Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Amin inşallah bugün de dudagımda kocaman uçuk çıktı , hayırlı sağlıklı bi kız olsun inşallah, erkek olursa o da evladımıx tabiki ama , Allah'ın bildiğini kuldan saklamak olmazmış :)

Bende yazmak istedim arkadaşlar.benimde ablamın uç oğlu var şu an.son oğluna 9ay boyunca kız dediler tabi oda çok sevindi ve tüm hazırlığını kıza göre yaptı hatta pembe battaniye ile gitti doğuma ama tabi erkek oldu şimdi pembe battaniyeyi hala saklıyor espri ve hatıra olsun diye:)olabiliyor böyle şeyler

9 ay nasil bilemedi ya doktor koca ppiyi:) hakkaten doktorlarda enteresan ablan icin buyuk sok olmuştur cok eskiden mi oldu bu

Merhaba banada doktor ikili test yapılacagı gün 12+1 de %70 erkek dedi yanılma payı var mıdır içimden kız geçiyor hep

12+3 falandı devlette doktor erkeğe benziyor dedi. 16. Haftamda kendi doktorum yaklaştı yüzde yüz kız dedi erkeğe alıştırmışım kendimi şok oldum. Bacaklarını açmıyor benimki kimse bacak arasını göremedi kendi doktorum da yaklaştı hatta 3çizgi üzerinden kadınlık organını anlattı, gösterdi bize. Tabi bi kız bi erkek duyunca ben şimdi hala şüphe duyuyorum:) hiç midem de bulanmamıştı, karnımda çizgi çıkmadı. yanılma olabilir mi dedim yüzde yüz kız değişmez kesin dedi

Merhaba banada doktor ikili test yapılacagı gün 12+1 de %70 erkek dedi yanılma payı var mıdır içimden kız geçiyor hep
Cinsiyetiniz ne oldu merak ettim.Bana da %70 erkek dedi.Ultrasonda ben de bakınca erkek görüyorum ama klitorisle karistirabiliyoruz dedi.Kiz olsa keşke

Bana doktorum 12. Haftada erkek e benziyor demişti Bi sonra ki gitmemde kesin kız dedi. Şimdi 7 yaşında kızımilk de kız olunca heveslenmiştik ama canları sağolsun. Evlatın kız erkek diye ayrımı olmuyor. Veeee şimdi ben yine hamileyim. İçime kız gibi doğuyor ama rabbim biliyor ya Bi de oğluşum olsa

Bana %95 erkek dedi. Pipisini de gösterdi. Kız olma ihtimali var mıdır yaa

Bana da14 +5 de doktorum %70 kız dedi 17 +4 de kesinleşmiş artık erkek dedi. Ben ise kıza çok kaptırmıştım kendimi. Hala bir umudum var ayrıntılı ultrasona kadar. Değişirmi ki acaba

Bana yüzde 90 erkek dedi forumda yazılanları okuyunca kafam karısıyor acaba değişir mi13+2 haftalıkken erkek dedi

Gerçekteki 14 haftamda banada erkek d3diler kızım olmasını çok istiyordum bende merak ediyorum değişir mi diye

Bu yoruma açık bir fotoğraf mı kızlar bir tahmin var mı 12. Hafta da dr erkek gibi dedi

Eklentiler

• AFB89C8A-B4B8-489A-A5C0-C42950D71720.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 160
  • 7E8A6E06-7007-4131-8913-8D5DEA161BEE.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 149
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…