Bebeğini kaybedenler......

çok geçmiş olsun benimde 13 ocakta 27+4 haftalık kızım ani kalp durması sonuçu melek oldu 16 ocakta doğum yapabildim 3 gün sancı çektim doğum çok zordu tarifi asla yok o acının ama kuzucum doğduktan sonra tüm sancım geçti 1 hafta karnımda acı ağrı oldu bastırmadan dolayı onun dışında ağrı çekmedim leğen kemiği açık kalması nasıl oluo hala ağrı çekiyomusunuz rabbimden sizede sabır diliyorum beterinden korusun kucaklarımızı evlatlarla doldursun inşallah

Sagolun size de cok gecmis olsun gercekten yasamayan anlayamaz yasamayanin dedigi tek sey uzulme yine olur gencsin biri digerinin yerine konabilirmis gibi... Dogumdan 20 gun bir ay sonra bel agrim basladi once tutuldu falan sandim gecmek bilmeyince emar istedi doktor dogumun olabilmesi icin sanciyla kemikler aciliyomus dogumdan sonra birlesiyomus ama bende aciklik kalmis 😭 fizik tedavi yuzme ve pilates onerdiler umarim gecer cunku butun hayati etkiliyo bel

anladım çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz bebeğini kaybeden her anne aynı şeyleri yaşıyo aynı kelimeleri işitiyo yine olur gençsin belki sakat olucaktı ağlama çocuğun olmaz bilmem ne yaşamayan asllaaa tahmin bile edemez acımızı yürek yangınımızı ben korunmuyorum rabbim tez zamanda sağlıklı evladı nasip eder inşallah...

Insallah Allahim hayirlisiyla kucaginiza yavrularinizi almayi nasip eder. Bir daha boyle hayal kirikligi yasatmasin.

CANLARIM kader arkadaşlarım;
bu acının tarifi yok yaşamayan bilmez her an içim yanıo içim acıo bende üçüzlerimi kaybettim 20 haftalıkken iki oğlumu kaybettim. birini gelişmediği için doktorlar sonlandırdı verdikleri ilaç ikizi olan diğer oğlumuda etkiledi 1 hafta sonra oda öldü ve ben 31+1 haftama kadar karnımda iki yavrumu ölü taşıdım son umudum son meleğim son oğlum 31+1 de suyum geldiği için sezeryanla doğdu ve küveze koydular. diğer iki yavrumu defnettik ilk bir hafta herşey yolundaydı sütümü sağıp gönderdim içti. 1 hafta sonra süt gönderme dediler bebeğin bağırsakları bozuldu mamayı kestik dediler ve 10. gün 13 ekimde yavrum oğlum melek oldu 7 ay olacak acımı hafifletecek hiç bir şey bulamıorum. tek umudum tekrar hamile kalıp acımı hafifletmek. ALLAHIM sizlere ve bana sabır versin yüzümüzü güldürsün inşallah

Canim basin sagolsun cok zor benim bu ay normalde dogum yapmam gereken aydi simdi simdi daha cok icim sizliyo allahim hepimize sabir versin.

Canim basin sagolsun cok zor benim bu ay normalde dogum yapmam gereken aydi simdi simdi daha cok icim sizliyo allahim hepimize sabir versin.

sabır sabır Allahım hayırlısını sağlıklısını sağ salimini hepimize versin inşallah,en yakın zamanda,sevdiği kulunun yüzü suyu hürmetine

Hayatıma bir mucize gibi girmişti kızım hamile oldugumu süpriz gibi ögrenmiştim çok mutluyduk ilk günden hazırlıklar yapmaya başlamıştım çok heycanlı ve çok hevesliydim hamileligim boyunca bebeğimle ilgili bazı sorunlar vardı kalbinde delikler vardı beyninde kis vardı gelişimini 3 hafta geriden takip ediyordu bunlara rağmen kızım sımsıkı tutunmuştu bana..umut olmuştu annesine..ters durdugu için doktorumuz sezeryana karar vermişti 39.haftamın ilk gününde ameliyata girdim büyük bir heyecanla girmiştim gülerek resimler çekmiştik 1 saat sonta kızım yanımda olucak diyordum ameliyattan çıktım gözüm ilk kızımı aradı ama odada yoktu herkes bişeyler saklıyordu sanki eşime sordum nerde tuğdemim diye çok güzel çok minicik bembeyaz ama dogumda nefes almakta ve hareket etmekte güçlük çektigi için küveze alındı sen ayaga kalkınca gidicez yogunbakıma yanına dedi ama biraz buruktu sanki bişey vardı akşam ayaga kalkmama müsade ettiler agrılar felan hiçbişey umrumda degildi o kolidor o kadar uzadıki bana sanki dizlerim tutmuyordu titriyordum zor zoruna yogunbakımın önüne geldik içeri aldılar hemşireler burdan burdan diye yönlendiriyorlardı sonra kızınız burda dediler minnacıktı kızım çok küçüktü 1790 olarak doğmuş kızım oksijen cadırı vardı ama minik minik hareketler ediyordu tutamadım koklayamadım sadece cam arkasından aglayarak onu izledim bu kadar yeterli dediler çıkardılar dışarıya 2. Gün hastaneden çıktım ama yarım hastanede eve gitmek ne kadar zor geliyordu nefes alamıyordum sanki..ne uyku vardı ne yemek yemek hiçbirşey yapamıyordum içimde bi sıkıntı vardı hep hergün 12:00 de hastaneye gidiyorduk eşimle evde süt sağıyoruz gelmiyorduda doğru düzgün götürüyorduk damar yoluyla besliyorlardı meleğimi 4.gün trombosit degeri düştü ve acil trombosit istediler bulduk kanı ertesi gün degerleri iyiydi 14.gün tekrar düştü yine kan verdik ama kendi kanı mikrop üretmeye başlamıştı bu mikrop akciger enfeksiyonuna yol açtı o güne kadar kendisi nefes alabiliyordu o gün entübe oldu makina ile nefes alıyordu kızım alamıyordu bile çok zorlanıyordu çok korkuyordum içimi kemiren bişey vardı 16.gün sabahtan hastaneye gittik içim rahat degildi evde durmak istemiyordum gün içinde 4 defa kalbi durdu müdehale eildi direndi kızım ama akşam yanına tekrar girdim bu defa hiç önceki gibi degildi çok kötü oldum onu orda öyle görünce beni ordan zorla çıkardılar ben çıktım arkamdan peşpeşe doktor girdi camın perdesi kapalıydı ama kulagım makinanın sesini dinliyordu makina sustu içime bi ateş düştü ama yediremiyordum kendime o ateşi bekliyorduk umutla sonra doktor çıktı tuğdemi kaybettik dedi dünyam yıkıldı ben daha kızımı hiç kucagıma alamadan kokusunu içime çekemeden onu kaybettim kafayı yemek üzereyim bugün 16 gün oldu kızımı toprağa vereli içim yanıyor hala ağlıyorum eve giremez oldum kızım eve gelmedi ama sanki öyle bir gelmişki eve heryerde bişeyler var ona ne hayallerle aldıklarım kızım yok melek oldu isminin anlamı gibi cennete yağmur damlası gibi düştü ama annesinin yüregine ateş gibi seni çok özledim annemmm allah'ım bana dayanma gücü ver

Son düzenleme:

Yazdıklarını ağlayarak okudum. Rabbim sabırlar versin. Dayanmak çok zordur. Ben 8 haftalık bebeğimi aldılarda ne hale geldim. Yaşadıkların gerçekten çok zor. Allah en kısa zamanda sana öpüp koklayacağın, sevgini ömrünün sonuna kadar verebileceğin bir bebek verir inşallah. Tuğdem'de meleğin oldu cennette seni bekliyor annesi. Onun için güçlü olacan onun içinde yaşayacan. Allah vakti gelince sizi yine bir araya getirecektir.

inşaallah...melegimmmle cennette kavuşcz..

Son düzenleme:
aminn rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin çok ama çok acı..

Allah sabır versin canım. Bende 3 hafta önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Meğer 6 haftalıkta kalbi durmuş yavrumun yapacak bir şey yok inşallah en kısa sürede tekrar güzel haberler alırız canım.

Bende geçen sene agustosta 7 haftalik düşük yaptım.3 ay sora tekrar hamile kaldım.32 haftalık bebeğimi 1 ay önce toprağa verdim.acıni anliyorum ve yaşiyorum.yazını okurken o günleri yaşıyorum.alah hepimize sabır versin.acımizı unutturacak dert vermesin rabbim. İnşallal daha hayirlısını daha sağlıklısını nasip eder hepimize.benim 12 yaşında koklayacak bir kızım var allah kızımı bize bağışlasın.kızımda çok yaralandı en çok o istitor diye bukadar aradan sonra tekrar bebek düşünmüştük.inşallah hayırlısıyla tekrar kardeş nasip eder kızıma.size uğur kosar ın allah de ötesini bırak kitabini tavsiye ederim.sabrı en güzel sekilde anlatmış

bende bebeğimi kaybettm 6aylıktı gebeliğim sonlandırıldı. Martta sonlandırıdı ama hala kendimde değilim çok zor Allah kimsenin basına vermesin .en büyük acı bu olsa gerek.tanatoforikten bebegini kaybeden varmi arkadaşlar.

Canım benim Allah sabır versin inşlh çok zor bir durum olmalı benim düşük tehlikem vardı bebegimi kaybetme düşüncesi bile mahfediyodu kaldıki kaybetmek. Teselli olmaz biliyorum ama düşünmemeye çalış farklı şeyler yap inşlh tekrar bebiş düşünürsün ilerde ve sağlıkla kucagına alırsın...

inşallah bişey olmaz bebişine se n kaç aylık hamilesn
.Allahım sana bağışlasın . Evet çok zor enbuyuk destekcm esim .cevremdeki hiç kimse anlamıyor hiç biri samimi gelmiyr . Bu hafta kısmetse sınclar açıklanack ondanda çok streslyym . Bazn delirdiğimi bile dusunyrm .

bende haziranda 18 haftalık oglumu kaybettim acısı ılk günki gibi gece yatarken sizle sabah bi uyanıyorsunki kanama şok hastaneye giderken patlayan kese sonucta ölü dogan bi bebek şimdi ufacık bi mezarı var kuzumun fırsat buldukca gidiyorum ben geldim annem diyorum beni duyuyomu acaba bilmiyorum özlediğimi söylüyrum suluyorum kuzumu çiçekler ektim dua ediyorum hergün üç aydır soruyorum hep neden diye ama cvp veren kimse yok rabbim kabir azabını bana dünyada çektirdi gliba kim bilir bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…