutsuz konuştu amniyosentez yaptı.2. gittiğimiz doktor biraz daha olumluydu.Bebeğe kan vererek geri döndürülmü ihtimali olduğunu söyledi.Her yolu deneyeceğiz tabi.3 gündür ağlamaktan gözlerim şişti.Böyle bişey yaşayıpta sağlıklı bebek doğuran var mı?Lütfen olumlu veya olumsuz böyle bi olay yaşayan varsa bişeyler yazsın çokkkkkkkkk çarisizim mafoldumben
maalesef kan vermekle de bu işin başarılı olamayacağı anlaşıldı.dün gittik hayri bey"e.eğer virüs kaynaklı bi kansızlık olsaydı bunu düzeltmeye çalışır ve sağlıklı bi bebek doğardı büyük ihtimalle dedi.ancak şimdi sebebini bilemiyoruz onun için bu tedavi işe yarasa bile size sağlıklı bi bebek olur diyemem dedi.diğer doktor da zaten mutlaka beyninde hasar bırakır demişti.zaten 9 ayı tamamlayamaz tamamlasa da en fazla 1-2 hafta yaşar demişti.bu durumda aldırmak en doğru çözüm.yarın hastaneye yatıcam.ilaç vererek normal yolla doğurtacaklar.tek temennim bir an önce bitmesi ve herşeye yeniden başlamak.çok üzgünüm içim acıyo.oğluma veda etmek çok zor.ama napalım kader böyleymiş.allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
mrb canımben 22 yasındayım ilk gebeliğiğm 29. haftaya kadar hersey normaldi iki gün önce kontrolde bebegimin kafa yuz ve karın boşluğunda ödem oldugunu sölediler ölebilecegini de (( sen ne yaptın bebek nasıl bana bilgi verebilir misin??
Canım benim gebeliğim sonlandırıldı maalesef 22.haftada.Çok üzüldüm senin için de.Bütün sayfaları okuduysan belki bir fikrin olmuştur.Hidropsun gerileme ihtimali de var.Seninkinin neden olduğu belli oldu mu?Testler yapıldı mı?Sonuca göre bazı tedaviler var.İstanbul'da mısın doktorun kim?Doktorun bu konuda ne dedi yani sonlandırılmalı mı yoksa biraz daha bekleyelim mi diyo?Bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Özelden mesaj atarsan daha çabuk görürüm.
yha ben bu siteye senin yazını okudum öle üye oldum özelden gönderemiorum suan.. kayserideyim ben doktor 15 güne bi takip dedi 3 tüp kan aldılar ödem neden olusou belli deil bebeğimin organları saglıklı ama ödem var işte.. simdilik sonlandırma yok aralığın besinde belli olacak işte ödem artarsa sonlandıracak galiba artmassa normal doğum tarihini bekleriz korkulacak boyutta deil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?