Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Nasip Can'ım ya valla bende bakıyprum hala. Bende en son üç çizgi gördüm umudum kalmadı

Doktor bana 13+4 de erkek büyük ihtimal dedi ama ben hep kız olsun istemiştim. Burada okuduklarım bir umut oldu :) İlk çocuğum olacak ama kız çocuklarına çok özeniyorum.

Doktor bana 13+4 de erkek büyük ihtimal dedi ama ben hep kız olsun istemiştim. Burada okuduklarım bir umut oldu :) İlk çocuğum olacak ama kız çocuklarına çok özeniyorum.

Ne güzel cnm daha ilk cocugun sıkıntı yapma tabi allah gönlüne göre versin ilkinden

Nasip Can'ım ya valla bende bakıyprum hala. Bende en son üç çizgi gördüm umudum kalmadı
Off off hala insanların alah yardımcın olsun 3erkekle yemek ütü ile die .. soylemlerini duyuyorum kız cocukları ütü yemek ev işi yaparak flnmı doğuyorr acaba ben blmiyorum

gerçekten şaşırtıcı ilk usg kız bebek. ikinci erkek bebek gibi. sanki başka bebelerin usg si.

Off off hala insanların alah yardımcın olsun 3erkekle yemek ütü ile die .. soylemlerini duyuyorum kız cocukları ütü yemek ev işi yaparak flnmı doğuyorr acaba ben blmiyorum
İnilh benim kızlar hamarat olur

Kizlar buda bizim bacak arasi usg miz doktor 11 haftada kiz gibi dedi 12 haftada erkek gibi cikinti var dedi esimde o cikinti tam arada degil ortada degil dio sizin yorumlariniz neler

Eklentiler

• 20171019_160140.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 509
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…