• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini Beklemede 3. Seneye Girenler

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.142
26.882
798
Seneler nasıl geçiyor bebek istemede 3 sene doldu şubatta kısmetse iğneli tedavi olacağım aşılama gibi moral toplamak için birbirimize destek olalım arkadaşlar...

2 sene 4 ay oldu benmde canm senin neden olmuyo ??
sorun yok gibi deniyordu ama hep yumurtalarım tam kaliteli olmuyor büyümüyor şubatta iğneli tedavi oalcağım doktora gittik bakalım bu ay diyet ve gözlem altında olacağım intihabım falan vitamin verdi ..
senin bir sorun var mı canım ?
bir de ufak kistlerim varmış

sorun yok gibi deniyordu ama hep yumurtalarım tam kaliteli olmuyor büyümüyor şubatta iğneli tedavi oalcağım doktora gittik bakalım bu ay diyet ve gözlem altında olacağım intihabım falan vitamin verdi ..
senin bir sorun var mı canım ?
bir de ufak kistlerim varmış
Soğan suyu iç canm hemen başla 15 gün iç adetle atılır kis enfeksiyonda gider . Suan hiç bir sorun yok eşim de varikosel vardı ameliyat oldu bir sene önce suan düzeldi çok şükür.. 2 tane düşügum var pıhtılaşma varms bende. Yarın regl günüm adet olursam bnde yumurta takibi klomen ve catlatma iğnesi deneyecm doktorum inslh verir...

Soğan suyu iç canm hemen başla 15 gün iç adetle atılır kis enfeksiyonda gider . Suan hiç bir sorun yok eşim de varikosel vardı ameliyat oldu bir sene önce suan düzeldi çok şükür.. 2 tane düşügum var pıhtılaşma varms bende. Yarın regl günüm adet olursam bnde yumurta takibi klomen ve catlatma iğnesi deneyecm doktorum inslh verir...
benim de adetle atılır dedi doktorum canım intihap için ilaç verdi...
diğer ay yumurtalarımı büyütmek için iğne ve çatlatma iğnesi olacak klomen tedavisi 3 kez kullandım ben ama nasip olmadı

benim de adetle atılır dedi doktorum canım intihap için ilaç verdi...
diğer ay yumurtalarımı büyütmek için iğne ve çatlatma iğnesi olacak klomen tedavisi 3 kez kullandım ben ama nasip olmadı
Bende geçen sene 2 kere denedm ama olmamıştı bakalm bu kez olacakmi

daha fazla da bekleyen arkadaşlarımız vardır ben hiç bu kadar bekleyeceğimi düşünmezdim ama insanın başına gelince zaman nasıl geçiyor anlamıyrsun bile

aha konumun ilk hamişi :) bana da dua et canım ben bu adetimi bekliyorum aşılama yapılacak kısmetse şimdi diş tedavisi falan da görüyorum benim tam 3 sene oldu
2 .5 sene de benim oldu arkadaşlar hic problem yok bekliyorum Allahtan bekliyorum artık sabrediyorum başka birşey gelmiyor elimden o kadar zor ki anlatilmaz

2 .5 sene de benim oldu arkadaşlar hic problem yok bekliyorum Allahtan bekliyorum artık sabrediyorum başka birşey gelmiyor elimden o kadar zor ki anlatilmaz
evet bilirim canım ama işte kendini rahat bırakmaya çalış canım bol su içmeye uğraş kuruyemiş falan daha sağlıklı beslen hiç belli olmaz birden ALLAH NASİP EDER..

inşallah burada sevinçli haberlerimizi de paylaşırız

evet iki kere tup bebek, birinde tutundu bebegim ama ne yazikki kalbi durdu, simdi tekrar istiyoruz nisanda, rabbim nasip ederse hayirlisiyla hepimizin saglikli bebegi olsun insallah

evet iki kere tup bebek, birinde tutundu bebegim ama ne yazikki kalbi durdu, simdi tekrar istiyoruz nisanda, rabbim nasip ederse hayirlisiyla hepimizin saglikli bebegi olsun insallah
hayırlarla sağlıcakla olur inşallah canım hiç moral bozma inşallah kısmet bu seferedir...meryem ana otunu duydun mu onu üzerinde taşısan şifa olur inşallah ben de bir parçasını üzerimde taşıyorum...tüp bebek tedavisine başladığında burada yaz sana dua okuyalım inşallah bir çok arkadşa okuduk arkadaşlarla sen de istersen ama buradan yaz öncesinde

allah razi olsun cok iyisiniz, yazmak nasip olur insallah, sizlerde dua okumak icin her ne zaman isterseniz kalbim acik, bildirin yeterki

Back
X