Onunla bir ilgisi varmi bilmiyorum bana parvovirus ve gebeliğin ilk başlarında bakılan virüs testleri bakıldı rubella toxsoplazma vsEnfeksiyon derken...buna idrar yolu enfeksiyonu da dahil mi...ben çok fazla idrar yolu enfeksiyonu ysşadım
Çok geçmiş olsun...Allah bir daha göstermesinOnunla bir ilgisi varmi bilmiyorum bana parvovirus ve gebeliğin ilk başlarında bakılan virüs testleri bakıldı rubella toxsoplazma vs
Teşekkür ederim amin..Allah kimseye göstermesin evlat acısı.Çok geçmiş olsun...Allah bir daha göstermesin
Nasıl bir enfeksiyon?yardımcı olur musunuz sonradan hamile kaldınız mı kaldıydanız tekrarladı mıAnladim canim benim bebegimdede hidropsun sebeplerini sayarken ilk kalp sorunu olabilir demisti ama enfeksiyon cikti. Bebek buyudukce insan dahada baglaniyor daha bir zorlasiyor karar vermesi. Rabbim yuzunu guldursun insallah bir mucize gerceklesir ve hersey yoluna girer. Bir anne daha evlat acisi cekmez
Canim parvovirus isimli viral bir enfeksiyon yüzünden hidrops oldu. Yapilan tahlillerde enfeksiyondan dolayı kansiz kaldığı buyuzden vucudunun ödem topladığı söylendi. Evet kaybimin 3. Ayı korunmayı bırakınca yeniden hamile kaldım çok şükür hidrops tekrar etmedi oğlumu sağlıkla aldim kucağıma.Nasıl bir enfeksiyon?yardımcı olur musunuz sonradan hamile kaldınız mı kaldıydanız tekrarladı mı
Çok mutlu oldum sizin adınıza...Canim parvovirus isimli viral bir enfeksiyon yüzünden hidrops oldu. Yapilan tahlillerde enfeksiyondan dolayı kansiz kaldığı buyuzden vucudunun ödem topladığı söylendi. Evet kaybimin 3. Ayı korunmayı bırakınca yeniden hamile kaldım çok şükür hidrops tekrar etmedi oğlumu sağlıkla aldim kucağıma.
Kaç aylıkken kaybettinizCanim parvovirus isimli viral bir enfeksiyon yüzünden hidrops oldu. Yapilan tahlillerde enfeksiyondan dolayı kansiz kaldığı buyuzden vucudunun ödem topladığı söylendi. Evet kaybimin 3. Ayı korunmayı bırakınca yeniden hamile kaldım çok şükür hidrops tekrar etmedi oğlumu sağlıkla aldim kucağıma.
Çok mutlu oldum sizin adınıza...
Sağol canim ALLAH sanada tekrardan sağlıkla nasip etsin. 22 haftalik kaybettimKa
Kaç aylıkken kaybettiniz
Sagol canım..Allah razı olsun ...bilgilendirdiğin için teşekkürler..Sağol canim ALLAH sanada tekrardan sağlıkla nasip etsin. 22 haftalik kaybettim
Sendende Allah razı olsun canim. Rica ederim aklına birşey takılırsa özelden de sorabilirsin.Sagol canım..Allah razı olsun ...bilgilendirdiğin için teşekkürler..
Merhaba lar benim bebeğimdede hidrops çıktı 12. Haftada tekrar hamilelik yaşadınız mı acaba23. hafta detaylı ultrasonda tek ciğerde sıvı toplanması olarak çıktı. amniyosentez ve virüs testlerinde bişey çıkmadı. kan uyuşmazlığımız yok. birkaç kez tüp takıldı bir kaç kez su çekildi ciğerden. bir kaç gün iyiye gider gibi olsada son hafta karnına sıçradı. acil sezeryana(36.hafta) alınıp doğum gerçekleşti. 3 gün yaşadı oğlum. şu an otopside sonuç bekliyoruz. muhtemelen bişey çıkmıcak.
bu sayfa yıllardır var yıllar sonrada olacak. buraya zaman içinde yazanlar ilerde bu hastalıkla uğraşacak kişiler için büyük fayda sağlayacaklar.
doğumun üzerinden haftalar geçti şu an hidropsla ilgili gördüklerim ve tecrübelerim
1.ne yazıkki gebelik sırasında yapılanlar genelde bir işe yaramıyor (tüp, toraks, ciğer geliştirici iğne vs.)
2.gebeliğimde karnım çok şişkin ve sertti. doğuma kadar 28 kilo civarı aldım eve geldiğimde 18 kilosu gitmişti.
3.şeker testi değerlerim sınırda çıktı.
4. 20-21. haftalarımda hayatımın en ağır gribini geçirdim.(testlerde çıkmadı ama en çok şüphelendiğim bu, sonuçda bilinmeyen bir virüs olabilir)
5. istanbulda yoğun bakım ünitesi olan iyi bir hastanede doğum yaptım.
bu birinci doğumumdu Allah nasip ederse, sonraki gebeliklerimdede gelip buraya yazacağım. ne yazıkki ilerdede burda yazanlarla umut ışığı arayanlar olacak.
Iyi cok sukur hidroptan sonra saglikli varmiydi cok gecmis olsun allah sifa versinHayır çok şükür gayet sağlıklı oğlum.. Ama tabi sol böbreği kendini feda etmiş onun için 6 ayda bir nefroloji kontrolümüz devam ediyor.. Ama maşallah iyi durumu..
Çok fazla olmasada var doğum sonrası Facebookda bir grup açıp hidrops yaşayan anneler ile buluştuk..Iyi cok sukur hidroptan sonra saglikli varmiydi cok gecmis olsun allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?