ben 2.yi düşünmedim o yüzden tekrar hamilelik yaşamadım.. Ama tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alan annelerimiz var.Merhaba lar benim bebeğimdede hidrops çıktı 12. Haftada tekrar hamilelik yaşadınız mı acaba
Allah herkesin gönlüne göre versin insben 2.yi düşünmedim o yüzden tekrar hamilelik yaşamadım.. Ama tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alan annelerimiz var.
Çok zor bi durum karar vermesinde ne diyim allah yardımcın olsunCanım bizim sonuçlar çıktı emniyosentez ikili dörtlü testler yapıldı sonuç olarak down sendromlu çıktı akraba evliligi yok bizde bı oğlum var 1,5 yaşında onda sıkıntı yok çok şükür fakat bu gebeliğim böyle oldu imtihan dünyası carsamba günü konseyde ne derler bilmiyorum kafam çok karışık sorularla dolu
Merhaba canım bende yeni üye oldum üzerinden çok zamn geçmiş ama yazmak istedim yine de bende şuan 24 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ilk gebeligimde hidrops tanısı konuldu ikizlerimizi ikisinde de vardı yaygın ödem her yerinde 25 haftalıkken kaybettik maalesef ilk gebeligimde bende de ödem oluyordu ama Dr anneye bir zararının olmadığını söylediler bizde aldirmadik ama kalpleri dayanmadı normal doğum başladı hastaneye gittik birinin kalbi atıyordu ama oda doğum sırasında durdu anneye bir zararı olmuyor diye biliyorum bana olmadı canım şimdi ikinci hamileliğim yine tekrarladı yine nedenini bulamıyorlar RABB'İM bu zor günleri yaşayan tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun çok zor bir süreçMerhabalar yeni üye oldum buradaki mesajların hepsini okudum zor sıkıntılı günler geçirmiş bütün annelere geçmiş olsun. Benimde şuan 20 haftalık bir gebeligim var 13. Haftamda ultrasyonda baş l,ense , sırt ve yüzün bir kısmında ödem görüldü. Arastirma Hastanesi'ne yonlendirildim. Emniyosentez ikili dörtlü testler yapıldı iki gün önce sonuçlarımizi aldık bebegim down sendromlu çıktı çarşamba günü tekrar heyete çağırdılar muhtemelen sonlandırma kararı çıkar dedi bakan doktor ama ben aldırmak istemiyorum bilgisi olan bayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izlemem gerekiyor alıp aldırmama anneye ne gibi zararlar verir burda yazılan her cvp benim için çok önemli çünkü hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz Hipsrops adı altında.simdiden teşekkür ediyorum umarım en kısa sürede cvp alirim
sizin harmony testi nasıl sonuçlandı?anne karnındakı bebek acı cekmezmıs doktor oyle soyledı sen de sagol Rabbım saglıklı hayırlı
bebekler nasıp eder Insallah
Başınız sağolsun çok zor durum yaşayan bilir rabbim kızınıza kavuşturmuş sizi peki bu çıkan hidropslar erken haftalarda belirenlerden mi yoksa doğuma yakın mı çıktıMerhaba, uzun zaman önce buraya hikayemi yazmıştım çaresizlik içinde.. Yaşayanlar bilir.. Belki birine umut olur diye tekrar yazıyorum. Rabbim'e şükürler olsun 18 yıl sonra bize kızımı bahşetti. Hidrops nedeniyle 6 bebeğimi kaybetmiştim.
Bizim hidrops olma nedeni bebeğin anemi olmasıymış. Ne yazıkki ehil doktora denk gelmeyince bunu çok geç anladık.Konya'da, anne karnında 10 defa kan verilerek, 4 ay hastanade yatarak, her gün gözetim altında tutularak, çok şükür kızıma kavuştum. Benim gibi çaresizlik içinde kalan belki vardır diye yazıyorum. Konya'da Ali Acar hocayı bizim durumumuz da olan herkese tavsiye ediyorum.
Nolur umutsuz olmayın. Hidrops'un bir çok nedenleri var. Anemi nedeniyle kayıplarınız varsa perinatoloji uzmanına mutlaka görünün. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Dualarım çaresizlik içinde bekleyen herkese..
Rabbim sizede en hayırlısını versin.
Merhaba mesajınızı yeni gördüm. Çok sağolun. Bütün hamileliğimde 18. Ayda hidrops olmaya başlamıştı. Kızımda da bu şekildeydi. Anne karnında kan verilerek bu hidropslar geriledi. Çok şükür kızımıza kavuştuk. Çoğu doktor bunun için risk almak istemiyor ve sonlandırma yoluna gidiyor. Bunun için doktor çok önemli. Ne yazık ki biz bu tecrübeyi çok acı bir şekilde 6 bebeğimi kaybettikten sonra anladık. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın.Başınız sağolsun çok zor durum yaşayan bilir rabbim kızınıza kavuşturmuş sizi peki bu çıkan hidropslar erken haftalarda belirenlerden mi yoksa doğuma yakın mı çıktı
8. Ayda mı tam olarak.bu kadar geç nasıl farkedilmiş ki.bebekleriniz anne karnında mı vefat ettiMerhaba mesajınızı yeni gördüm. Çok sağolun. Bütün hamileliğimde 18. Ayda hidrops olmaya başlamıştı. Kızımda da bu şekildeydi. Anne karnında kan verilerek bu hidropslar geriledi. Çok şükür kızımıza kavuştuk. Çoğu doktor bunun için risk almak istemiyor ve sonlandırma yoluna gidiyor. Bunun için doktor çok önemli. Ne yazık ki biz bu tecrübeyi çok acı bir şekilde 6 bebeğimi kaybettikten sonra anladık. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın.
İkili tarama testinde ense kalınlığı çıkmışmıydıMerhaba, uzun zaman önce buraya hikayemi yazmıştım çaresizlik içinde.. Yaşayanlar bilir.. Belki birine umut olur diye tekrar yazıyorum. Rabbim'e şükürler olsun 18 yıl sonra bize kızımı bahşetti. Hidrops nedeniyle 6 bebeğimi kaybetmiştim.
Bizim hidrops olma nedeni bebeğin anemi olmasıymış. Ne yazıkki ehil doktora denk gelmeyince bunu çok geç anladık.Konya'da, anne karnında 10 defa kan verilerek, 4 ay hastanade yatarak, her gün gözetim altında tutularak, çok şükür kızıma kavuştum. Benim gibi çaresizlik içinde kalan belki vardır diye yazıyorum. Konya'da Ali Acar hocayı bizim durumumuz da olan herkese tavsiye ediyorum.
Nolur umutsuz olmayın. Hidrops'un bir çok nedenleri var. Anemi nedeniyle kayıplarınız varsa perinatoloji uzmanına mutlaka görünün. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Dualarım çaresizlik içinde bekleyen herkese..
Rabbim sizede en hayırlısını versin.
Hayır 8. Ayda değil, 4.5 aylıkken başlıyor genelde hidrops. 6 hamilelik yaşadım anne karnında vefat eden de var bir umut belki yaşar diye gönüllü sezaryen olduğumda var. Yani ölü doğum yaptım 6 bebeğimi de..8. Ayda mı tam olarak.bu kadar geç nasıl farkedilmiş ki.bebekleriniz anne karnında mı vefat etti
İlk hamileliklerimde yaptırmıştık. Normal görünüyordu. Ancak sonra ki hamileliklerde ve son hamileliğim de isteğe bağlı yaptırmadık.. Kızım da da bir sorun çıkmadı çok şükür.İkili tarama testinde ense kalınlığı çıkmışmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?