- Konu Sahibi XIXBXIXARU
-
şutarafagittimrb arkadaşlar bende ekim annesiyim 6 ekimde doğum yaptım kızım 3 buçuk aylık yatmayı hiç sevmiyor oturmak istiyor yada kucakta durmak istiyorbildiğim kadarıyla 6 aydan önce oturtmak sakıncalı bu kanuda yardımcı olurmusunuz.....saolun şimdiden
biz 1haftadır oturuoz ama 3dk falan kucağmızda yada mama yerken hafif yatar pozisyonda oturuoz.dr a sordum 5aylıkken destekli oturabilir 7aylıkken de desteksiz otururmuş
canım söylediğin çok doğru ama bizim dr da oturta bilirsiniz dedi o söyledikten sonra 2,5 aylık falandı pusette oturtuyoruz halinden çok memnun zaten yoruldumu kendisi ağlıyarak kalkmak istiyor ve ogünden sonra rahatladık pusetle evin her yerinde dolaşıyoruz
canım nasıl oturuyorsunuz yaa çok erken değil mi 2,5 ay..şaşırdım wallahi...canım söylediğin çok doğru ama bizim dr da oturta bilirsiniz dedi o söyledikten sonra 2,5 aylık falandı pusette oturtuyoruz halinden çok memnun zaten yoruldumu kendisi ağlıyarak kalkmak istiyor ve ogünden sonra rahatladık pusetle evin her yerinde dolaşıyoruz
canım nasıl oturuyorsunuz yaa çok erken değil mi 2,5 ay..şaşırdım wallahi...
bizim doktorumuzda oturma alıştırmaları yapacağız dedi o da 4.aydan sonra...dik oturtmuyorum hiç hatta büyüklerimizde derler geyreği batar die...
kendi adıma söyleyeyim daha çok erken ve kemikleri çok yumuşak olduğu için ben doğru bulmuyorum oturtmayı...doktormuzda oturma alıştırmalarından önce uyanıkken 10-15 dakika yüzüstü bırakın ellerinin üzerinde kalkmaya çalışsın demişti sırt omuz kasları güçlensin diye onları yapıyorum...pazartesi günü kontrolümüz var bakalım oturma konusunuda konuşuruz doktorumuz ne derse ona göre davranırım
bende ikinci çocuğumu büyütüyorum...bu arada ben iki çocuk büyüttüm sizin gibi 6 aydan önce otutmamıştım .Ama bu dr bütün eski alışkanlıkları yok sayan biri eğer yazılarını okursanız beni anlıyacaksınız bende söyledikleri karsında şok olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?