Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

evet nazlım Rabbim büyük. ben de ona sığınıyorum zaten. ama içimdeki korku gitmiyor. psikolog buldum şimdi onla görüşüp bir randevu alcam. benim bu halim kocama da zarar. ona da yazık.
ama senin için hakkaten çok çok mutlu oldum nazlım. Allahım yüzüne güldü sonunda şükürler olsun...

kuzum piskoloğa gitmeyi bende düşündüm bi ara ama kısmet olmadı benim eşim mesela 6 aydır sakinleştirici kullanıyo mide rahatsızlığı piskolojik çıktı bebek düştüünden beri mide rahatsızlığı vardı hiç bişi bulaamdılar piskolojik çıktı şimdi ilaç kullanıyo umarım kafan rahatlar canım ben yaza kadar olamzsa aşılama oda olmazsa tüp bebek düşünüodum ben eminim inanıorum ilk denemede tutacak yanlız neden 2 embriyo koymuyolar onu anlamadım esra 35 yaşından küçük ona 2 tane koymuşlar sen hangi şehirdeydin esrayla irtibata geç istersen o yardımcı olsun sana

ben istanbuldayım canım. doktorum da çok iyi bir doktor aslında. İşlemler ya bahçecide ya da amerikan hastanesinde yapılacak. onlar sanırım bu konuda fazla denetim altındalar. dur bakalım kısmet. doktor benim ruhsal vaziyetimden korktuğu için uyarıda bulunuyo zaten. ilkinden tutmazsa yerlere mi yapışacaksın güçlü durman lazım senin diye. benim de anladığım kadarıyla bazı doktorlar koyuyo 2 embrio. bu bir kısmını donduracakmış da, tutmazsa bi dahakine kullansın die.

insan başına gelince neler öğreniyo dimi rabbim dermansız dertler vermesin bi arkadaşın kocasında sorun vardı 5-6 sene olmadı çocukları sora tüp bebek yaptırdılar çocuk mayısda 1 yaşıan gircek kız yine hamileymiş hemde doğal yoldan doktorlar kesinlikle doğal olmax demişte tüp yaptırmışlardı rabbim ol desin yeterki sana da ol desin kuzum inşallahhh

canım benim RABBİM seninle ve eşinle olacak inşaalah..sen kendini bu kadar yıpratırsan eşin daha da üzülecek,biliyorum şimdi içinden söylemesi kolay diyorsundur çünkü hepimizin geçerdi içinden bu söz..
hem başka topiklere girip lütfen moralini bozma,bu tip tedavilerde biliyosun ki moral hepsinden önemli inşallah tedavin başarıyla gerçekleşecek ve ilk seferde tutacak:)))

Kuzum ebbeğim canımkm dün açamadım elefonlarını nolur affet akşamda misfirim vardı arayamadımm bebeğim benim özür dilerim kuzummmmmmm

inşallah beydağlım. zaten o foruma girdim diye öyle kızdım ki kendime. iyi kötü idare ediyodum kendimi. darma duman oldum bi anda yaw. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. çocuksuz bırakmasın bizi

Kuzum ebbeğim canımkm dün açamadım elefonlarını nolur affet akşamda misfirim vardı arayamadımm bebeğim benim özür dilerim kuzummmmmmm

sen bebişe dua et canımmmm yoksa ben bilirdim sana yapğacamıeeee nasıl gidiyor hamişlik kuzum ya çok sewindim sana rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .amin.

bebeişimm naberrrr

canlarım herkese günaydın :)

yeni gelen arkadaşlar malesef hg( rabbim bir daha yaşatmasın inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

serap canım kalbini ferah tut herşey allahtan gelir bu zorlu yollardan sonra inş. sende yavrularına kavuşacaksın elinden geldiğince üzülmemeye çalış artık daha güçlü olmalısın kuzum bak biz her zaman burdayız esranın inş. sağlıkla ikizleri olacak rabbim sanada nasip etsin tek emriyo transferi ile kalma canım esra ya yaptılar sende yaptırabilirsin şansın daha çok yükselir hemde, biz en kötüsünü düşündük canım hep nazlımda öyle bak ama allahın izniyle hamile kaldı birsende öyle bende öyleydim onun için kendini yalnız hissetme lütfen allah hayırlısını versin inş.

yasemin taze anne nasılsın ne zaman dr. gideceksin yada gittin mi canım

ketenhelvam ben bişeyler yazdım, sen görmezsin die özeline de gönderdim baktın mı?

Tatlım benimde dondurulmuşlarım var ama yinde çift koydular bence sen eurafertile git orası çok iyi bi merkez

inşallah beydağlım. zaten o foruma girdim diye öyle kızdım ki kendime. iyi kötü idare ediyodum kendimi. darma duman oldum bi anda yaw. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. çocuksuz bırakmasın bizi
amiinn kuzum amin.. sakın başka topiklere dalma bir daha he

bebeişimm naberrrr

iyilik bebişim senden ne haber bakalım bulantı falan yada aşerme var mııı

sanada günaydın tatlım nasılsın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…