- 18 Eylül 2017
- 20
- 2
- 1
- 30
Amin inşallah bugün de dudagımda kocaman uçuk çıktı , hayırlı sağlıklı bi kız olsun inşallah, erkek olursa o da evladımıx tabiki ama , Allah'ın bildiğini kuldan saklamak olmazmış :)MrB canım.benim de ikinci kızıma hamileliğinde sol gogsum çok büyümüştü.oradan kızım olacağını anlamıştım.11 .haftada bana çıkıntı var erkek gibi demişti ama ben kız da da çıkıntı olduğunu bildiğim için kendimi kaptırmamak erkek olacak diye .hayırlısı olsun.simdi kızım 1 yaşı i geçti.seker gibi tatlı çok seviyorum .evlat çok seviliyor.saglikla doğsun kuzun.
9 ay nasil bilemedi ya doktor koca ppiyi:) hakkaten doktorlarda enteresan ablan icin buyuk sok olmuştur cok eskiden mi oldu buBende yazmak istedim arkadaşlar.benimde ablamın uç oğlu var şu an.son oğluna 9ay boyunca kız dediler tabi oda çok sevindi ve tüm hazırlığını kıza göre yaptı hatta pembe battaniye ile gitti doğuma ama tabi erkek oldu şimdi pembe battaniyeyi hala saklıyor espri ve hatıra olsun diye:)olabiliyor böyle şeyler
Cinsiyeti nedir canım merak ettim.Merhaba banada doktor ikili test yapılacagı gün 12+1 de %70 erkek dedi yanılma payı var mıdır içimden kız geçiyor hep
Cinsiyetiniz ne oldu merak ettim.Bana da %70 erkek dedi.Ultrasonda ben de bakınca erkek görüyorum ama klitorisle karistirabiliyoruz dedi.Kiz olsa keşkeMerhaba banada doktor ikili test yapılacagı gün 12+1 de %70 erkek dedi yanılma payı var mıdır içimden kız geçiyor hep
Erkek mi olduCinsiyetiniz ne oldu merak ettim.Bana da %70 erkek dedi.Ultrasonda ben de bakınca erkek görüyorum ama klitorisle karistirabiliyoruz dedi.Kiz olsa keşke
EvetErkek mi oldu
Çok erken daha kendini alıştırma ayrıntılıda kesinleşir 18-24 haftaları arasındaBana yüzde 90 erkek dedi forumda yazılanları okuyunca kafam karısıyor acaba değişir mi13+2 haftalıkken erkek dedi
Gerçekteki 14 haftamda banada erkek d3diler kızım olmasını çok istiyordum bende merak ediyorum değişir mi diyeCanım bence en çok erkek denilip kız çıkan oluyor.Banada 14.haftada erkek 17.haftada kesin kız dediler.Bence kordonla karıştırıyorlar yada çıkıntıyı erkeğe benzetip sazan gibi atlayıp erkek diyorlar başta sonrada vazgeçip kız diyorlar.Yani erkek denilenin kıza dönme olasılığı daha yüksek bence :)
Çok ilgincvalla yaa peki bebek gostermiyormuydu kendini neye dayanarak kız dedilerbenim oglumda 7. aya kadar kız dediler hemde bir doktor degil 5 ayrı doktor...7. ayda ögrendim oglum olacagını....:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?