Bebeğinde hidrops (ödem) olup da sağlıkla doğum yapan???

Enfeksiyon derken...buna idrar yolu enfeksiyonu da dahil mi...ben çok fazla idrar yolu enfeksiyonu ysşadım
Onunla bir ilgisi varmi bilmiyorum bana parvovirus ve gebeliğin ilk başlarında bakılan virüs testleri bakıldı rubella toxsoplazma vs

Nasıl bir enfeksiyon?yardımcı olur musunuz sonradan hamile kaldınız mı kaldıydanız tekrarladı mı

Nasıl bir enfeksiyon?yardımcı olur musunuz sonradan hamile kaldınız mı kaldıydanız tekrarladı mı
Canim parvovirus isimli viral bir enfeksiyon yüzünden hidrops oldu. Yapilan tahlillerde enfeksiyondan dolayı kansiz kaldığı buyuzden vucudunun ödem topladığı söylendi. Evet kaybimin 3. Ayı korunmayı bırakınca yeniden hamile kaldım çok şükür hidrops tekrar etmedi oğlumu sağlıkla aldim kucağıma.

Çok mutlu oldum sizin adınıza...

Ka
Kaç aylıkken kaybettiniz

yazilanlari okuyunca cok etkilendim henuz bir hamilelik yasamadim tup bebek tedavisi olcagiz kismetse ama bu durum beni cok uzdu kimblir sizler yasarken Rabbim sizleri sagsaglim kavustursun her skintili gunde bir aydinlik vardir... Kuzenimin esi 6aylikken kaybetti bebegini tam nedeni blmiorm ama bebek kansiz kalmis kurtaj yapilmis dogdugunda el kadar birsey oldgunu soledi teyzem gelismemis gelisimi durmus ayni nedenmi bilmiyorum cinsoyeti erkekti soramadım neden anne bebegi hic gormemis etkilenmesin diye hersey insanlar.icin bizde saglikli bir bebegimiz olsun diye didinip.durduk ama vardir Rabbimin bildigi kismet edecegi.gunlerde gelir peki bunun icin bir onlem almak gerekiyormu genetik bir sorunmu gebeligin ilerleyen safalarinda meydana geliyor sanirim

Merhaba lar benim bebeğimdede hidrops çıktı 12. Haftada tekrar hamilelik yaşadınız mı acaba

merhaba arkadaşlar ve Mrv gncy, Allaha şükürler olsun 2. bebeğimde sorun yaşamadan doğum gerçekleştirdim. şu an bir ayı geçti ufak tefek problemlerimiz var doktora çok sık götürüp getiriyoruz ama bizimle bebeğim.
tekrarlama riskinden dolayı sıkıntılı bir hamilelik yaşadım diyebilirim. çeşitli haftalarda çeşitli sorunlar çıktı, doktorumuz gerek yok desede içimiz rahatlasın diye bir çok test yaptırdık öyle böyle derken sağlıklı bir bebek oldu şükürler olsun.
Hidrops dan dolayı bebeğini kaybedenlere umut olurum işşallah çünkü burda 2 sene önce aynı durumdaydım. Allah bebek isteyen herkese sağlıkla sıhhatle kucağına almasını nasip eder işşallah.
Koç üniv. hastanesinden doktorumuz ebru çelik tüm süreç boyunca var gücüyle bize destek verdiği için teşekkürler.

Merhaba benimde ilk bebegim saglikli dunyaya geldi 2 gebeligimde hidrops fetalis cikti amniyosentez yapildi temiz cikti 20 hafta ölu dogum yaptm doktorlar %25tekrarlama olur dedi sonra 5 ay sonra ikiz gebelige hamile kaldim hersey yolundaydi birden bire 4 boyutlu ultrason da cikti biride sivi toplamisti digeri ole bisey yok tu sonunda doguma kadar kaldi birini kucagima aldim cok şükürler olsun allahima rabbim herkese hayirlisini versin ins

Hayır çok şükür gayet sağlıklı oğlum.. Ama tabi sol böbreği kendini feda etmiş onun için 6 ayda bir nefroloji kontrolümüz devam ediyor.. Ama maşallah iyi durumu..

Hayır çok şükür gayet sağlıklı oğlum.. Ama tabi sol böbreği kendini feda etmiş onun için 6 ayda bir nefroloji kontrolümüz devam ediyor.. Ama maşallah iyi durumu..
Iyi cok sukur hidroptan sonra saglikli varmiydi cok gecmis olsun allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…