Nasip Can'ım ya valla bende bakıyprum hala. Bende en son üç çizgi gördüm umudum kalmadıAhh ahh o 3çizgiyi sorma cnm bni bu kadar hayal kırıklıgına ugratanda o olmadımı zatenattım gördün görünen üç çizgi pipiye dönüştü sormadım doktorada cnm ztn her gttigimde hala baktırıyorum emin olmak için iyce
Doktor bana 13+4 de erkek büyük ihtimal dedi ama ben hep kız olsun istemiştim. Burada okuduklarım bir umut oldu :) İlk çocuğum olacak ama kız çocuklarına çok özeniyorum.
Off off hala insanların alah yardımcın olsun 3erkekle yemek ütü ile die .. soylemlerini duyuyorum kız cocukları ütü yemek ev işi yaparak flnmı doğuyorr acaba ben blmiyorumNasip Can'ım ya valla bende bakıyprum hala. Bende en son üç çizgi gördüm umudum kalmadı
gerçekten şaşırtıcı ilk usg kız bebek. ikinci erkek bebek gibi. sanki başka bebelerin usg si.Merhaba cnm bak bnmde 15haftada gittigimde bişi yoktu arada mavili ultrasona bak buyuk ıhtımal kız olabılır dedıler bır oğlum var bız uctuk sevındık havalara kordonda bacak arasındaydı sonrakı hafta tekrar bakalım dendi sonrada bana sıyah olan ultrason verıldı erkek dendi iki dr tarafından ve renklidede gördüğünü soledı dr pipiyi eşim görmüş bn soktan gormedım resımde vermedı eşim gördüm pipiyi dio allah hayırlısını saglıklısını versın tabı ama ınsan farklı olsun ıstıyor bıde zor elde edınce bebegı ınsan tamamen dıo farklı olsun inanırmısın hala kız hıssedıyorum herkezde benm için öyle hıssedıyordu ama olmadı galıba bbende erkek anneso olacakmısım malesef ama hala kız hıssedıyrum belkıde cok istedigimden allahım gunah yazmasın ıns bır mucıze olur dıyorum bnde dua edıyorum dogumda kuzınız oldu desınler dıecunkı o boşluk ve 3çizgi olayı bnmde kafamı karıştırdı..
İnilh benim kızlar hamarat olurOff off hala insanların alah yardımcın olsun 3erkekle yemek ütü ile die .. soylemlerini duyuyorum kız cocukları ütü yemek ev işi yaparak flnmı doğuyorr acaba ben blmiyorum
Erkek gibi Rabbim gönlüne göre versinHerkese merhaba. Buda bizim 17 haftalık görüntümüz. Doktor erkek dedi. Ben kız hissediyordum... Eki Görüntüle 1932850 Eki Görüntüle 1932850
Kaç hafta burda kız sankiBirde benimki ne yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2027188 Eki Görüntüle 2027188 Eki Görüntüle 2027188
22 canımKaç hafta burda kız sanki
22 ise eğer erkek CANım. Benim bebişte 13 haftalıkken böyle bişey vardı sonra Yok oldu22 canım
Hayırlısı inşaallah. .Rabbim hepimizin kalbindekini hakkında hayırlı eylesin. .22 ise eğer erkek CANım. Benim bebişte 13 haftalıkken böyle bişey vardı sonra Yok oldu
Dr bişey demedi mi çıkıntı çok ufak geldi bana yaHayırlısı inşaallah. .Rabbim hepimizin kalbindekini hakkında hayırlı eylesin. .
Doktor hep bacaklarını açmıyor dedi. .zaten bi dahaki randevuya kadar hazırlık yapmiycam. .hayırlı sağlıklı olsun da evladın kızı oglani olmazDr bişey demedi mi çıkıntı çok ufak geldi bana ya
Öyle tabiki Allah gönlüne göre cersinDoktor hep bacaklarını açmıyor dedi. .zaten bi dahaki randevuya kadar hazırlık yapmiycam. .hayırlı sağlıklı olsun da evladın kızı oglani olmaz
Amin hepimizin inşaallahÖyle tabiki Allah gönlüne göre cersin
Canim okudum da mesajlari bebeginin cinsiyetini merak ettim bizdede cikinti var ama ayni senin bebise benzio doktorumda kararsiz kaldi kiz mi erkek miAmin hepimizin inşaallah
Merhaba bayaa zaman geçmiş yazınının üstünden ama ben de ultrason görüntümü atsam yorumlanabilir misiniz :)Tmm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?