- 18 Eylül 2017
- 20
- 2
- 1
- 30
Merhaba bayaa zaman geçmiş yazınının üstünden ama ben de ultrason görüntümü atsam yorumlanabilir misiniz :)Bebeğin 11 12 13 haftalık usg var mı bi tane bile olsa ?
Istersen gonder bi bakalimMerhaba bayaa zaman geçmiş yazınının üstünden ama ben de ultrason görüntümü atsam yorumlanabilir misiniz :)
Atabilirsin tabikiMerhaba bayaa zaman geçmiş yazınının üstünden ama ben de ultrason görüntümü atsam yorumlanabilir misiniz :)
Istersen gonder bi bakalim
Gönderdim ama benim doktor A4 kagıdına basıyo görüntüleri, netlik fazla yok inşallah görürsünüz, bitün belirtiler kızı gösteriyo ama ikilemde kaldık:)Atabilirsin tabiki
Bi çıkıntı göremedim kız gibi sanki. :)Gönderdim ama benim doktor A4 kagıdına basıyo görüntüleri, netlik fazla yok inşallah görürsünüz, bitün belirtiler kızı gösteriyo ama ikilemde kaldık:)
Bizde evde karbonat testi, makas bıcak testi, yüzük testi hepsini yaptık kız cıktı, saçlarım kızıllaştı, yüzümde her günyeni bir sivilce çıkıyor, kalçalarım çok büyüdü , sol göğüs daha fazla büyüdü hepsini okudum yuzde 90ı kızı gösteriyor ne zaman netleşir ya cok merak ediyorum, doktoruma baya ısrar ettim , cıkıntı var gibi ama bu 11nci haftada cogu gebede erkek görünüyor bıkaç hafta beklemelisin dedi, ben çatlıyorum meraktan :)Bi çıkıntı göremedim kız gibi sanki. :)
Hayırlısı olsun inş sağlıkla kucağına alBizde evde karbonat testi, makas bıcak testi, yüzük testi hepsini yaptık kız cıktı, saçlarım kızıllaştı, yüzümde her günyeni bir sivilce çıkıyor, kalçalarım çok büyüdü , sol göğüs daha fazla büyüdü hepsini okudum yuzde 90ı kızı gösteriyor ne zaman netleşir ya cok merak ediyorum, doktoruma baya ısrar ettim , cıkıntı var gibi ama bu 11nci haftada cogu gebede erkek görünüyor bıkaç hafta beklemelisin dedi, ben çatlıyorum meraktan :)
MrB canım.benim de ikinci kızıma hamileliğinde sol gogsum çok büyümüştü.oradan kızım olacağını anlamıştım.11 .haftada bana çıkıntı var erkek gibi demişti ama ben kız da da çıkıntı olduğunu bildiğim için kendimi kaptırmamak erkek olacak diye .hayırlısı olsun.simdi kızım 1 yaşı i geçti.seker gibi tatlı çok seviyorum .evlat çok seviliyor.saglikla doğsun kuzun.Bizde evde karbonat testi, makas bıcak testi, yüzük testi hepsini yaptık kız cıktı, saçlarım kızıllaştı, yüzümde her günyeni bir sivilce çıkıyor, kalçalarım çok büyüdü , sol göğüs daha fazla büyüdü hepsini okudum yuzde 90ı kızı gösteriyor ne zaman netleşir ya cok merak ediyorum, doktoruma baya ısrar ettim , cıkıntı var gibi ama bu 11nci haftada cogu gebede erkek görünüyor bıkaç hafta beklemelisin dedi, ben çatlıyorum meraktan :)
Çok sevindim senin adına kız evladı olması bambaşka bir anneninEvettt bende varım , 15. Haftaya kadar erkek daha sonra kesin kız dendi. Bekliyoruz umarım değişmez....
Tşk ederim henüz tatmadım , iki oğlum var ama çevremden hep kızı olanlar , kız evlat bambaşka diyorlar heyecanlıyız...Çok sevindim senin adına kız evladı olması bambaşka bir annenin
Merhaba oncelikle hayirli olsun saglikla kavusun kiziniza insallah. Benim de iki oglum var 3. Ye hamileyim belirtileriniz nelerdi acaba ilk zmnlar?Tşk ederim henüz tatmadım , iki oğlum var ama çevremden hep kızı olanlar , kız evlat bambaşka diyorlar heyecanlıyız...
Sağolun iyi dilekleriniz için...
Sizinkide hayırlı , uğurlu olsun...Merhaba oncelikle hayirli olsun saglikla kavusun kiziniza insallah. Benim de iki oglum var 3. Ye hamileyim belirtileriniz nelerdi acaba ilk zmnlar?
Spiralin hic guvenli oldugunu dusunmuyorum zaten. Saglikla kavusun insallah.Sizinkide hayırlı , uğurlu olsun...
Çok belirgin şeyler yaşamadım canım ben , baş ağrılarım vardı kokuya hassasyet ama bunlar oğullarımda da vardı aynı şekilde tek fark göğüslerim adet gününden beri çok gergindi ve doluluk hissi vardı belirti olarak ...
Zaten beklenmeyen bir gebelikti benimki spiralle hamile kalanlardanım :)
Valla anlayamadık , kayma yok heriey yolunda ama hamileymişim meğer çıkardılar bebeği etkileyecek yerde değilmiş şükür ki.Spiralin hic guvenli oldugunu dusunmuyorum zaten. Saglikla kavusun insallah.
hayırlı olsun bebişiniz umarım herşey gönlünüze göre olur.bende spral çocuğuyum annem hep sürpriz yumurtam der 4 erkek çocuktan sonra üstelik :.6.aya kadarda anlamamış kanaması olmuş adet oluyorum sanmış.sağlıcakla alın kucağınıza..Valla anlayamadık , kayma yok heriey yolunda ama hamileymişim meğer çıkardılar bebeği etkileyecek yerde değilmiş şükür ki.
Tşk ederim , sizde inşallah sağlıkla kavuşun...
Tşk ederiimhayırlı olsun bebişiniz umarım herşey gönlünüze göre olur.bende spral çocuğuyum annem hep sürpriz yumurtam der 4 erkek çocuktan sonra üstelik :.6.aya kadarda anlamamış kanaması olmuş adet oluyorum sanmış.sağlıcakla alın kucağınıza..
canım abartmıyorum gerçekten uslu bir bebekmişim annem doğumunda kolay oldu kolayda büyüttüm abilerin gibi hiç çektirmedin der.ama oğlum var 6 yaşında biliyorum çok fena hala burnumdan getirir öyle böyle değil erkek çocukları gerçekten yaramaz oluyor kızlar uslu ama pek bi cilveli oluyolar.. :)))Tşk ederiim
Uslu bir bebekmiydiniz acaba hep öyle diyolar bende bir umut uslu bir kız bekliyorum. OğuLlarım pek fenaydı çünkü .
Sizin ki de tamm sürpiz yumurta olmuş yalnız :) ne güzel yaaa öğreniyosun hopp üç ay sonra doğum yap hayalim di :):):) adetim geçmeden anladığım için tutturamadık bizde :)
Ayyy şuan sevindim tabiki herkesin ki bir olacak diye bişey yok ama ümit ediyoruz sadece :):):canım abartmıyorum gerçekten uslu bir bebekmişim annem doğumunda kolay oldu kolayda büyüttüm abilerin gibi hiç çektirmedin der.ama oğlum var 6 yaşında biliyorum çok fena hala burnumdan getirir öyle böyle değil erkek çocukları gerçekten yaramaz oluyor kızlar uslu ama pek bi cilveli oluyolar.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?