kuzum benim canım arkadaşım umutsuzluğun mutsuzluğun son bulsun inşallahh canım bi umudun var şükürler olsun inan nolur rabbim o kadar büyükki bak ben bu ay doktora gittim doktor yumurtan çok küçük gelişmemiş çatlamaz bu ay bişi bekleme dedi eşim gitti sperm saısı iyiydi ama yumurtalıklarına bakıldı varikosel var ameliyat olması lazım çocuunuzun olmasına engel bu dedi ben naptım biliomusun inanmadım rabbim dedim onlar kim sen dururken onlar kim sen çok büyüksün yüreğimdeki acıyı biliosun canım nasıl yanıyo görüyosun ben senden umudu kesmem yol göster dedim ve bu ay hiç ummadıım anda hamile kaldım sende inan canımallaha güven rabbim ikinizede sağlık versin tıp çok ilerledi herşey güzel olacak canım benim
tuğba gurbet güzeli saolun kızlar allah razı olsun darısı herkesin başına inşallahhhh
günaydın herkeseeeee
evet nazlım Rabbim büyük. ben de ona sığınıyorum zaten. ama içimdeki korku gitmiyor. psikolog buldum şimdi onla görüşüp bir randevu alcam. benim bu halim kocama da zarar. ona da yazık.
ama senin için hakkaten çok çok mutlu oldum nazlım. Allahım yüzüne güldü sonunda şükürler olsun...
kuzum piskoloğa gitmeyi bende düşündüm bi ara ama kısmet olmadı benim eşim mesela 6 aydır sakinleştirici kullanıyo mide rahatsızlığı piskolojik çıktı bebek düştüünden beri mide rahatsızlığı vardı hiç bişi bulaamdılar piskolojik çıktı şimdi ilaç kullanıyo umarım kafan rahatlar canım ben yaza kadar olamzsa aşılama oda olmazsa tüp bebek düşünüodum ben eminim inanıorum ilk denemede tutacak yanlız neden 2 embriyo koymuyolar onu anlamadım esra 35 yaşından küçük ona 2 tane koymuşlar sen hangi şehirdeydin esrayla irtibata geç istersen o yardımcı olsun sana
ben istanbuldayım canım. doktorum da çok iyi bir doktor aslında. İşlemler ya bahçecide ya da amerikan hastanesinde yapılacak. onlar sanırım bu konuda fazla denetim altındalar. dur bakalım kısmet. doktor benim ruhsal vaziyetimden korktuğu için uyarıda bulunuyo zaten. ilkinden tutmazsa yerlere mi yapışacaksın güçlü durman lazım senin diye. benim de anladığım kadarıyla bazı doktorlar koyuyo 2 embrio. bu bir kısmını donduracakmış da, tutmazsa bi dahakine kullansın die.
canım benim RABBİM seninle ve eşinle olacak inşaalah..sen kendini bu kadar yıpratırsan eşin daha da üzülecek,biliyorum şimdi içinden söylemesi kolay diyorsundur çünkü hepimizin geçerdi içinden bu söz..
hem başka topiklere girip lütfen moralini bozma,bu tip tedavilerde biliyosun ki moral hepsinden önemli inşallah tedavin başarıyla gerçekleşecek ve ilk seferde tutacak:)))
Kuzum ebbeğim canımkm dün açamadım elefonlarını nolur affet akşamda misfirim vardı arayamadımm bebeğim benim özür dilerim kuzummmmmmm
canım benim rabbim seninle ve eşinle olacak inşaalah..sen kendini bu kadar yıpratırsan eşin daha da üzülecek,biliyorum şimdi içinden söylemesi kolay diyorsundur çünkü hepimizin geçerdi içinden bu söz..
Hem başka topiklere girip lütfen moralini bozma,bu tip tedavilerde biliyosun ki moral hepsinden önemli inşallah tedavin başarıyla gerçekleşecek ve ilk seferde tutacak:)))
ketenhelvam ben bişeyler yazdım, sen görmezsin die özeline de gönderdim baktın mı?
canım sana msj attım ben görmedinmi
amiinn kuzum amin.. sakın başka topiklere dalma bir daha heinşallah beydağlım. zaten o foruma girdim diye öyle kızdım ki kendime. iyi kötü idare ediyodum kendimi. darma duman oldum bi anda yaw. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. çocuksuz bırakmasın bizi
bebeişimm naberrrr
canlarım herkese günaydın :)
yeni gelen arkadaşlar malesef hg( rabbim bir daha yaşatmasın inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
serap canım kalbini ferah tut herşey allahtan gelir bu zorlu yollardan sonra inş. sende yavrularına kavuşacaksın elinden geldiğince üzülmemeye çalış artık daha güçlü olmalısın kuzum bak biz her zaman burdayız esranın inş. sağlıkla ikizleri olacak rabbim sanada nasip etsin tek emriyo transferi ile kalma canım esra ya yaptılar sende yaptırabilirsin şansın daha çok yükselir hemde, biz en kötüsünü düşündük canım hep nazlımda öyle bak ama allahın izniyle hamile kaldı birsende öyle bende öyleydim onun için kendini yalnız hissetme lütfen allah hayırlısını versin inş.
yasemin taze anne nasılsınne zaman dr. gideceksin yada gittin mi canım
günaydıııııın kızlar herkes güzel bir gün geçirir inşallah...
sanada günaydın tatlım nasılsın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?